Şimdi Ara

Saç Düzleştirici alırken... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
56.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: s£stavina

babyliss kullanıyordum suşi sonra braun aldım onda satin ion lar var elektriklenmeyi önlüyor ama normalde de düz zaten saçlarım :S

bana kalırsa babyliss daha iyi saçın yumşaklığını öldürmüyor.

yani 2 tane birden almak istemediğimden araştırıyorum Sestavilimm

al haaa yaf bugün gittim baktım bende 3- 4 model -markaya

öncelikle Babyliss Arzum Braun Philips Remington baktıklarım
    sonra ;denettirmek amaçlı mevzuya girdim nasıl bişi bunlar diye, bi güzel saçlarımı düzlettirdim
    neyse Bu Braun SATİNLİNER ionlu model Extra farkı var,kabul ama fiatı da tümden farklıydı
    3 yerde verilen fiatlar 135 ytl -139 ytl (10 taksit) 149 ytl (8 taksit)

Philips'in geniş plakalı olanına baktım biraz yorar eli sanırım...

olmadı her canım istediğinde sırayla gezermişim ben ,saçlar bitince Eywallah

• ben ensemdekı sacları duzlestırıyım derken yakmıstım enseme töbe ettım fön cekıyom zaten saclarım sekıl ustelık kumral ayrıca bu aletler zararlı dıyolar hatta 2000 wlık etap fön makınaları son ayarda sacın yakıyoo aman dıkkat sekıl olurken kellesmeyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 10 Nisan 2008; 0:00:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: suzi dilara

Braun un ES2 modeli bu,plakası bunun gibi mi seninkinin ,bi de düz-ince telli galiba saçların

benim saçlarım düz ama kalın telli çok da kalın sayılmaz ama ince de değil ama son 1 yıldır saçlarım çok fazla döküldüğü için azaldı(düzleştiriciilerle alakası yok) onun için çabuk yapıyorum sanırım.
    bende bugün braun un ES2 modelini gördüm philipsi kardeşime gönderip braun almayı düşünüyorum deniycem bakalım hangisi iyiyse o bana kalcak diğerini göndercem

• merhaba arkadaşlar bende dün braunun es2 modelinden aldım çok mennunum en düşük derecede kullanıyorum benim saçlarım kalın telli olmasına rahmen dümdüz yapıyor herkese tavsiye ederim memnun kalırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

ben ensemdekı sacları duzlestırıyım derken yakmıstım enseme töbe ettım fön cekıyom zaten saclarım sekıl ustelık kumral ayrıca bu aletler zararlı dıyolar hatta 2000 wlık etap fön makınaları son ayarda sacın yakıyoo aman dıkkat sekıl olurken kellesmeyın

ederim dikkat

Nur sen 2. yi alınca yine yaz bakalım kullanımı hangisi ergonomik ,el tutuşu Braunun daha cazip gibiydi...
    bu yazıyı kardeşine de göstermek lazım

Hülya Hanım;braun fanları çok galiba

• Suzi Hanım yeni avatarınız çok hoş olmuş
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ticaretbudur.com

Suzi Hanım yeni avatarınız çok hoş olmuş

teşekkür ederim

Hoşgeldinizz nasılsınız ...

görüşemedik epeydir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loya

Braun kullanıyorum uzun zamandır memnunum,başka markalar da denedim ama en iyisi bu.

Loyacım ben hala almadım bişey

sanırım Braun alırım ama emin değilim, gitmedim sonradan

gidip bi performans göreyim
  • bende rowenta kullanıorum.. iyi uğraşırsam güzel sonuçlar alıyorum.bide kullandığım şampuana görede değişio kabarıp kabarmaması.bu kabarmaya nasıl bir çare bulucam onuda bilmiorum. acaba makinayı mı değiştirsem?
  • Ela;
    sanırım saçının kabarması şampuandan değil ...
    bende çok olduğundan kabarıyor
    bir de temiz olduğu 2 gün kabarık 2. günden sonra yatışıyor ama bi çaresi varmı bilmiyorum
  • aynı sorun bende de var 2,günden sonrada yıkaman şart oluo:D ama şampuan etkiliymiş bunu yeni farkettm hele ki pantene :D derdimizn çaresi var mı bilmiorum ama, saç düzleştiricisi die satılan kremleri sakın kullanma derim onlar daha da berbat edio
  • Biliyorum Ela öyle sözlere karnım tok

sadece şekillendirmek amaçlı kullandığım ürünler var,Jöle -Köpük-briyantinli kremler ve nemlendiriciler
    onları da kullandıktan sonra başka bişeye gerek kalmıyor ; hemen yıkanıyor o zaman

şu uzun süreli 6-7 ay giden işlemler konusunda bildiğin bişey var mı peki ?
  •  Saç Düzleştirici alırken...

BRAUN
    Boyalı saçlar için
    *Sürekli iyon özelliği
    *Entegre ion-shine teknolojisi ile daha parlak ve düz saçlar
    *NanoGlide Enamel kaplı seramik plakalar ile saçları korur
    *Mikro işlemci ile kişiye özel ayarlar
    *LCD ekran *130º - 200º arası ısı ayarı
    *30 sn’de 130º ‘ye ısınma özelliği
    *Otomatik kapanma özelliği

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=35396

her mağazada yok
    internette çok aramıştım en uygunu bu bence
    bu ürün YKM mağazalarında 135 ytlye ve 150 ytl üzerine 50 ytl indirim çeki veriyor

almak isteyenlere tavsiye ederim

• Erkekler için(Kısa saç) de böyle birşey var mı? Özellikle ıslandıktan sonra saçlarım çok kabarıyor.
  • ne kadar kısa saçınız var ....
    kaç cm mesela

en azından gidip bi deneyin derim
  • Benim saçlarım kıvırcık zaten fazla uzatmıyorum ama o saçlarlada düzleştiricileri kullanamıyorum
  • ben philips in düzleştiricisini almıştım ama fönden aldığım verimi ondan alamadım. saçlarım iri dalgalı bu yüzden bu tip aletler çok uğraştırıyor. bunun dışında Straight Therapy ya da defrize yaptırmayı düşünmüştüm ama her ikisi de kimyasal uygulamalar olduğu için saça uzun vadede zarar veriyor. ki bu uygulamalar yapıldıktan sonra saç uzamaya devam ettiğine göre dipten gelen dalgalı saçlar ile düz saç uçlarının görüntüsü kötü olur diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgekrc

ben philips in düzleştiricisini almıştım ama fönden aldığım verimi ondan alamadım. saçlarım iri dalgalı bu yüzden bu tip aletler çok uğraştırıyor. bunun dışında Straight Therapy ya da defrize yaptırmayı düşünmüştüm ama her ikisi de kimyasal uygulamalar olduğu için saça uzun vadede zarar veriyor. ki bu uygulamalar yapıldıktan sonra saç uzamaya devam ettiğine göre dipten gelen dalgalı saçlar ile düz saç uçlarının görüntüsü kötü olur diye düşünüyorum

philipsinde birçok modeli var ....
    tabii ki fön makinasıyla yapılan kadar 4-4lük değil ama bu Braun un ES3 modelinden diğerlerine göre çok memnunum,
     Saç Düzleştirici alırken...

saç teline göre ısı tercihi,kayganlığı ve yıkayana dek bozulmaması istediğim şeydi
    almadan önce birçok kez gidip bizzat performanslarını denedim kararımı verdim şimdilik çok memnunum

en azından her an elimin altında ve kuaförde vakit geçirmememi sağlıyor,parası da extra külfet tabii ...

Benim saçlarımda iri dalga ve de kalın telli.. zor şekil alırdı önceden artık değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suzi dilara -- 22 Ekim 2008; 11:10:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: soldier_x

tavsiyem PHILIPS HP 4667 SALONSTRAİGHT PRO XL.kendim kullanmıyorum ama arkadaşımında zor düzleşen saçları var bununla çok rahat düzleştiriliyo..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.