Şimdi Ara

Saç dökülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Saç dökülmesi için finasterid içeren propecia veya proscar kullanmak istiyorum minoxille birlikte. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz bana propecia mı yoksa proscar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar simdi propecia hakkinda yasadigim deneyimi burada anlatcgm

Eger saciniz donemsel dokulmeden sonra hala dokulmeye devam ediyorsa ve dustan sonr sac dibiniz gozukuyor saciniz eski modeli almiyorsa dokulme baslamis coktan demektir yapilmasi gerekenleri evreleri hepsini anlatcgm

Propeciayi cildiyecim verdi yan etkilerini herseyi anlatti ben bunun ustune kullanmadan once uruloguma gittim anlattim durumu bana total testesteron testi yapti ve yuksek cikti dokulmenin sebebide bu dur

Basladim ilk bir hafta psikolojik baski oldu okuduklarim duyduklarm vs ben bu ilaci bir tane bos vitamin sisesine koydum ordan alip iciorm

Su an tam 4. Aya girdim sac dokulmesi 2. Ayda durdu su an hemen hemen dokulmeye baslamadan onceki evreye yaklasti diye bilirim gozle gozuken bir degsim var bunu ne zaman kullandiginiz cok onemli seyrelmeye basladigini gozle goruorsanz tam zamani egr cok ilerlerse faydasida o kdr dusecektr

Gelelim ereksiyon problemine normalde gunluk hayatta bile bu sikintiyi yasayan insanlar var bu ilac bu tipt insanlara eksi yonde etki edeblr kendi gozlemledgm sekilde anlatiyorm eger cok fazla alkol aldignz zaman bile iliskiye girebliorsanz bu ilacin size herhangi bir etkisi kesinlikle olmayacaktr

Urologum sadece 5. Ayda tekrar test yapmak istedi kontrol icin bana sorarsnz bunu kullanmanin en iyi yolu urolokla paralel gitmek

Sunu bilin ki sampuan bakim kurleri prp vs bunlar kesinlkle durdurmuor bunlar saci dokulmick genlerde donemsel dokulmeleri keser

Eger eczacinz veya kuaforunz size abi bi urun var bir musterim kullanmis gbi cumlelerle baslayan hikayelere inanmayin bunun tek cozumu dogru zamanda bu ilaca baslamak

Eger baslicaksaniz hemen baslayin her gecen sure daha cok dokulmesine sebeb oluor

Ya kullanin yada bu konulari kelligi kafaniza takmayin secim sizin

Ben bu konudan cok canim sikilmisti okumadigm yabanci tr forum kalmadi

Kullandim iyikde kullandim saclar eskisi gbi oldu ve bir problemim yok bunuda yazmicaktm ama psikolojiyi cok iyi bildgm icin yardim etme amacli yazdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakal dökülmesi (sakalkıran)
    18 yıl önce açıldı
    Saç dökülmesi
    3 yıl önce açıldı
    Saç dökülmesi şampuan önerimi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.