Şimdi Ara

Sabit Kanca Çılgınlığı Varan 1 (Yekta, Eboue, Sabri, Semih v.s. İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabırsızlıkla bekliyorum bu adamın filmini 1 senedir bu tarz videolarla bomba gibi reklam yaptı :D

• Bekliyoruz
  • halkın zeka seviyesini böyle böyle düşürüyorlar. nefret ediyorum ağız yüz yaparak güldürmeye çalışanlardan. yalan dünya'da gerizekalı bi hatun var sesini ağzını değiştiren o da dahil.
  • Berbat. Nedense bu adamı hiç komik bulmuyorum.
  • Eboue çok iyi ya
  • Şu video bile filmden daha komik lan
  • Ben de bizim çocuklara kandım gittim. Sakın gitmeyin ya iğrenç ötesi bir film. 13 yaşındaki kardeşimi götürmüştüm o gülüyor diye çıkmadım yoksa 10.dakikada çıkacaktım. işkence dolu 1.5 saat geçirdim. Belkide imdbde en kötü filmler arasına bile girer yurtdışında gösterseler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Ben de bizim çocuklara kandım gittim. Sakın gitmeyin ya iğrenç ötesi bir film. 13 yaşındaki kardeşimi götürmüştüm o gülüyor diye çıkmadım yoksa 10.dakikada çıkacaktım. işkence dolu 1.5 saat geçirdim. Belkide imdbde en kötü filmler arasına bile girer yurtdışında gösterseler.

İş işten geçmiş hacı...işişten geçicem
    Bu adama ben de gülemiyorum, taklit yeteneği iyi ama espri ve malzeme bakımından biraz fakir.

Bu arada video güldürdü. Futbolcuların olması güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Ben de bizim çocuklara kandım gittim. Sakın gitmeyin ya iğrenç ötesi bir film. 13 yaşındaki kardeşimi götürmüştüm o gülüyor diye çıkmadım yoksa 10.dakikada çıkacaktım. işkence dolu 1.5 saat geçirdim. Belkide imdbde en kötü filmler arasına bile girer yurtdışında gösterseler.

Bu adama ben de gülemiyorum, taklit yeteneği iyi ama espri ve malzeme bakımından biraz fakir.

abi çakma recep ivedik olmaya çalışmış. Onu bile komik bulmayan ben kucuk kardesim için nasıl bir işkence cektim anlatamam. Berbat ötesi ya izlerken moralin bozulur. Salonun yarısı cıktı ilk arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

halkın zeka seviyesini böyle böyle düşürüyorlar. nefret ediyorum ağız yüz yaparak güldürmeye çalışanlardan. yalan dünya'da gerizekalı bi hatun var sesini ağzını değiştiren o da dahil.

şunu yazmaya girmiştim. sonra baktım ki önceden yazmışım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

abi çakma recep ivedik olmaya çalışmış. Onu bile komik bulmayan ben kucuk kardesim için nasıl bir işkence cektim anlatamam. Berbat ötesi ya izlerken moralin bozulur. Salonun yarısı cıktı ilk arada.

Ben de fragmanına bakmıştım hoşuma gitmedi, acı da olsa bize referans olmuş oldun :)

• Filme sakın gitmeyin.
  • Film kötü olabilir ama videoları çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Filme sakın gitmeyin.

Beklentim yüksekti bu heriften. Sana güveniyor ve gitmiyorum vebali boynuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Filme sakın gitmeyin.

Beklentim yüksekti bu heriften. Sana güveniyor ve gitmiyorum vebali boynuna

Her türlü alırım vebali hocam gidip kahkaha atarsan sinema biletinin parasını paypalden öderim hehehe
  • quote:

Filme sakın gitmeyin.

içinden geçmiş galiba.
  • Beğenmedim.
  • Bak yine gerildim tam yatarken bir kez gs forumuna bakayım dedim yine şu lanet ismi gördüm ve tüylerim diken diken oldu.

La valla gitmeyin kimsenin de gitmesine izin vermeyin. Bu kadar ucuz ve bu kadar basit olmamalı ya film yapmak.
  • genelde bu tip programların arkasından sinema çekenler s.çıyor
  • Videolardan dolayı benim de bir beklentim vardı ama tam bir hayal kırıklığı.
    Gitmeyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.