Şimdi Ara

Sabri devri kapanmıştır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden Tarık çok mu iyi?

- Sabri'den iyi.
  • Niye tarık çok mu iyiydi ? Bir tane atağa katkısı yok top kontrolü yok fizik yok.

Sabriye gelelim Hız var Kondisyon var Tecrübe var Takım oyunu var Pas yeteneği var yeri geliyo asist yapıyo yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Neden Tarık çok mu iyi?

- Sabri'den iyi.

Bileti kesildi .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

quote:

Neden Tarık çok mu iyi?

- Sabri'den iyi.

Bileti kesildi .

Kim diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Niye tarık çok mu iyiydi ? Bir tane atağa katkısı yok top kontrolü yok fizik yok.

Sabriye gelelim Hız var Kondisyon var Tecrübe var Takım oyunu var Pas yeteneği var yeri geliyo asist yapıyo yani

Galatasaray Sabri’nin ilk 11 çıkmadığı 7 maçta 5 galibiyet alırken, İlk 11 oynadığı 17 resmi maçta 6 galibiyet alabildi. Via

Bjk maçında atakların %58 sabri tarafında gelmiş.İyi olsa ne olur.
    Sezon sonuna kadar klübede bekleyecektir sonra yallah

• darısı semih ve burak'a.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Neden Tarık çok mu iyi?

- Sabri'den iyi.

Bileti kesildi .

Kim diyor?

Kaynak gizli

• quote:

quote:

Niye tarık çok mu iyiydi ? Bir tane atağa katkısı yok top kontrolü yok fizik yok.

Galatasaray Sabri’nin ilk 11 çıkmadığı 7 maçta 5 galibiyet alırken, İlk 11 oynadığı 17 resmi maçta 6 galibiyet alabildi. Via

Ne kadar kolay ya bi oyuncuya faturayı kesmek.Sabri yüzünden mi yenemediniz o maçları.Sabrinin bi lafı var , takım kötü gittiği zaman direk beni suçluyo taraftar,iyi olunca da adım bile geçmiyo.

Bjk maçına gelirsek Quaresma sürekli top isteyip bir şeyler yapmak istediği için atakların o tarafta gözükmesi normal.

• quote:

quote:

quote:

Ne kadar kolay ya bi oyuncuya faturayı kesmek.Sabri yüzünden mi yenemediniz o maçları.Sabrinin bi lafı var , takım kötü gittiği zaman direk beni suçluyo taraftar,iyi olunca da adım bile geçmiyo.

Bjk maçına gelirsek Quaresma sürekli top isteyip bir şeyler yapmak istediği için atakların o tarafta gözükmesi normal.

Hatayı yaparsa keseriz.Kayseri maçı ile süper lige veda edecek.

• Sabri kenarda varken sag beke semihi yerleştiren bir zihniyetle sezon sonu halimizden korkar oldum. Tarık denen adamı 18 e alıyorsun, 18i geçtim birde utanmadan ilk 11'e koyuyorsu, ama sabri'yi almıyorsun. Hadi len oradan. Saçmalamakta sınır yok. Yenen gol sırf semih in ilerde kalması cedjunun ise sağ tarafı kapatmasından dolayı yenmiştir. Inanamiyorum çıkartılan kadrolara. Allah sonumuzu hayır etsin.

• sabri bitti demeden bitmez

• Asil size hadi len su Sabriyi bir gram ovmeye calismayin rakibin beklerine bak sabriye bak biz 10 yildir sabriden bise istemedik sadece rakibin kanat oyuncusunu tutsun oyuncuusnu engellesin defansa yardim etsin istedik yok yok yok adam her mac her atak deli gibi forvete kadar kousuyor topu kaybedince yok ortada o deli gibi kosan adam yuruyerek geliyor umrunda degil dunya podolski bile geriye daha cok kosup sabrinin acigini kapatiyor bazen.

• Önümüzdeki sezon da kadronuzda olacak, kiminle ne iddasına varsa girerim.
  • Kadroda varsa oynayacak adam Sabri dir maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Önümüzdeki sezon da kadronuzda olacak, kiminle ne iddasına varsa girerim.

olmayacak
  • Sabri mi? Tarık mı?
    Sabri..
    ama ikisi de olmaz normalde, ikisi de bu takımın seviyesinde futbolcu değiller...
  • quote:

quote:

yalnız öyle sabri'nin tarafından ataklar geliyor diyip bombayı sabriye atmayacaksın. sağ tarafta kim oynarsa oynasın poldi defansa gram katkı vermiyor geri gelme falan yok adam da forvet gibi oynuyor. böyle olmaz.

• Sabri daha ne yapsın kesilmek için, istediği kadar atağa katılsın adam derbiye 11de çıktı, yediğimiz 2 golde de tam kritik anda rakibin önünü boşalttı. Adam basketboldaki perdeleme anlayışını futbola getirdi resmen, ama yanlış takıma hep işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla acı ama gerçek kadroda tarık sabri varken tarığı hiçbir yerde oynatmam vasıfsız gösterdi kendini acaba diye düşündüm bende bir aralar ama yok abi sabri her türlü bundan daha iyi ne günlere kaldık eboue varken şimdi sabri oynasın diyoruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.