Şimdi Ara

Sabri'den eşine 890 bin Euro'luk hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ın sezon başında kadro dışı bırakılan ve daha sonra yeni yönetimin göreve başlamasıyla beraber Abdurrahim Albayrak'ın araya girerek kadroya alınmasını sağladığı Sabri Sarıoğlu, eşi Yağmur'a 890 bin Euro değerinde Lamborghini Aventador hediye etti.

Arabayla Fotoğraf Çektirdiler

Sabri ve eşi alışveriş merkezine giderek alışveriş yaptıkları esnada arabayı gören meraklı vatandaşlar çiftle fotoğraf çektirmek yerine ultra lüks arabayla fotoğraf çektirdiler.

Lüks Araba Tutkusu Var

Reis lakaplı Sabri Sarıoğlu'nun lüks araç tutkusu herkes tarafından biliniyor. Son aldığı Lamborghini Aventador modeli ile koleksiyonuna yeni bir araç daha eklemiş olan sabri bu otomobilleri özel plaka yaptırarak kullanıyor. Yıldız futbolcu özel yaptırdığı plakalarda tercihini eşi Yağmur, oğlu Sarp ve kendi isminin baş harflerini kullanmayı seçiyor.

Sabri'den eşine 890 bin Euro'luk hediye

http://sozcu.com.tr/2014/magazin/sabri-reyizin-890-bin-euroluk-arabasi-645056/
    http://www.ensonhaber.com/sabirden-esine-890-bin-euroluk-hediye-2014-11-12.html

• sabrinin suçu yok kulüp parayı veriyor adam istediği gibi harcar
  • Hayırlı olsun
  • 2 sene önceydi galiba 2 Ferrarisi vergi ödenmemesinden dolayı gitmişti
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=98881576&p=1#98881576

Sabri eboue ve engin ortak almıştı galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Dünyaya ya çok zengin birinin evcil hayvanı olarak ya da Futbolcunun,Basketbolcunun karısı olarak gelmek isterdim.
  • Adam doğuştan gelen ve yetenek olduğu da tartışmaya açık kabiliyetiyle bunu alsın, ben yıllarca dirsek çürütüp kapasitemin çok üzerindeki şeyleri beynime sokayım ve mezun olduktan sonra 2 bin lirayı öpüp başıma koyayım.

Hayat ne dandik yav.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ama o as takımla yemek yiyemiyordu.
  • Böyle arabaları Sabriler, Selçuklar sürüyor. Hayat çok acımasız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

Bu Dünyaya ya çok zengin birinin evcil hayvanı olarak ya da Futbolcunun,Basketbolcunun karısı olarak gelmek isterdim.

Lebron james in karisi olmak istermiydin

• quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

quote:

Bu Dünyaya ya çok zengin birinin evcil hayvanı olarak ya da Futbolcunun,Basketbolcunun karısı olarak gelmek isterdim.

Lebron james in karisi olmak istermiydin

• quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Adam doğuştan gelen ve yetenek olduğu da tartışmaya açık kabiliyetiyle bunu alsın, ben yıllarca dirsek çürütüp kapasitemin çok üzerindeki şeyleri beynime sokayım ve mezun olduktan sonra 2 bin lirayı öpüp başıma koyayım.

Hayat ne dandik yav.

birde dişinden tırnağından arttırdığınla maça git bilet al forma al atkı al bu paralar da yan gelip yatarak yıllık garanti 1.250 bin dolar alan adamların lamborghinisine gitsin. şimdi buraya 1-2 sabriyi seven ergenlik çağındaki genç gelir savunur. Allah biliyor belki internte kafeden giriyor yada cebinde babasından aldığı 10 tl vardır. benim bu tipten futbolculara verilecek bir kuruşum yok. isteyen gitsin cebindeki son kuruşu da versin.

• sorun ne ki bur da. siz milyonlar kazansanız şahinle mi gezecektiniz. yoksa eşinize corsa filan mı alacaktınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

Adam doğuştan gelen ve yetenek olduğu da tartışmaya açık kabiliyetiyle bunu alsın, ben yıllarca dirsek çürütüp kapasitemin çok üzerindeki şeyleri beynime sokayım ve mezun olduktan sonra 2 bin lirayı öpüp başıma koyayım.

Hayat ne dandik yav.

birde dişinden tırnağından arttırdığınla maça git bilet al forma al atkı al bu paralar da yan gelip yatarak yıllık garanti 1.250 bin dolar alan adamların lamborghinisine gitsin. şimdi buraya 1-2 sabriyi seven ergenlik çağındaki genç gelir savunur. Allah biliyor belki internte kafeden giriyor yada cebinde babasından aldığı 10 tl vardır. benim bu tipten futbolculara verilecek bir kuruşum yok. isteyen gitsin cebindeki son kuruşu da versin.

Cidden 1 forma bana luks kaciyor artirip aliyorum ki sabri karisina lambo alsin diye... Neyse sakinim selcuk burak 2 kati aliyo bide bundan :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: |YipMan|

quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

Hayat ne dandik yav.

Cidden 1 forma bana luks kaciyor artirip aliyorum ki sabri karisina lambo alsin diye... Neyse sakinim selcuk burak 2 kati aliyo bide bundan :D

yaklaşık 1.5-2 senedir hiçbir ürün almıyorum. kafam kulağım rahat

• quote:

Bill gates in iguanası olman lazımmış

• selçukla burak ne almış ki acep
  • Ligin ve milli takımın rezil halde olmasını sebebi yetenek fakiri oyunculara verilen milyonlar zaten, sınırlama diye bir şey olmasa bırakın lamborghini almayı 100bin tl lik arabayı zor alırlar.
  • Hadi ronaldo,robben alır kullanır hediye eder anlarım da sabri alınca acıyorum futboldaki şu paralara

• Ama ona Florya'da yemek vermiyorlar

adamın 3 4 Süper aracı var Lambo Ferrari tüm İtalyanların tadına bakmış maşAllah.

Bu yetenekle büyük başarı gerçekten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.