Şimdi Ara

Saç Düzleştirici alırken...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
56.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhabalar

düz saçları olması için sürekli kuaföre gidenlerin imdadına yetişen ve saç ütülemeden kurtardığı iddia edilen
    yeni nesil saç düzleştirici aletlerden kullananlar var mı ?

---------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 18 Ocak 2009; 20:20:14 >

• tavsiyem PHILIPS HP 4667 SALONSTRAİGHT PRO XL.kendim kullanmıyorum ama arkadaşımında zor düzleşen saçları var bununla çok rahat düzleştiriliyo..
  • ben de philips kullanıyorum 5 dakika içinde mükemmel sonuç gerçekten çok işe yarıyo bide braunun kiler çok iyiymiş duyduğuma göre
    aslında markadan çok önemli olan seramik tabanlı olması
    arkadaşımda beko var o da gayet güzel düzleştiriyo
  • Evet, püf nokta düzleştiren yüzeyin Seramik ya da Titanyum'dan oluşması. Tabi yeni nesilden kasıt nedir bilmiyorum, farklı bir teknoloji mi, saça temas etmeden filan?
  • evet ona dikkat etmemişim yeni nesilden kasıt ne acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Evet, püf nokta düzleştiren yüzeyin Seramik ya da Titanyum'dan oluşması. Tabi yeni nesilden kasıt nedir bilmiyorum, farklı bir teknoloji mi, saça temas etmeden filan?
  • Evet arkadasların dedigi gibi seramik tabanlı olmasına dikkat etmelisin cunku diğerleri saç kırılmasına ve yıpranmasına neden olur.
    bir de fiyat farkı sorun olmazda lcd gostergeli tercih et saç tipine gore ısı kontrolunu bu sekilde istedigin gibi ayarlayabilirsin
    ben de fakir etna line kullanıyorum gayet memnunum.saç düzleştiri de Braun(ozellikle ES2 modeli )philips ve remington markaları en cok tercih edilenler.
  • Bilgiler için teşekkürler.

Arkadaşlar yine de zararlı değil mi saçı ısınıp düzleştirmek, ölmüyor mu saç?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz saç için şampuan önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Saç kremi nasıl kullanılır?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mutlaka saçlara zararı vardır ama ürün kalitesine göre bu azalır ya da artar

saçını ütüleyenlerin olduğunu duymuştum bu nası bi cesarettir saçlarını mahvediyolar

quote:

Bilgiler için teşekkürler.

Arkadaşlar yine de zararlı değil mi saçı ısınıp düzleştirmek, ölmüyor mu saç?

• Benim canım çok tatlı galiba, bir defa ablam düzleştireyim saçını dedi, baktım çok sıcak. Yanar diye yanaşmadım.
  • biz ablamla yapıyoduk saçlarımıza ütü cokta güzel oluyodu

ama simdi o seramik tabanlı sac düzleştiricilerinden aldık markası sinbo saclarım kıvırcık olmasına ragmen 2 gün düz tutuyo
  • ben simbo fırcalı ısı veren düzleştiricilerden kullanıyorum gayette memnunum

markalara dikkat et bence
  • Kullanıyorum ve cok memnunum...
  • ya saçınızın değerini bilmiyomusunuz yaa güzel durabilir ama çok zararlıı çok saçma ütü yapmak
    quote:

Orjinalden alıntı: Sen@y

biz ablamla yapıyoduk saçlarımıza ütü cokta güzel oluyodu

ama simdi o seramik tabanlı sac düzleştiricilerinden aldık markası sinbo saclarım kıvırcık olmasına ragmen 2 gün düz tutuyo

• quote:

Orjinalden alıntı: .::nUr::.

ya saçınızın değerini bilmiyomusunuz yaa güzel durabilir ama çok zararlıı çok saçma ütü yapmak
    quote:

biz ablamla yapıyoduk saçlarımıza ütü cokta güzel oluyodu

nurcum artık yapmıyoruz saçlarım hala cok iyi durumda canım teşekkür ederim bizi düşündüğün için

• Seramik tabanlı braun almıştım ne ablam ne de ben hiç memnun kalmadık daha sonra philips aldık ancak o da yeterince düzleştirmedi yani fön gibi olmuyordu ikisi de o yüzden kullanmıyoruz çünkü hem saatlerce uğraşıyorduk hem de istediğimiz sonucu alamıyorduk saçlarımız kıvırcık olmadığı halde.

Ya da biz bu işi beceremedik
  • ikinci şık gibi geldi bana ben 5 dakkada düzleştirebiliyorum yaa ama becermeylede alakası yoktur bence sizin aldıklarınızmı sorunluydu acaba
    quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Seramik tabanlı braun almıştım ne ablam ne de ben hiç memnun kalmadık daha sonra philips aldık ancak o da yeterince düzleştirmedi yani fön gibi olmuyordu ikisi de o yüzden kullanmıyoruz çünkü hem saatlerce uğraşıyorduk hem de istediğimiz sonucu alamıyorduk saçlarımız kıvırcık olmadığı halde.

Ya da biz bu işi beceremedik

• quote:

nurcum artık yapmıyoruz saçlarım hala cok iyi durumda canım teşekkür ederim bizi düşündüğün için

sizi düşünüğümden söylemedim ya sadece saçma geliyo onu didim şaka bi tarafa ilk duyduğumda şaşırmıştım baya ütü meselesin
  • ALetden ßaşka Yöntem Varmı ? SürekLi KaLacak ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

ALetden ßaşka Yöntem Varmı ? SürekLi KaLacak ?

Sürekli düz kalmasını sağlayacak bir yöntem yok bildiğim kadarıyla ama ileride genlerle oynayarak mümkün olabilir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

ALetden ßaşka Yöntem Varmı ? SürekLi KaLacak ?

Sürekli düz kalmasını sağlayacak bir yöntem yok bildiğim kadarıyla ama ileride genlerle oynayarak mümkün olabilir.

KuaförLer Fön DeğiL ßaşka ßişe Yapıyormuş Adını Unuttum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.