Şimdi Ara

Sabri sarıoğlundan büyük fedakarlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/88841/2368/4/sabri-sarioglunun-luks-arabalari

Büyük kaptan futbolu bizde bıraksın,o gerçek galatasaraylı,çakıl taşına oynuyor

I LOVE THIS GAME
  • bunun birde dişi versiyonu var. sezon bitmeden ruslara imza atıp el şampiyonu olunca fesih bedelini gs ödesin ben aslında gitmek istemiyorum gs gönderiyor ühühü diyeni

en delikanlısı furkan çıktı,en çok eleştirdiğim isim olmasına rağmen kontratı indir dedikleri gibi indirdi.

kerem var mesala köküne kadar gs li ama ölmek üzere efes kontrat vermeyince gs ye gelen.

sadece sabri değil yani dolu bunlardan,bülentinden ardasına ünsaldan şaşa

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • _____________________________
    BMW 320i First edition M Sport
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bu adamın arabaları yıllık kazancının yarısı. E harcıyordur da gerisi. Teknik Direktör olarak veya TV'lerde iş bulamazsa geleceği karanlık Sabri'nin.

Sabriden iyi bir ekran yüzü olur hocam o konuda önü çok açık .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kusura bakmasın hani bir tane anlarım da bir adamın garajında bu tarz spor arabalardan 3-4 tane varsa o adam görgüsüzdür. Maaşı ne kadar olursa olsun. BMW, mercedes neyinize yetmiyor arkadaş. Ülkenin hali ortada, dünyanın hali ortada. Bir arabaya çıkarıp o kadar para verirken hiç mi vicdanınız sızlamıyor.

Futbolu bırakınca hesap bilmediğiniz için aç kalacaksınız. Gidin ev falan alın bari anasını satayım. Bu kadar israfçılık, boş beleşlik görmedim.

Orijinalden alıntı: intercityfirm1895

Kimse kusura bakmasın hani bir tane anlarım da bir adamın garajında bu tarz spor arabalardan 3-4 tane varsa o adam görgüsüzdür. Maaşı ne kadar olursa olsun. BMW, mercedes neyinize yetmiyor arkadaş. Ülkenin hali ortada, dünyanın hali ortada. Bir arabaya çıkarıp o kadar para verirken hiç mi vicdanınız sızlamıyor.

Futbolu bırakınca hesap bilmediğiniz için aç kalacaksınız. Gidin ev falan alın bari anasını satayım. Bu kadar israfçılık, boş beleşlik görmedim.

Ne israfıymış bu? Adam sanki aldığı arabaları bazukalıyor, o arabaları satsa hayatının geri kalanını krallar gibi yaşayabilir, bi de akıl vermişsin ev alsaydı bari diye ya asıl buna çok güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Kimse kusura bakmasın hani bir tane anlarım da bir adamın garajında bu tarz spor arabalardan 3-4 tane varsa o adam görgüsüzdür. Maaşı ne kadar olursa olsun. BMW, mercedes neyinize yetmiyor arkadaş. Ülkenin hali ortada, dünyanın hali ortada. Bir arabaya çıkarıp o kadar para verirken hiç mi vicdanınız sızlamıyor.

Ne israfıymış bu? Adam sanki aldığı arabaları bazukalıyor, o arabaları satsa hayatının geri kalanını krallar gibi yaşayabilir, bi de akıl vermişsin ev alsaydı bari diye ya asıl buna çok güldüm

Yaş kaç birader? Hani mesleğin var mı para nasıl kazanılıyor nasıl harcanıyor biliyor musun diye soruyorum. Hazıra dağ dayanmaz diye bir laf vardır.

O arabaları satsın başka bir geliri olmasın. 3 yılda suyunu çeker o para. Bu adamlar kendilerini lükse alıştırıyorlar. Senin benim gibi ayda 2-3 harcamayla yaşayamazlar.

Arabaları satsın hayatı kurtulurmuş. Hey allahım ya. Muhasebeci olarak işe almak lazım sizin gibileri

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Yaş kaç birader? Hani mesleğin var mı para nasıl kazanılıyor nasıl harcanıyor biliyor musun diye soruyorum. Hazıra dağ dayanmaz diye bir laf vardır.

O arabaları satsın başka bir geliri olmasın. 3 yılda suyunu çeker o para. Bu adamlar kendilerini lükse alıştırıyorlar. Senin benim gibi ayda 2-3 harcamayla yaşayamazlar.

Arabaları satsın hayatı kurtulurmuş. Hey allahım ya. Muhasebeci olarak işe almak lazım sizin gibileri

Yaş 30. Kimin ne kadar para kazandığı ile ben değil siz ilgileniyorsunuz.

• Bu adamlar çocuk yaştan beri para içinde yüzüyor. Bir sürü akıl hocaları, onları yönlendiren insanlar var. Yatırım yapmayan futbolcu yok, hepsi parayı gayrimenkul'e, arabaya oraya buraya gömüyor. Zırt pırt lüks araba alanların da bizim bilmediğimiz vergi olayları olabilir, az vergi ödemek için vergisini düşürmek için böyle bir şeyler alıp satıyor bunlar. Gerizekalı zannettiğiniz Sabri'nin kafası hepimizden fazla çalışıyor, biz de burada 3 kuruş aldığımız maaşla milyonluk adamlara akıl verelim şunu bunu al diye. Hepsinin 7 ceddine yetecek kadar parası var, hayatlarını çoktan kurtarmışlardır. Sıradan bir futbolcu bile 400 bin euro alacağımı bıraktım, 600 bin euro eksik aldım, boş mukaveleye imza attım diye rahat rahat konuşuyor. Çünkü hepsinin gelecekleri sağlam. Eğer milyonlar kazanıp futbolu bıraktıktan sora sürünen adam varsa gitsin kendini köprüden atsın.

• quote:

Para adamın parası arkadaş, ister gider hepsiye at yarışı oynar isterse hiç harcamaz. Dünyanın haliyle de araba almanın alakası nedir anlayamadım, birilerinin durumu kötü diye insanlar kendini mutlu edecek şeyleri almasın mı ?

Hayal aleminde yaşamayın. Hayatı kurtulanlar tüm bu futbolcuların çok küçük bir kısmı. O da kafasını biraz kullananlar. Para kazanılırken değil harcarken biriktirilir. Futbolu bırakınca kulüplerde bir iş bulabilmek dileniyor hepsi. Bunun nedeni muslukların kesilmesi. Ya da çıkıp yorumcu oluyolar. Saçma sapan yorumlarını dinliyoruz.

Dokunuyor bana evet kabul ediyorum. Yerli oyuncuların aldığı paralar dokunuyor. Yabancı sınırı sayesinde yurtdışında alacakları paranın 10 katını bu ülkede kazanıyorlar. Bari insanlarla alay eder gibi 700bin liralık 5 araba falan almayın da dikkat çekmesin.

• intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt
    Hocam adam en azından kendi kazandığı parayı harcıyor. Bana da mesela hepimizin parası ile saray yapılması dokunuyor ama dokunduğu ile kalıyor.

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

bunun birde dişi versiyonu var. sezon bitmeden ruslara imza atıp el şampiyonu olunca fesih bedelini gs ödesin ben aslında gitmek istemiyorum gs gönderiyor ühühü diyeni

en delikanlısı furkan çıktı,en çok eleştirdiğim isim olmasına rağmen kontratı indir dedikleri gibi indirdi.

kerem var mesala köküne kadar gs li ama ölmek üzere efes kontrat vermeyince gs ye gelen.

sadece sabri değil yani dolu bunlardan,bülentinden ardasına ünsaldan şaşa

Işıl b*k atmadan önce bi araştırın olayları.Sezonun ortasında Işıl, Alba yönetimden Murat Özyer ile görüşüyorlar . Sözleşmeler sezon sonu bitiyor ne olacak bizim durumlar diyorlar ve Murat Özyer aynen şubede belirsizlik var ciddi bütçe düşmesi olabilir kafanıza göre takılın deniyor. Alba yabancı olduğundan pek umursamıyor o saatten sonra ama Işıl yine düzenli aralıklarla yokluyor ve aynı cevabı alıyor. EL Top-8'in başında da Kursk'a imzayı atıyor. Ne yapsaydı afedersin. Şubenin kapanma ihtimali bile olan durumda iyi kötü piyasası varken bekleyecek miydi?

Bir de Furkan Aldemir canımız ciğerimiz ama ücretinde indirime falan gitmedi aksine 1,5 katı zam aldı. 650 bin €'ya oynuyordu şu anda 1.3 milyon Dolar'a oynuyor neredeyse 1 milyon € yani. Ha şu anki performansı kesinlikle hak ediyor o parayı ama o paraya da babalar gibi pivot getirebilirdi takım. Arroyo'dan sonra takımın en çok kazananı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.