Şimdi Ara

saç dökülmesi ile ilgi şampuan ilaç vs.. (tavsiye lazım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşım 18 ama saçlarım seyrek hele tepeler baya açık zaten saçlarım dökülüyor anlamıyorum bu yaşta neden böyle oluyor saç ektirmeyi bile düşünüyorum zaten bi yazları saç uzatabiliyorduk saçlar uzadıkça dahada seyrek duruyor görende saçların dökülüyor çok açık kestir falan sürekli söyleyip duruyorlar sinir olmaya başladım bi ara bioxcin falan kullandımda yok sonra biraktım şimdi şey düşünüyorum acaba bioxcin şampuan ve minoxil mi ne var %5 forte erkekler için bu ikinisi aynı anda kullansam mı diyorum bi faydası olurmu sürekli kullancam ama şimdi bu bioxin şampuan saçlarımı temizler değilmi kazık gibide olmasın sonra yani saçlarımı uzatmak istiyorum bu yaşta uzatamıcaksam bir daha ne zaman uzatıcam ve bu yaşta saç ektirilirmi?

• hiç düşüncesi olan yok mu
  •  saç dökülmesi ile ilgi şampuan ilaç vs.. (tavsiye lazım)

losyonu ile birlikte alıp kullanmaya başla 3 ayda etkisini gösterir zaten çok pahalı bir ürün değil
  • kullandınız mı daha önce yok tavsiye mi
  • benim dışımda annem, babam, teyzem, teyzemin oğlu bu şampuanı kullandı. saç dökülmesini kesinlikle durdurduğunu söyleyebilirim ama dökülen saçların yerine yenisini çıkartır mı bilemem bende hiçbir şey olmadı sadece dökülme durdu ama teyzemin oğlunun saçları eski haline döndü. losyonu kafana iyice sür 20 dakika bekleyip şampuanla yıka 2-3 ayda saç dökülmen durur
  • cevap için teşekkürler ama şuanda yukarda yazdıklarımı yapmayı planlıyorum onlar hakkında sorularıma cevap verebilcek olan varsa sevinirim
  • Erkek tipi dökülmeyse Propecia isimli ilaç çok etkili. Mevcut saçlarını bu ilaçla koruyabilirsin. Bir takım yan etkileri var ancak kullanıp denemekten bir zarar gelmez sanırım. Yine de bir doktora görünmende fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yan etkileri derken mesela? ve şimdi doktora gitcemde hangisine hiç bir fikrim yok ben hem dökülme dursun hemde yenileri çıksında istiyorum yani ikisi birden olsa iyi olurdu :D
  • Kardeş ben direk eczaneye sormuştum, kalıtsal dökülmeye bi ilaç önermişti (adını hatırladığım zaman yazıcam) aldım kullandım 6 ay kadar, ilk başlarda hiç faydası olmadı ama son 2 ay dökülme çok azaldı, saç çıkıp çıkmadığını da pek anlamadım, o olay zaten şans diyolar dökülmeyi engelleyebiliyosun ama geri çıkma tamamen nasip kısmet işi :D
    Sen en iyisi bi dermatologa başvur ben de bu hafta içinde mutlaka gidicem.
  • dermatologa mı görüncem saç için peki ne oluyor ne yapıyor ne istiyor tahlil vs. gidenler biraz bahsederseniz sevinirim
  • Eger kafa derisinde olan bir hastalık (korkmana gerek yok) ise sana bazı ilaçlar verebilir.Doktorada görünebilirsin oda bir ihtimal
    Hiç kafa derisine büyüteç ile bakıyor elinde eldiven sonrada ilaçını yazıyor..Ben barıştım artık dökülen saçlarımla yaş 22
  • cidden teşekkür ederim genelde doktora gitmekden korkan birisiyim heleki iğne tahlil vs.. içimi rahatlattınız başka birşey olmuyor değilmi büyüteçle kafa derime bakıyor sadece gerçi zannetmiyorum derimde bir şey çıkacağını ama olsun görünmekte fayda var sizinki nekadardır dökülüyor ve ne boyutta acaba ?
    quote:

Orijinalden alıntı: peka

Eger kafa derisinde olan bir hastalık (korkmana gerek yok) ise sana bazı ilaçlar verebilir.Doktorada görünebilirsin oda bir ihtimal
    Hiç kafa derisine büyüteç ile bakıyor elinde eldiven sonrada ilaçını yazıyor..Ben barıştım artık dökülen saçlarımla yaş 22

• Saçımın kökleri çok zayıfladı.Saç kökleri kurumuş gibi duruyor.Ne yapmam lazım?
  • bioxcin şampuan faydalı olurmu ?
  • Bu sac dökülmesine kesin sonuc istiyoruz artık nerde bu bilim nerde bu devlet
  • prozinc
  • ben şuanda bioxin şampuan ve minoxilaldım kullanıyorum bakalım 1-2 aya ne olcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayatbirgündür

Bu sac dökülmesine kesin sonuc istiyoruz artık nerde bu bilim nerde bu devlet

nerdesinizzz
  • Doktora gidin dermatologa belki demir eksikliği ya da egzemada olabilir önce bir kan tahlili yapın demir eksikliği yoksa kesin dermatologa görünün.. Geçmiş olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.