Şimdi Ara

Sabri için son karar verildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray yönetimi, sözleşmesi sona eren Sabri Sarıoğlu ile ilgili son kararını verdi: 1 yıl daha devam!

Altyapıdan yetişen ve bu sezon sonu mukavelesi biten Sabri Sarıoğlu'nun 1 sene daha Galatasaray ile sözleşme yapılması beklenirken, Yasin Öztekin'in 2018'de bitecek sözleşmesinin uzatılması bekleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaynak nedir hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

Kaynak nedir hocam?

Webaslan, hürriyet, galatasaray gazetesi

• adam 6 senedir bir bir uzata uzata gidiyor her sene ayni konu aciliyor. sabri sarioglu ana konu acalim bi tane her sene oraya verilsin butun haberler

• Sabrinin sozlesmesi uzatilirsa yaziklar olsun, yeter artik Allah kahretsin!

• bu asalaktan kurtulmak hayal anca futbolu bırakınca. umarım yeni sezonda kadroya dahi almaz tudor.

• Ho

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haber çoğu yerde var yani doğru görünüyor maalesef. Umarım yedek olur.

• Poldi-Bruma gitti...Sneijder-Sinan filan'da gitsin.

Ama Sabri-Selçuk-Semih-Yasin'i yollamayın hatta sözleşmesi bitenleri uzatın.

Yav takımı küme düşürmeye çalışıyor bunlar resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Poldi-Bruma gitti...Sneijder-Sinan filan'da gitsin.

Abi küme muhabbeti yapmayın Allah aşkına kendinize gelin. Sarı kırmızılıyız diye kayseri veya göztepe mi sandınız bizi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

Poldi-Bruma gitti...Sneijder-Sinan filan'da gitsin.

Abi küme muhabbeti yapmayın Allah aşkına kendinize gelin. Sarı kırmızılıyız diye kayseri veya göztepe mi sandınız bizi ?

O isin mubaglasida Galatasaray sampiyon olmuyosa normal bi anadolu kulubunun kume dusmesinde ki etkiyi uzuntuyu yasatiyo bize. Bu gidislede o uzuntuyu cok yasiycaz gibi vizyonsuz yonetimimiz sayesinde.

• GeorgeTheBest kullanıcısına yanıt
    En fazla 1 senemiz kaldı hocam. Bu sene tek temennimiz anadolu çöpleri yerine doğru düzgün transfer yapmaları. Şuana kadar çıkan isimler kaliteli bence. Alabilirlerse bu seneden daha iyi oluruz.

• Sabri kalırsa bu sene de kombine falan almam , yeter artık görmek istemiyorum şu adamı

• Ya hadi başkan ve müsveddeleri bi kenara bırakıyorum, olum Sabri sen taraftarın nabzını bilen adamsın, bıraksana aslan parçası, bırak artık GS'yi seviyorsan. Bu çapsız yönetim seni bırakmasa bile sen bırak.
  • Sosyal medyada örgütlenip sesimizi duyurmamız lazım. Aksi takdirde sömürülmeye devam
  • Başıma bir şey gelmeyecekse yerli kuralından dolayı ben kalması gerektiğini düşünüyorum. Ama performansa dayalı sembolik bir rakamla. Öyle 1m euro falan verirlerse yine abv yönetimin. Kabul etmezse zaten bitiyor sözleşmesi, takım arayabilir istediği gibi.
  • Bence asıl korkmanız gereken Yasin' in sözleşmesinin uzatılacak olması.
  • Vay arkadaş.. Sinan'ı satıyorlar, Sabri ile uzatıyorlar... Helal olsun bu akıla
  • Abi yeter ya yeter be ulan bu herifler yeminmi etti? taraftar ne isterse tersini yapacağız diye?

Benim aklım almıyor artık.

Gelmiş 32 yaşına her yıl bölgesini boş bıraktığı için on gol yediren adama yeni sözleşme veriyolar.

• Yönetimin vizyonu belli oldu. Şampiyonluk yarışında 1 rakip eksildi. (Eğer ki haber doğruysa)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.