Şimdi Ara

Saç konusunda tecrübeli kişiler, içeri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
32.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 aydır uzatıyorum saçı. Uzatmaya başladığımda 5 numaradan biraz daha uzundu saçlarım. Şubatta gittim en son berbere ama hala tam olarak toplanmıyor saçlarım.

Böyle toplanması için uzunluğu ne kadar olmalı. Kaç ay sonra bu seviyeye ulaşır. Bir de saç ortalama ayda kaç cm uzar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batugol -- 29 Ağustos 2014; 12:47:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Saç Bakımı: Saçınızı Bağlamak için Gereken Uzunluk ve Süre

Saçlarınızı bağlamak, şık bir görünüm elde etmek veya saçlarınızı yönetilebilir tutmak için popüler bir seçenektir. İster erkek ister kadın olun, saçınızı bağlamak için ihtiyaç duyacağınız uzunluk ve süre değişebilir.

Saç Bağlamak İçin Gerekli Uzunluk:

• Erkekler için: Saçınızı bağlamak için genellikle en az 10-12 cm uzunluğa ihtiyacınız olacaktır. Ancak, saçınızın dokusu ve saç bağınızın türü gibi faktörlere bağlı olarak daha kısa veya daha uzun saçlarla da saçınızı bağlayabilirsiniz.
    • Kadınlar için: Saçınızı bağlamak için genellikle 15-20 cm uzunluğa ihtiyacınız olacaktır. Bununla birlikte, daha kısa saçlarla da saçınızı yarı yarıya veya daha kısa bir kuyruğa bağlayabilirsiniz.

Saçın Bağlanması İçin Gerekli Süre:

• Saçın uzama hızı kişiden kişiye değişir. Ortalama olarak, saçlar ayda yaklaşık 1-2 cm uzar. Bu nedenle, saçınızı bağlamak için gerekli süre şu faktörlere bağlıdır:
      • Saçınızın mevcut uzunluğu
      • İstediğiniz saç bağının uzunluğu
      • Saçınızın uzama hızı

Örnekler:

• 12 cm saçlı bir erkek, genellikle 2-3 ay içinde saçını bağlayabilecek kadar uzunluğa ulaşabilir.
    • 15 cm saçlı bir kadın, yaklaşık 1-2 ay içinde saçını kısa bir kuyruğa bağlayabilecek kadar uzunluğa ulaşabilir.

İpuçları:

• Saçınızı bağlamadan önce iyice fırçalayın. Bu, saçınızın daha düzgün görünmesine yardımcı olacaktır.
    • Saçınızı bağlarken aşırı sıkmayın. Bu saçınızın kırılmasına neden olabilir.
    • Saçınızın sağlığını korumak için düzenli olarak saç kremi kullanın ve saç uçlarınızı kırpın.

Saçınızı bağlamak basit bir işlem gibi görünse de, doğru uzunluk ve süreyi anlamak önemlidir. Bu bilgiler, saç bakım hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ayda max 5 cm uzar böyle olması için bir 7 aya daha ihtiyacın var. saçının yapısına da bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

ayda max 5 cm uzar böyle olması için bir 7 aya daha ihtiyacın var. saçının yapısına da bağlı.

O kadar var mı be ayvayı yedik desenize.

Şuan anca böyle toplanıyor.
    Bu geçiş dönemini ne yapıcam hocam. Siz uzattıysanız ne yaptınız bu dönemde?

• Benimde tam 8 ay oldu uzatmata baslayali henuz dogru duzgun toplanmiyor. 20cm yakin sanirin suan saclar. Bu uzunluk icin 6-7 aydan fazla lazim heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saçı 8aysa yapamassın bu saç nerden baksan 1.5 seneyi bulur belki daha uzundur bi arada bende baya uzatmıştım 8-9ayda böyle olmamıştı.

• Batugol kullanıcısına yanıt
    bana çok güvenme berbere jensen ackles olcam diye girip hakkı bulut olarak çıkan adamım ben bir de benim saç dalgalı uzayınca kötü olduğu için uzatmadım hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Bu saçı 8aysa yapamassın bu saç nerden baksan 1.5 seneyi bulur belki daha uzundur bi arada bende baya uzatmıştım 8-9ayda böyle olmamıştı.

Fotoğraf temsili hocam. Tam olarak toplansın yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saç konusu yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı fotoğraftaki gibi saçlarım 2 senedir uzatıyorum ama rasta falan yaptım saçlar bayağı kısaldı kulak arkası saç telleri toplanmıyor onları arkaya atıyorum.1.5 senede bu kıvama gelir saçların bakımını ihmal etme ben rasta yaparken çok tel kaybettim dipler gozukuyor şuan

• Anladım hocama daha toplamaya var 4-5ay daha bekleyin bakalım 😊

• Oyle 7-8 ayda olabilecek bir uzunluga benzemiyor. Bence rahatlikla bu hale getirebilmen icin en azindan 10-11(cok iyi niyetle yaklastim yoksa bence daha fazla)ay gerekir.
    Sac uzama hizida kisiden kisiye degisir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 29 Ağustos 2014; 12:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

Aynı fotoğraftaki gibi saçlarım 2 senedir uzatıyorum ama rasta falan yaptım saçlar bayağı kısaldı kulak arkası saç telleri toplanmıyor onları arkaya atıyorum.1.5 senede bu kıvama gelir saçların bakımını ihmal etme ben rasta yaparken çok tel kaybettim dipler gozukuyor şuan

2 sene mi napıcam ben hocam
    Trt'de bir yarışma vardı. Cevap soruda. İzlediniz mi bilmiyorum da. Orda Kaan diye yarışmacı bir eleman vardı. En son geçen haziranda tv'de gördüm. Saçları fotoğraftaki gibiydi. Daha sonra 13 temmuzda metallica konserinde gördüm çocuğu, saçlarını toplamış, neredeyse beline geliyordu. Çok şaşırdım. Siz 2 sene dediniz bir de şimdi korkmaya başladım, kestireyim mi napayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batugol -- 29 Ağustos 2014; 12:47:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Oyle 7-8 ayda olabilecek bir uzunluga benzemiyor. Bence rahatlikla bu hale getirebilmen icin en azindan 10-11(cok iyi niyetle yaklastim yoksa bence daha fazla)ay gerekir.

Şuan 7 aylık hocam. Yani 4 ay sonra 10-11 olunca yoplanır mı? Yoksa 7 ayın üstüne mi 11 ay.

Tabii kişiden kişiye değişir de. Ortalama sordum hocam. Ortalama 2 cm uzasa
    3 ayda rahat toplanır gibi.

• Kafadan 2 senen daha var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batugol

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Oyle 7-8 ayda olabilecek bir uzunluga benzemiyor. Bence rahatlikla bu hale getirebilmen icin en azindan 10-11(cok iyi niyetle yaklastim yoksa bence daha fazla)ay gerekir.

Şuan 7 aylık hocam. Yani 4 ay sonra 10-11 olunca yoplanır mı? Yoksa 7 ayın üstüne mi 11 ay.

Tabii kişiden kişiye değişir de. Ortalama sordum hocam. Ortalama 2 cm uzasa
    3 ayda rahat toplanır gibi.

Ustune 10-11 ay daha.

Saka saka o kadar abartmayalim, 4-5 ayda bu kivama gelebilir soylediklerine bakilirsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 29 Ağustos 2014; 12:56:57 >

• Yeter artık kardeşim aramızda saçı olmayanlar da var!!!

• Böyle konuları görünce ne yalan söyliyim kıskanıyorum. Benim saç dik ve sık çıkıyor ve çok uzayınca iğrenç biley oluyor yakışan modeller subay ve reus'un saçı

• quote:

quote:

ayda max 5 cm uzar böyle olması için bir 7 aya daha ihtiyacın var. saçının yapısına da bağlı.

Ben saçlarımı ocakta 5 numara kestirdim.Şu an serbest bırakınca saçımın önü burnumda , ense ise boynumun yarısına kadar indi.Saçlarım dalgalı , heralde en az 5-6 ayı daha var toplanması için

• quote:

Orijinalden alıntı: Wednesday 13

quote:

quote:

Ben saçlarımı ocakta 5 numara kestirdim.Şu an serbest bırakınca saçımın önü burnumda , ense ise boynumun yarısına kadar indi.Saçlarım dalgalı , heralde en az 5-6 ayı daha var toplanması için

Uzunluk aynı gibi hocam. Benim de kıvırcık ile dalgalı arası. Kurutunca toplanıyor, bonus gibi oluyorum. toplansa da kurtulsak. Bakalım ocakta editlicem konuyu bakalım toplancak mı? bir an önce toplansın, kesecem yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: bySıradan

Yeter artık kardeşim aramızda saçı olmayanlar da var!!!

Yaşla alakalı mı hocam? Benim anlamadığım çoğu kişinin saçı 30 dan sonra dökülüyor. Bu mustaine,kirk falan 55 yaşına geldi adamlar hala uzun saçları umarım benim dökülmez

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bySıradan

Yeter artık kardeşim aramızda saçı olmayanlar da var!!!

Yaşla alakalı mı hocam? Benim anlamadığım çoğu kişinin saçı 30 dan sonra dökülüyor. Bu mustaine,kirk falan 55 yaşına geldi adamlar hala uzun saçları umarım benim dökülmez

Yaş yirmi bi yek tepe açık

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.