Şimdi Ara

Saç Dökülmesi ve Ceviz Kabuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
12.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben de çoğu erkek gibi saç düklmesi sorunu yaşayanlardanım. Bir arkadaşım ceviz kabuğunun dökülmeye iyi geldiğini söyledi bana ben de bunun üzerine internette araştırma yapmaya başladım.

Ceviz kabuğunu suda kaynatıp saçlarımızı bu suyla duruladımı dökülmede etkili oluyormuş. Fakat internette yaptığım araştırmalarda cevizin saç boyası yapımında kullanıldığı bilgisine ulaştım. Ben normalda zifiri siyah saçlı birisiyim.

Şimdi uygularım bu olayı kahverengi saçlı olarak çıkarım banyodan hiç de hoş olmaz

Var mıdır gerçekten böyle bir olay saçlarımın rengi değişir mi? Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dağcı-85 -- 19 Ekim 2008; 18:27:38 >

• dostum okdar araştırmalar yaptım saç üzerine ama seninkini ilk defa duyuyorum ama sen bi dene işe yararsa bizde deneyelim:p
  • kelin ilacı olsa basına surerdı :) malesef ne olursa olsun dökuluyolar yaa :(
  • bir arkadaşım kafasında günlerce yumurta bile kırdı ama sonuç hüsran.
  • Denedim arkadaşlar bir renk değişimi olmadı biraz kullanayım sonuçları yazarım
  • Cevizin yeşil olan kabuğu mu yoksa kahverengi olan kabuğumu kaynatılcak???
  • Ceviz kabuğu renk verir sadece.Tabi buda saçın dolgun gözükmesini sağlar.Fakat,nereye kadar.Saç dökülmesini engelleyeceğini zannetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ceviz kabuğu işe yaramıyor desenenize?
  • valla bende de var dökülmee ...günde kaç tel normal acaba..
  • Evet arkadaşlar bu başlığı açtığımdan beri aksatarak da olsa ceviz kabuğunu kullandım. Şu an saçlarım omuzlarımda. Saçlarımı parmaklarımın arasına alıp sıkıca çektiğimde 2-3 tel geliyor. Bunu kullanmadan önce 15-20 tel civarında geliyordu. Ceviz kabuğundan başka da birşey kullanmadım. Sanırım ceviz kabuğu işe yarıyor
  • cevizin yeşil olan dış kabuğu sanırım bu...
  • yeşil olan kabuk kahverengi olan kabuk ne demek anlamadım ben?
    yeşil olanını nereden bulacağız ki? kuruyemişçilerde hep kahverengi kabuklu var yaş cevizi diyorsunuz herhalde siz yeşil kabuk diyerek...soyulmamış hali herhalde...
    konuyu açan arkadaşım şu kabuk meselesini bi açığa kavuştursan?
  • Beyler kuru cevizin bildiğiniz tahta kabuğu. Yani yeşil değil.

Kullanan arkadaşlardan da sonuçları bekliyoruz

Hayırlı Bayramlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dağcı-85 -- 8 Aralık 2008; 8:50:57 >
  • Tavsiye üzerine bir kere denemiştim, tabikide 1 denemeyle hiç bir şey olmaz ama saçın yapısı değişiyor. hafif parlak oluyor ve birbirine yapışıyor sürekli kullanımda etkisi olabilir..
    ben şuanda Prof Dr. Ahmet Maranki'nin açıkladığı formülü uyguluyorum, 5 çeşit yağı karıştırıp her akşam üşenmeden saçıma sürüyorum. Gelişme olursa konu açıp belirteceğim
  • Aman hocam. İnternetten edindiğiniz bilgiler her zaman %100 doğru olmuyor. O banyodan saçsızda çıkmak var "". En kesin çözüm saç ekimi. Öyle otla - kremle - cevizle olsa bunlar. Kel adam kalmazdı zaten. Fakat riski göze alırım diyorsan. Denemekde fayda var. Geçmiş olsun :))
  • Arkadaşlar saçlarımın dökülmesi tamamen durdu. Keşke önceden duysaymışımda kullansaymışım. Önceden elimi saçlarımı sıkıca asıldığımda 10 -20 tane mutlaka geliyordu. Şimdi taş çatlasa 1-2 tane geliyor. Şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca yüzdeki sivilcelere de iyi geliyor. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dağcı-85 -- 21 Aralık 2008; 13:02:09 >
  • Ne kadar bir sürede hangi sıklıkla kullandığını anlatabilir misin
  • normalde saçlarımı 2 günde bir yıkarım fakat haftada 2 kere veya 1 kere ceviz suyu da kullandım. Çok sık kullanamadım üşengeç birisiyim ben.
  • Tesekkürler biraz daha araştıracam kafama yatarsa bende denerim benim bide saçım uzun olduğu için extra dökülme oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.