Şimdi Ara

Saç konusunda tecrübeli kişiler, içeri! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
2
Favori
32.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bro kızlar sevmiyor öyle bir amacın varsa uzatma ama benim gibi uzun saç seviyorsan milletin ne dediğini umursamayıp uzatabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Bro kızlar sevmiyor öyle bir amacın varsa uzatma ama benim gibi uzun saç seviyorsan milletin ne dediğini umursamayıp uzatabilirsin

Kızlar umrumda değil hocam. Kendim sevdiğim için uzatıyorum. Sizin saçınızın uzunluğu ne kadar?

Orijinalden alıntı: Batugol

quote:

Bro kızlar sevmiyor öyle bir amacın varsa uzatma ama benim gibi uzun saç seviyorsan milletin ne dediğini umursamayıp uzatabilirsin

Kızlar umrumda değil hocam. Kendim sevdiğim için uzatıyorum. Sizin saçınızın uzunluğu ne kadar?

Üstler epey uzun burnumun ucuna kadar geliyor ama düz saclı oldugum icin yana yatirinca kisa gorunuyor Yanlari ve enseleri ise kulaklarim rahatsiz oldugu icin duzelttiriyorum yani yanlar ve ense kisa. Gozunun onunde apaci gorunumu canlanmis olabilir Ama oyle degil

• Batugol kullanıcısına yanıt
    Benim saçım verdiğin resimdeki gibi.

Sakın ola berbere gidip de toparlatayım falan deme. Hiçbir şey yapma. Sadece bırak kendisi uzasın. 5 numaradan bu hale 11-12 ayda gelir ama senin saçın zaten biraz daha uzamış. Senin önünde yaklaşık 5-6 ay var.

Sadece bir gün şampuanla bir gün sadece suyla yıka. Fön makinesi yerine havluyla yavaş yavaş kurula o kadar. başka yapman gereken hiçbir şey yok.

Bu arada Bioblas'ın sarmaşık özlü şampuanını kullan.

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Sakın ola berbere gidip de toparlatayım falan deme. Hiçbir şey yapma. Sadece bırak kendisi uzasın. 5 numaradan bu hale 11-12 ayda gelir ama senin saçın zaten biraz daha uzamış. Senin önünde yaklaşık 5-6 ay var.

Sadece bir gün şampuanla bir gün sadece suyla yıka. Fön makinesi yerine havluyla yavaş yavaş kurula o kadar. başka yapman gereken hiçbir şey yok.

Çok teşekkürler hocam. Bir kız arkadaşa sormuştum, kırıkları aldır daha çabuk uzar dedi. Gitmedim tabii ki fön makinesi kullanmıyorum hocam, dediğiniz gibi kuruluyorum. Dalin kullanıyorum şuan sizin dediğinizden alayım bir daha çıktığım da. Çok teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Üstler epey uzun burnumun ucuna kadar geliyor ama düz saclı oldugum icin yana yatirinca kisa gorunuyor Yanlari ve enseleri ise kulaklarim rahatsiz oldugu icin duzelttiriyorum yani yanlar ve ense kisa. Gozunun onunde apaci gorunumu canlanmis olabilir Ama oyle degil

Benim saçlarım dalgalı. Ama düzleştirsem önler üst dudağıma, yanlar kulağımı kapatır. Enselerde tişörte gelir. Sizin kaç aylık saçlarınız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Çok teşekkürler hocam. Bir kız arkadaşa sormuştum, kırıkları aldır daha çabuk uzar dedi. Gitmedim tabii ki fön makinesi kullanmıyorum hocam, dediğiniz gibi kuruluyorum. Dalin kullanıyorum şuan sizin dediğinizden alayım bir daha çıktığım da. Çok teşekkürler.

Önemli değil.

Ben de sürekli gidip kırıkları falan aldırıyordum ama bu bizim berberler anlamıyor saç işinden gerçekten. Yaklaşık 5-6 ay gittim geldim saçta en ufak bir uzama olmadı. Benim de bir arkadaşımın saçları baya uzundu. Anlattım böyle böyle berbere gitme dedi. Geçen Ağustostan beri berbere gitmiyorum. Şu an uzun saçlar.

• Batugol kullanıcısına yanıt
    Özel karışımlar var saçı uzatıyor doğum kontrol hapını al şampuana karıştır :D

7 aydır uzatıyorum saçı. Uzatmaya başladığımda 5 numaradan biraz daha uzundu saçlarım. Şubatta gittim en son berbere ama hala tam olarak toplanmıyor saçlarım.

Böyle toplanması için uzunluğu ne kadar olmalı. Kaç ay sonra bu seviyeye ulaşır. Bir de saç ortalama ayda kaç cm uzar?
     Saç konusunda tecrübeli kişiler, içeri!

Madem saçın kıvırcık gibi yerinde olsam iki yana ayırırım hem daha güzel görünür ama arkadan kıza benzetebilirler.Bi de ss atsana

• Bende 20 aydır saçlarımı uzatıyorum 15 aydan sonra falan rahat toplanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim saçlar da bu şekilde. Yaklaşık üst tarafı alt dudağıma dudağıma geliyor. Yanlar kulak mememin orda ense de boyun kemiğinin 1-2 cm üstünde. Sizce fotoğraftaki gibi uzaması için kaç ayım daha var sizce? Şampuan olarak gliss mor kullanıyorum elidor krem ve lorel mucizevi yağ. Daha farklı şampuan krem vs önerileriniz varsa bekliyorum..

Orijinalden alıntı: isofix46

Benim saçlar da bu şekilde. Yaklaşık üst tarafı alt dudağıma dudağıma geliyor. Yanlar kulak mememin orda ense de boyun kemiğinin 1-2 cm üstünde. Sizce fotoğraftaki gibi uzaması için kaç ayım daha var sizce? Şampuan olarak gliss mor kullanıyorum elidor krem ve lorel mucizevi yağ. Daha farklı şampuan krem vs önerileriniz varsa bekliyorum..
    En az 10 ayın var

Phanteks p400a - Lg gn600-b
  • ayda 5cm uzaması zor ben uzattığımda 8-9 ayda 20cm filan oldu mesela. 2-3 cm bence maximum ortalaması. ha ama argan yağıdır bakımdır cart curt düzenli uğraşırsan uzar belki bilemem

Benim saçım ayda 0,9cm uzuyor.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.