Şimdi Ara

Sivilceler için Azitro hap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
12.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bu sabah cildiyeye gittim sivilceler icin 250 mg azitro önerdi haftada 3 gun kullanıp 4 gun ara verecegim. aranızda daha önceden kullanan var mı işe yaradı mı ? bir de ben daha önce kalp ameliatı oldum 2 sene önce bir zararı olur mu sizce doktor olmaz dedi ama kararsızım yasım 17

• Yapay Zekanın Yanıtı

Azitro Hapı ve Sivilce

Azitro (azitromisin), bakteriyel enfeksiyonları tedavi etmek için kullanılan bir antibiyotiktir. Sivilce, Propionibacterium acnes adı verilen bir bakteri nedeniyle oluşan bir cilt hastalığıdır. Bazı durumlarda, azitro 250 mg sivilce tedavisinde kullanılabilir.

Azitro Nasıl Etki Eder?

Azitro, bakterilerin protein sentezini engelleyerek çalışır. Bu, bakterilerin çoğalmasını ve sivilceye neden olmasını önlemeye yardımcı olur.

Azitro Sivilce İçin Kullanılır Mı?

Azitro, bakteriyel sivilce için kullanılabilir. Ancak, tüm sivilce türleri için etkili değildir. Sivilcenizin bakteriyel olup olmadığını belirlemek için bir dermatoloğa danışmalısınız.

Azitro 250 Mg Sivilce Tedavisi

Sivilce tedavisinde kullanılan azitro 250 mg dozu, genellikle günde bir kez alınır. Tedavi süresi genellikle 3 ila 6 ay sürer.

Yan Etkileri

Azitro'nun en yaygın yan etkileri arasında bulantı, kusma ve ishal yer alır. Bazı kişilerde azitro sivilce kusturur mu sorusunun cevabı evet olabilir. Ayrıca, alerjik reaksiyonlar, karaciğer sorunları ve tendon hasarı gibi daha ciddi yan etkiler de nadir olarak görülebilir.

Azitro Sivilce Hapı

Azitro sivilce hapı olarak bilinir ve oral yoldan alınır. Tablet veya süspansiyon formunda mevcuttur.

Önemli Bilgiler

• Azitro'yu doktor tavsiyesi olmadan kullanmamalısınız.
    • Azitro'yu diğer ilaçlar veya takviyelerle birlikte alıyorsanız, doktorunuza söylemelisiniz.
    • Azitro'yu hamileyken veya emzirirken kullanmamalısınız.
    • Azitro'yu çocuklara vermemelisiniz.
    • Azitro'yu reçete edildiği şekilde almalısınız. Tedaviyi erken bırakırsanız, sivilceniz tekrarlayabilir.

Kullanıcı Yorumları

Azitro 250 mg sivilce için kullananlar genellikle tedaviden olumlu sonuçlar bildirir. Ancak, herkesin tepkisi farklı olabilir ve bazı kişilerde işe yaramayabilir.

Sonuç

Azitro, bakteriyel sivilce için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Bununla birlikte, sivilcenizin bakteriyel olup olmadığını belirlemek ve doğru tedaviyi almak için bir dermatoloğa danışmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • valla bi ara bana da bi doktor bunu vermişti tekrar almam gerekti içinde az vardı sonuçta sonra başka bir doktora tekrar yazdırmaya gittiğimde bana bağırmaya başladı kim yazdı bunu sana ne amaçla yazmış ne kadar tehlikeli bir hap bu falan dedi anında bıraktım ..abarttığı gibi bi sorun yaşamadım aslında ama her bünyede aynı olacak değil başka bi doktora görün öyle dene derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetaktass

selam arkadaşlar bu sabah cildiyeye gittim sivilceler icin 250 mg azitro önerdi haftada 3 gun kullanıp 4 gun ara verecegim. aranızda daha önceden kullanan var mı işe yaradı mı ? bir de ben daha önce kalp ameliatı oldum 2 sene önce bir zararı olur mu sizce doktor olmaz dedi ama kararsızım yasım 17

Ben kullandım.Pek yararını göremedim.
  • o basit bir antibiyotiktir . doktorun dediğine uyun. iyi sonuç vermesinin garantisi yoktur. ondan daha etkili ilaçlarda vardır doktor ciddi görmediği için yazmamış işte.

ha bu arada kalp ameliyatını her defasında doktorlara söylemeni ihmal etme sakın örneğin psikolojik ilaçlar kalp rahatsızlıkları olan insanlar için tehlikelidir. doktorlar buna göre ilaçlar verirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.