Şimdi Ara

saç dökülmesi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saç dökülmesinin diğer bir sebebide saçların hergün taranmamasıdır
  • arkadaşlar tüp falan kullanıyosunuz saçları 3-4 numara yapın bence ozaman daha kolay nüfus ediyor saçlı deriye bioxcin bana biraz reklamlarla şişirilmiş gibi geldi piyasadaki ürünlerin çoğu malesef genetik saç dökülmelerine pek bir çözüm getiremiyor.Yalnız yakında doktor olacak bir yakınımdan çinkonun saçı en çok besleyen minerallerden biri olduğunu öğrendim bunun yanında b12 ile biotinide sayabiliriz.Şampuan alırken içeriğinde çinko b12 biotin olmasında fayda var.
    Saç dökülmesini ve kepek problemlerinin tek çözümü bıttım sabunudur arkadaşlar.
  • rogaine ve propecia bu iki ilaç dışındaki tüm öneriler kozmetiğin ötesine geçemez. sabunun içeriğinde tuz olduğundan ve ph değeride cildin ph ından bihayli yüksek olduğundan uzmanlar pek önermez. insan vücudunun ortalama ph değeri 5.5 tir sabunda bu değer 9-10 a çıkar. lakin benim kafam çok yağlı olduğu için arada bir sabun kullanmak çok iyi oluyor ama kuru bir kafa derisine sahipseniz sabun sizde negatif yönde etki göstercektir. novacrin placenta şampuanı öneririm, sabun olarakta: capila kükürtlü ve katranlı sabun u öneririm. zeytinyağlı sabun ve siirt yöresine has bittim sabununu da iyidir :) hiçbir şampuan kafada saç çıkartmaz yada dökülmeyi durdurmaz sadece dökülmeye sebebiyet vermemek gibi bir etkide bulunabilir.

denediğim şampuanlar: anagen, moos ısırgan otu, foltaine, wichy dökülme karşıtı, placenta, otacı, oreal dökülme karşıtı vb.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.