Şimdi Ara

saç dökülmesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabun ve şampuanın birlikte kullanılması saç dökülmesine veya saçların cılızlaşmasına yol açarmı acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXiLoPeZ -- 3 Ağustos 2007; 17:55:08 >

Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • Hayır

• Genelde zaytinyağı içeren sabun kullanın hatta şampuanınızı bile zeytinyağlı olanlardan seçin.. (UZMANA SORMUŞTUM)

(Ha birde bu uzman abiminiz piyasadaki tüm şampuanlar için 5 para etmez dedi, gidip salı pazarından zeytinyağlı bi sabun al hepsinden iyidir dedi "kesinlikle şaka değildir direk uzman doktordan alıntıdır)

Elimi saçımda gezdirdikten sonra avcumun içine bakıyorum en az beş tane saç teli. Yarım saat sonra bir daha gezdiriyorum yine aynı. Sanırım yaz sonunda kel olacağım. Bir arkadaşa sordum "mevsimseldir" dedi. Ancak pek rahatlamadım çünkü daha önce hiç olmazdı, bu mevsimde mi tuttu?

Yani soru şu ki; ben kel mi olacağım? Doğruyu söyleyin saklamayın benden.

jöleden uzak durmak, temiz tutmak lazım, nefes alsın kafa derisi.
    beslenme önemli tabi,
    ben elma yediğim zaman saçlarım canlanıyor mesela
    Saç dökülmesi
    2 yıl önce açıldı
    Saç dökülmesi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saç dökülmesinden dolayı devlet hastanesine gittim doktor neyin var dedi saçım dökülüyo dedim yaş kaç dedi 19 dedim ve hepsi bu kadar ne hikmetse bakmadan anladı saçımın niye döküldüğünü ordan bi kağıt aldı DUCRAY isimli bi şampuan ve losyon önerdi bunları kullan dökülmeyi yavaşlatır dedi. Ya kardeşim bu nası iş doktor 1 dk. nası anladı saçımın neden döküldüğünü horrmon bozukluğumu var veya vitamin eksikliğimi Önerdiği şampuan 140 ytl fln ne yapacam ben kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü.

Doktora gitmeyi düşünüyorum da şimdi yazacak bir şeyler kafasına göre. Jöle zaten kullanmıyorum, yataktan nasıl kalkarsam öyle Saçlarım kısa zaten. Ayrıca her gün duş alırım.

Bir ara defne sabunu kullanayım dedim saçımı keçe gibi yaptı. Biraz da kepek yapınca bıraktım.

Bu kadar yazdıktan sonra her Türk insanı gibi "hayırlısı olsun" diyorum. Bakacağız ne olacak..?

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

Saç dökülmesinden dolayı devlet hastanesine gittim doktor neyin var dedi saçım dökülüyo dedim yaş kaç dedi 19 dedim ve hepsi bu kadar ne hikmetse bakmadan anladı saçımın niye döküldüğünü ordan bi kağıt aldı DUCRAY isimli bi şampuan ve losyon önerdi bunları kullan dökülmeyi yavaşlatır dedi. Ya kardeşim bu nası iş doktor 1 dk. nası anladı saçımın neden döküldüğünü horrmon bozukluğumu var veya vitamin eksikliğimi Önerdiği şampuan 140 ytl fln ne yapacam ben kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü.

o doktoru bi yakalarsam.. bu doktorların ilgisizliği beni deli ediyor.. (hepsi için konuşmuyorum tabii) AMA GENELİ ÖYLE..

Bi arkadaşta Kırlangıç %100 saf zeytinyağlı sabun demiş kesinlikle katılıyorum, tüm uzamanlar bu sabunu öneriyor (bende öyle tabiiki)

• Kırlangıç %100 saf zeytinyağlı sabun demek. Bir deneyelim o zaman.

Orjinalden alıntı: bymuratcan

quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_38

Saç dökülmesinden dolayı devlet hastanesine gittim doktor neyin var dedi saçım dökülüyo dedim yaş kaç dedi 19 dedim ve hepsi bu kadar ne hikmetse bakmadan anladı saçımın niye döküldüğünü ordan bi kağıt aldı DUCRAY isimli bi şampuan ve losyon önerdi bunları kullan dökülmeyi yavaşlatır dedi. Ya kardeşim bu nası iş doktor 1 dk. nası anladı saçımın neden döküldüğünü horrmon bozukluğumu var veya vitamin eksikliğimi Önerdiği şampuan 140 ytl fln ne yapacam ben kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü.

o doktoru bi yakalarsam.. bu doktorların ilgisizliği beni deli ediyor.. (hepsi için konuşmuyorum tabii) AMA GENELİ ÖYLE..

Bi arkadaşta Kırlangıç %100 saf zeytinyağlı sabun demiş kesinlikle katılıyorum, tüm uzamanlar bu sabunu öneriyor (bende öyle tabiiki)

Deneyeceğim bu sabunu Yalnız bioxcin şampuan aldım acaba ikisini birlikte kullansam bi sorun çıkar mı ki ?

• bence biraz saçların kirli tutulması lazım çünkü saç kökleri daha iyi besleniyor, eğer hergün yıkanan bir saç varsa saç diplerindeki vitaminler kayboluyor bu yüzden 1 ay yıkanmayınnnnn

Nereden bileceksin hak sandığın şeylerin koca bir yalan olduğunu? Ve nereden bileceksin yüz çevirdiğin şeylerin aslında hakkın ta kendisi olduğunu?!...
  • ne bakınıyon öleeeeee etrafınaaaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Orjinalden alıntı: zuzugirl

bence biraz saçların kirli tutulması lazım çünkü saç kökleri daha iyi besleniyor, eğer hergün yıkanan bir saç varsa saç diplerindeki vitaminler kayboluyor bu yüzden 1 ay yıkanmayınnnnn

Aynı sorun bende de var..Doktora eczaneye vb. yerlere gitiiğimde hepsi bana ırsi ise yapacak bişey yok dedi..Sadece yavaşlata bilirsin..Fakat süresine garanti veremiyorlar...
    www.lugatek.com
    www.lugatek.com/forum
  • saç kremli şampuanlar tavsiye edilmiyo duyduğum kadarıyla bu kırlangıc sabununu kullanan arkadaşlar nerden almışlar acaba söylermisiniz?
  • arkadaşlar benim aslında saçlarım dökülmüordu ama dedim şu bioxin i bi deneyeyim(ben inanmıordum öle şampuana fln) yaw bi şampuan bu kadar mı saç çıkartır tabii herkezde aynı olmaz ama bende çok işe yaradı hatta herkez dior saçların gürleşmiş fln şimdide dökülmesini istiorum çok deişik duruor bioxin i bi deneyin hatta bi süre kafanız fln kaşınıor yeni saçlar çıkarken ama walla ben inanıyorum bioxin e bi deneyin derim (sadece şampuanını denedim ampullerini denemedim sampuanın fiyatı 20 weya 25 ytl ydi galiba )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.