Şimdi Ara

saç dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
17.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim yaşım 14. saçım dökülüyor. sabah kalktığımda yere dökülmüş oluyor birkaç saçım. uzun süredir böyle. biraz seyrelme var. geçen yıl her gün jöle sürüyordum. sonra dökülmeye başlayınca bıraktım. bir süre dökülmedi. ama sonra yine başladı. var mı bunun bir çözümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talonx -- 20 Temmuz 2012; 21:40:53 >

• Benim saç dökülmemi dfngarlı denen Hatay'da üretilen doğal bir şampuan çözdü. Mısır Çarşısı Arifoğlu'ndan almıştım. Sana da tavsiye ederim. Yağlı, ince ve çok zayıf saçlarımı bununla yıkadığım zaman 1 gün boyunca yağlandırmyor, sertleştiriyor ve dökülmeyi yüzde 90 azaltıyor. Yurtdışından gelen ve pahalıya satılan ilaçlardan (minoxil minox idil gibi şeylerdi) ömür boyu uzak dur, ilerki yaşlarda beliren çok ciddi sağlık problemlerine yol açıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caslantas

Benim saç dökülmemi dfngarlı denen Hatay'da üretilen doğal bir şampuan çözdü. Mısır Çarşısı Arifoğlu'ndan almıştım. Sana da tavsiye ederim. Yağlı, ince ve çok zayıf saçlarımı bununla yıkadığım zaman 1 gün boyunca yağlandırmyor, sertleştiriyor ve dökülmeyi yüzde 90 azaltıyor. Yurtdışından gelen ve pahalıya satılan ilaçlardan (minoxil minox idil gibi şeylerdi) ömür boyu uzak dur, ilerki yaşlarda beliren çok ciddi sağlık problemlerine yol açıyorlar.
    Zeytinyağı
    Isırgan Tohumu Yağı
    Badem (tatlı) Yağı
    Jojoba Yağı
    Çam Terebentin Yağı
    Hint Yağı
    Biberiye Yağı
    Sarmısak Yağı

Ahmet Maranki'nin verdiği bu formülü kullanıyorum 15 gündür. Dökülme nerdeyse sıfıra indi ve var olan saçları gürleştirdi. 1 ay boyunca hergün uygulayacaksın bu karışımı. Yatarken yaparsan daha iyi olur, saçını streçle falan sarıp yatarsın. Marka olarak Destek marka öneririm, doğal yağlar kullanıyorlar. Dandirik markalar zeytinyağı ağırlık koyuyorlar.

Bunlardan 20cc'lik şişelerde al ve hepsini karıştır. Hergün saçına uygula 1 ay yetecek bir kür çıkıyor zaten. Etkisini göreceksin, hemde doğal. 30-35 lira arası bir bütçe tutuyor.

• çam terebentin tek başına saçları kuruttuğu için badem yağıyla karıştırmayı düşünüyorum.şampuanın içine ne kadar çam terebentin,ne kadar badem yağı koymalıyım.bu oranlara göre şampuanın mL'sini de belirtir misiniz.lütfen yardımcı olun,teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Zeytinyağı
    Isırgan Tohumu Yağı
    Badem (tatlı) Yağı
    Jojoba Yağı
    Çam Terebentin Yağı
    Hint Yağı
    Biberiye Yağı
    Sarmısak Yağı

Ahmet Maranki'nin verdiği bu formülü kullanıyorum 15 gündür. Dökülme nerdeyse sıfıra indi ve var olan saçları gürleştirdi. 1 ay boyunca hergün uygulayacaksın bu karışımı. Yatarken yaparsan daha iyi olur, saçını streçle falan sarıp yatarsın. Marka olarak Destek marka öneririm, doğal yağlar kullanıyorlar. Dandirik markalar zeytinyağı ağırlık koyuyorlar.

Bunlardan 20cc'lik şişelerde al ve hepsini karıştır. Hergün saçına uygula 1 ay yetecek bir kür çıkıyor zaten. Etkisini göreceksin, hemde doğal. 30-35 lira arası bir bütçe tutuyor.

usta yazdığın formül gerçekten işe yaradımı 4 saattir araştırma yapıyorum
    bir kız arkadaşım bana saçlarının dökülürken sarımsak şampuanı kullandığını söyledi
    ben de sarımsak şampuanı araştırdım deminden beri ve sen denedin mi sarımsak şampuanını hiç?
    verdiğin formülden mi başlamalıyım yoksa sarımsak şampuanı mı ?

şimdi aktarcıya gitsek bunlar da hile hurda yapmadığını nerden bileceğiz adamlar jojoba yağı diye içine karanfil yağı atar bişey yapar
    şampuan alsak içindekiler kimyasal

en iyisi demin okudum 1 çay bardağı hakiki zeytin yağına 1 baş sarımsak (kaç diş gelir 1 baş) atıp 1 gün beklemek sonra bunları saç diplerine masaj yapıp 3-4 saat yapmak diyor
    en doğalı bumu ama kafam karıştı
    saçlar gidiyor usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrates099 -- 7 Eylül 2012; 7:41:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sokrates099

quote:

Zeytinyağı
    Isırgan Tohumu Yağı
    Badem (tatlı) Yağı
    Jojoba Yağı
    Çam Terebentin Yağı
    Hint Yağı
    Biberiye Yağı
    Sarmısak Yağı

bir kız arkadaşım bana saçlarının dökülürken sarımsak şampuanı kullandığını söyledi
    ben de sarımsak şampuanı araştırdım deminden beri ve sen denedin mi sarımsak şampuanını hiç?

şimdi aktarcıya gitsek bunlar da hile hurda yapmadığını nerden bileceğiz adamlar jojoba yağı diye içine karanfil yağı atar bişey yapar

en iyisi demin okudum 1 çay bardağı hakiki zeytin yağına 1 baş sarımsak (kaç diş gelir 1 baş) atıp 1 gün beklemek sonra bunları saç diplerine masaj yapıp 3-4 saat yapmak diyor
    saçlar gidiyor usta

25 gün kadar yaptım hocam. Dökülme sıfıra indi, 1 tane bile dökülmüyor şuan. Zeytinyağı ve sarımsak karışımını bende deneyeme başlayacağım. Aynen dediğin gibi en doğalı o. Zaten diğer yağlar doğa ldeğil seyreltilmişmiş. Çiçek yağıyla seyreltiyolarmış. Yoksa ben doğal olanlarını buldum 20cc'lik şişelerde 70-80 liraya satıyorlar tanesini. 5-10 liraya %100 doğal olmasının imkanı yok. O yüzden zeytinyağı ve sarmısak karışımına başla bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: sokrates099

quote:

Zeytinyağı
    Isırgan Tohumu Yağı
    Badem (tatlı) Yağı
    Jojoba Yağı
    Çam Terebentin Yağı
    Hint Yağı
    Biberiye Yağı
    Sarmısak Yağı

saçlar gidiyor usta

25 gün kadar yaptım hocam. Dökülme sıfıra indi, 1 tane bile dökülmüyor şuan. Zeytinyağı ve sarımsak karışımını bende deneyeme başlayacağım. Aynen dediğin gibi en doğalı o. Zaten diğer yağlar doğa ldeğil seyreltilmişmiş. Çiçek yağıyla seyreltiyolarmış. Yoksa ben doğal olanlarını buldum 20cc'lik şişelerde 70-80 liraya satıyorlar tanesini. 5-10 liraya %100 doğal olmasının imkanı yok. O yüzden zeytinyağı ve sarmısak karışımına başla bence.

Alıntıları Göster
    Saç dökülmesini tedavi edebilmek için önce sebebini bilmeniz lazım. Mesela kansızlık yüzünden dökülüyorsa demir takviyesi alırsınız. Metabolizmanızda bozukluk varsa çinko ve biyotin alırsınız.

Sizin yaşınızda saç dökülmesinin en büyük nedeni protein eksikliğidir. Ki sizin için de böyledir diyemem.

Kan testi yaptırarak sizde ne eksik ne fazla baktırabilirsiniz.

Saça doğrudan uygulanan bitkisel karışımlar vs etkilidir ama kalıcı çözüm değildir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal dökülmesi (sakalkıran)
    17 yıl önce açıldı
    Kızlarda saç dökülmesi
    5 ay önce açıldı
    Saç Kabarması
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onora

Saç dökülmesini tedavi edebilmek için önce sebebini bilmeniz lazım. Mesela kansızlık yüzünden dökülüyorsa demir takviyesi alırsınız. Metabolizmanızda bozukluk varsa çinko ve biyotin alırsınız.

Sizin yaşınızda saç dökülmesinin en büyük nedeni protein eksikliğidir. Ki sizin için de böyledir diyemem.

Kan testi yaptırarak sizde ne eksik ne fazla baktırabilirsiniz.

Saça doğrudan uygulanan bitkisel karışımlar vs etkilidir ama kalıcı çözüm değildir.

Alıntıları Göster
    http://www.saglikmerkezim.net/Ervamatin-Sac-Cikarici-Losyon-Amazon-Mucizesi,PR-35.html
    Ervamatini öneririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: isnuce

http://www.saglikmerkezim.net/Ervamatin-Sac-Cikarici-Losyon-Amazon-Mucizesi,PR-35.html
    Ervamatini öneririm..

Alıntıları Göster
    Saç dökülmesinin tedavisi

http://www.sacdokulmesinintedavisi.com/ isimli siteye bakmanızı isterim, sitede tavsiyeler bölümünü kullanınca çıkan saçları görürsünüz,,,

Pityana saç bakım losyonu saç dökülmesini durduran, dökülen saçların tekrar kazanılması için gerekli ortamın hazırlanmasını sağlayan başarısı kanıtlanmış bitkisel ve doğal bir saç bakım ürünüdür. Alopesi tip dilinde saç kaybi anlamina gelmektedir.(Alopesi Areata) ise yuvarlak saçsiz alanlar olusturacak sekilde saç dökülmesidir. Bu bazen birden fazla yuvarlak alanlar olusturacak sekilde ve tamamen dökülme olarak görülmektedir.Hatta saç ,sakal,kas,kirpik,vücut killarinin tamamen dökülmesi olarakta kendini göstermektedir. Nedeninin ise saç mantarinin kil köklerine yerleserek tahrip etmesi sonucu veya stres kaynakli oldugu sanilmaktadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkeci555

Saç dökülmesinin tedavisi

http://www.sacdokulmesinintedavisi.com/ isimli siteye bakmanızı isterim, sitede tavsiyeler bölümünü kullanınca çıkan saçları görürsünüz,,,

Pityana saç bakım losyonu saç dökülmesini durduran, dökülen saçların tekrar kazanılması için gerekli ortamın hazırlanmasını sağlayan başarısı kanıtlanmış bitkisel ve doğal bir saç bakım ürünüdür. Alopesi tip dilinde saç kaybi anlamina gelmektedir.(Alopesi Areata) ise yuvarlak saçsiz alanlar olusturacak sekilde saç dökülmesidir. Bu bazen birden fazla yuvarlak alanlar olusturacak sekilde ve tamamen dökülme olarak görülmektedir.Hatta saç ,sakal,kas,kirpik,vücut killarinin tamamen dökülmesi olarakta kendini göstermektedir. Nedeninin ise saç mantarinin kil köklerine yerleserek tahrip etmesi sonucu veya stres kaynakli oldugu sanilmaktadir.

Alıntıları Göster
    https://www.narecza.com/
    Prominoxil Şampuan
    http://www.narecza.com/prominoxil-sampuan-urun4889.html
    Denediniz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: erhantr

https://www.narecza.com/
    Prominoxil Şampuan
    http://www.narecza.com/prominoxil-sampuan-urun4889.html
    Denediniz mi ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ervamatinihttp://www.saglikmerkezim.net/Ervamatin-Sac-Cikarici-Losyon-Amazon-Mucizesi,PR-35.html sitesinde havale ile 107 liraya ya veriyorum. Her zaman kolaylık sağlıyoruz.Bilginize..

• quote:

Orijinalden alıntı: isnuce

Arkadaşlar ervamatinihttp://www.saglikmerkezim.net/Ervamatin-Sac-Cikarici-Losyon-Amazon-Mucizesi,PR-35.html sitesinde havale ile 107 liraya ya veriyorum. Her zaman kolaylık sağlıyoruz.Bilginize..

Alıntıları Göster
    SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI BİTKİSEL BAKIM DİYE BİR YAZI
    okumuştum belki yararı olur.http://www.sacekimiantalya.info/sac-dokulmesine-karsi-bitkisel-bakim/
    ama dökülme fazla olduysa son çözüm saç ekimi onun içinde antalyaya gitmeniz lazım bu işinizi görür gibi
    http://www.antalya-sacekimi.com/site/

• quote:

Orijinalden alıntı: narsess

Arkadaşlar, saçlarınız yıpranmış ve gürleşmesini istiyorsanız Evin Ampul'u kırarak şampuanınıza ilave edip uygulayabilirsiniz, hem basit hem uygulaması kolay ve bütçeye uygun, Eczaneler satıyor, eski adı Evigen'di, Evin ampul vitamini içeriyor yıpranmış saçlarınız için genel saç bakımınız için ve saç dökülmelerini de engellemek için kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senemalp79

Arkadaşlar, saçlarınız yıpranmış ve gürleşmesini istiyorsanız Evin Ampul'u kırarak şampuanınıza ilave edip uygulayabilirsiniz, hem basit hem uygulaması kolay ve bütçeye uygun, Eczaneler satıyor, eski adı Evigen'di, Evin ampul vitamini içeriyor yıpranmış saçlarınız için genel saç bakımınız için ve saç dökülmelerini de engellemek için kullanabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Her yer Gizli Ürün reklamı :) Bakın arkadaşlar eczaneden aldığınız bir kaç ilacı karıştırıp evde losyon yapıp hem erkek hem kadınlarda erkek tipi dökülmeye dru diyip yeni saçlarınızı çıkarabilirsiniz. Paranızı çöplük ürünlere kaptırmayı bende uzun süren yıllar sonunda yurt dışı araştırma ve forum deneyimleriyle bu çözümü uyguladım. 2 ilaç bir alkollü losyonla evde hazırlayın ve sonucu görün. işte buda benim öncesi sonrası resimlerimi ve deneyimi mi paylaştığım forum sayfasıwww.sacimindoktoru.com her türlü sorunuza yardımcı olacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mühendis266

Her yer Gizli Ürün reklamı :) Bakın arkadaşlar eczaneden aldığınız bir kaç ilacı karıştırıp evde losyon yapıp hem erkek hem kadınlarda erkek tipi dökülmeye dru diyip yeni saçlarınızı çıkarabilirsiniz. Paranızı çöplük ürünlere kaptırmayı bende uzun süren yıllar sonunda yurt dışı araştırma ve forum deneyimleriyle bu çözümü uyguladım. 2 ilaç bir alkollü losyonla evde hazırlayın ve sonucu görün. işte buda benim öncesi sonrası resimlerimi ve deneyimi mi paylaştığım forum sayfasıwww.sacimindoktoru.com her türlü sorunuza yardımcı olacağım.

Alıntıları Göster
    İngilteredeli Bradford Üniversitesi ve Almanya'daki Mainz Üniversitesi bu hidrojen peroksit teorisi üzerinde çalışıyor.

Multilos bu bakışları da dışlamayan, katalazın etkilerini de barındıran, ama bunların çok daha dışında bir yaklaşımla planlandı, çok araştırıldı, okundu, denemeler yapıldı ve şansın da yardımı ile sonuç verdi.

Multilos, Saç Dökülmesi sorununa, 10-15 gün gibi çok kısa bir sürede katkı sağlıyor.

Saç foliküllerinin canlanmaya başlaması da bazı kullanıcılarda 30. günde başlayabiliyor.

Saçın pigmentasyonunda da aktivite 8-10 günde başlamakla birlikte gözle görünebilir olması zaman alıyor. Kullanır veya kullanan birinin fotoğraflarını detaylı incelersen saç telindeki sürekli faaliyeti gözlemleyebilirsin.

Daha da hızlı sonuç vermesi

Katalaz konusuna gelince dışarıdan verilen katalaz anlık olarak yararlı olsa da, SOD sürekli aktivite halinde yani SOD, sürekli H2O2 üretiyor ve katalaz onu su ve oksijene çeviriyor.

Aşağıdaki gibi fotoğraflar izlemeden saç çıkmış, saçın pigmentasyonu başlamış gibi sözlere inanma ltf.

http://i.hizliresim.com/l7BXpp.jpg

http://i.hizliresim.com/VV2ONR.jpg

daha detaylı bilgi için.www.multilos.com'a önümüzdeki hafta bilgiler yükleyeceğim. Umarım yararlı olur.
    Sevgiyle kal,

• quote:

Orijinalden alıntı: naturelnomad

İngilteredeli Bradford Üniversitesi ve Almanya'daki Mainz Üniversitesi bu hidrojen peroksit teorisi üzerinde çalışıyor.

Multilos bu bakışları da dışlamayan, katalazın etkilerini de barındıran, ama bunların çok daha dışında bir yaklaşımla planlandı, çok araştırıldı, okundu, denemeler yapıldı ve şansın da yardımı ile sonuç verdi.

Multilos, Saç Dökülmesi sorununa, 10-15 gün gibi çok kısa bir sürede katkı sağlıyor.

Saç foliküllerinin canlanmaya başlaması da bazı kullanıcılarda 30. günde başlayabiliyor.

Saçın pigmentasyonunda da aktivite 8-10 günde başlamakla birlikte gözle görünebilir olması zaman alıyor. Kullanır veya kullanan birinin fotoğraflarını detaylı incelersen saç telindeki sürekli faaliyeti gözlemleyebilirsin.

Daha da hızlı sonuç vermesi

Katalaz konusuna gelince dışarıdan verilen katalaz anlık olarak yararlı olsa da, SOD sürekli aktivite halinde yani SOD, sürekli H2O2 üretiyor ve katalaz onu su ve oksijene çeviriyor.

Aşağıdaki gibi fotoğraflar izlemeden saç çıkmış, saçın pigmentasyonu başlamış gibi sözlere inanma ltf.

http://i.hizliresim.com/l7BXpp.jpg

http://i.hizliresim.com/VV2ONR.jpg

daha detaylı bilgi için.www.multilos.com'a önümüzdeki hafta bilgiler yükleyeceğim. Umarım yararlı olur.
    Sevgiyle kal,

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar. Ben de birkaç gündür bu konuyu araştırıyorum. Saçlarımın önlerinde dökülme var. Dediğin gibi minoxil falan tamamen para tuzağı ve ağır yan etkileri var. Neyse detaylı anlatmayayım bunları konu sapmasın

Anladığım kadarıyla, çam ve sarımsak yağı saç çıkarıcı özelliği olan yağlar. Zeytinyağı, bademyağı falan da besleyici özelliklerinden dolayı katılıyor. Isırgan yağı dengeliyici, yağ dengesi mi ph dengesi mi yapıyor tam anlamış değilim ama sarımsaklı şampuanlar falan bu amaçla hazırlanıyor. Diğerlerini tam bilmiyorum ama İbrahim Saraçoğlu da lavanta yağını önermişti. Gerçi onun formulü kaynatmalı falandı ama ben yine de lavanta yağının faydalı olacağını düşünüyorum.

Yani çam, sarımsak, lavanta, ısırgan yağları ve bütçe elverdiği kadar ek yağlar bence gayet iyi bir formül. Bir de halam argan yağı ile sedir yağını şampuanıma karıştırmıştı epey, saçlarımı tanıyamadım :) Yani argan, sedir falan da kullanabilirsiniz ama bunların fiyatı biraz tuzlu. Son olarak size Canan Karatay'ın bu konudaki söylediklerine kulak vermenizi salık veririm. Mümkünse Karatay diyeti veya yaşam boyu sağlık kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. Sonuçta insan bedeni bir bütün. Ben genç sağlıklı zayıf olmama rağmen uyguluyorum çok çok memnunum. Zaten diyet de değil tam olarak.

http://beyazgazete.com/video/webtv/saglik-43/saci-dokulenler-dikkat-434230.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EACEAB9ED -- 21 Nisan 2015; 9:44:31 >

• 23 yaşındayım 19 yaşından beri saç dökülmesi sorunu yaşıyorum, piyasada denemediğim şampuan ilaç vs yoktur heralde.Tek fayda gördüğüm ilaç "kırkland minoxidil".Onu da bırakınca çıkan saçlar da geri dökülüyor ama kesinlikle saç çıkartıyor.Benden iki yaş küçük kardeşimde de saç dökülmesi sorunu var o hiç ilaç falan kullanmadı ön tarafta neredeyse hiç saçı kalmadı şimdi 21 yaşında bildiğin kel oldu.Minoxidil sayesinde ben 2-3 yıldır saçlarımı korumaya çalışıyorum ama sürekli kullanmak gerekiyor, bazen üşengeçliğimden bazen ilacı bulamadığımdan bırakmak durumunda kaldım.Bırakınca da malum eskisinden beter dökülüyor.2-3 ay düzenli kullanımda kesinlikle fayda gördüğüm tek ilaç minoxidil.Ama iran malları değil abd malı kırkland minoxidilden bahsediyorum.Eczanede satılan minox tan da bahsetmiyorum.Abd'den getirebiliyorsanız getirtin, yoksa forumda falan satanlar vardı yine vardır heralde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

23 yaşındayım 19 yaşından beri saç dökülmesi sorunu yaşıyorum, piyasada denemediğim şampuan ilaç vs yoktur heralde.Tek fayda gördüğüm ilaç "kırkland minoxidil".Onu da bırakınca çıkan saçlar da geri dökülüyor ama kesinlikle saç çıkartıyor.Benden iki yaş küçük kardeşimde de saç dökülmesi sorunu var o hiç ilaç falan kullanmadı ön tarafta neredeyse hiç saçı kalmadı şimdi 21 yaşında bildiğin kel oldu.Minoxidil sayesinde ben 2-3 yıldır saçlarımı korumaya çalışıyorum ama sürekli kullanmak gerekiyor, bazen üşengeçliğimden bazen ilacı bulamadığımdan bırakmak durumunda kaldım.Bırakınca da malum eskisinden beter dökülüyor.2-3 ay düzenli kullanımda kesinlikle fayda gördüğüm tek ilaç minoxidil.Ama iran malları değil abd malı kırkland minoxidilden bahsediyorum.Eczanede satılan minox tan da bahsetmiyorum.Abd'den getirebiliyorsanız getirtin, yoksa forumda falan satanlar vardı yine vardır heralde.
    Saç ekim merkezi dendiğinde akla ilk gelen firmalar bir elin parmaklarını geçmez. Esteliv saç ekim merkezi ise onlardan biridir.
    Saç ekimi özellikle dikkat gerektiren ve hijyen ortamda gerçekleştirilebilir. Özelikle hastane bünyesinde hizmet vermeyip kendi ofisinde hizmet veren saç ekimi firmalarına güvenmek akıllıca değildir. Çünki Bir Sıkıntı Durumunda Muhatap Bulamazsınız ve Daima Siz haksız duruma düşebilirsiniz.

Hastane bünyesinde hizmet veren istanbulda saç ekimi firmaları ise size hijyenik bir ortamda uzman hekimler ve personel eşliğinde hizmet verirler. Herhangi bir sıkıntı durumunda saç ekim merkezi soruna çözüm bulamasa da hastane bünyesinde olduğu için, hastane yönetiminden de konu hakkında yardım alırsınız.

Saç ekimi öncesi ve sonrasında asla madur kalmazsınız. Esteliv Saç Ekim Merkezi Özel Rumeli Hastanesi Bünyesinde Hizmet Vermektedir.

Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri Ve Avrupadan gelen müşterilerinin tercihi ile alanında 1 Numara olduğunu kanıtlamıştır. Yurt dışından gelen möüşterileri için masraftan kaçınmayan Esteliv, Konaklama hizmeti için müşterilerini havalimanından alır ve İstanbul Hilton Garden Otel'e kadar bırakır. Tecrübeli çevirmanlari ile iletişim sorunu yaşamazsınız.

Detaylı bilgi için:
    esteliv.com.tr
    Özel ESTELIV Polikliniği
    http://esteliv.com.tr

• Hocam yasim 25 tepede ve yanlarda acilmlar basladi diye 4-5 kutu kullandm ben bu minoxil denen meredi ki uzattımıda hic sikntida olmiyodu, hic bir faydası olmadığı gibi biraktktan sonra olan saclarm seyreldi ve bildigiz sacım ''kıl'' formuna büründu eski saclarimi ozluyorum bi yolu yok mu en azindan eski saglkli haline döndurmenin inanin cok pismanim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.