Şimdi Ara

Sabiha Gökcen'den Atasehire?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
12.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydin arkadaslar 8:30'da Allah c.c nasib ederse istanbula ucuyorum sabiha gökcenden atasehir'e gitmek icin hangi otobüs yada dolmusa binmem gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• e-10 lar kadıköye kadar gidiyor ama çift bilet , hızlıca gidersin evine
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_Fe

e-10 lar kadıköye kadar gidiyor ama çift bilet , hızlıca gidersin evine

Adamsin.

• Direk Ataşehir'e yok diye biliyorum. Ataşehir ulaşım özürlüsü bir semt.
  • Eğer allah cc 'n razı olursa inince oradaki havaş olsun ya da onun dışında otobüslere binebilirsin. Tabi allah cc isterse

• Arkadasin dedigi otobuse binmen en mantiklisi, lakin direkt gidis olmadigi dogdurur. En kotu optimum'un oralarda duragi vardir oralarda iner taksiye binersin. 15TLden cok yazmaz

• Konusu açılmışken 4 kasım da Almanya'ya gideceğim .Kısmetse sabah 6 da otobüsten ineceğim 11:30 da kalkyor uçak. Harem'den Sabiha Gökçene nasıl ulaşırım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiC

Konusu açılmışken 4 kasım da Almanya'ya gideceğim .Kısmetse sabah 6 da otobüsten ineceğim 11:30 da kalkyor uçak. Harem'den Sabiha Gökçene nasıl ulaşırım?

Haremden sabiha gökçene ulaşım yok direk olarak. haremden kadıköy e git. rıhtımın orada otobüs duraklarından e-10 a binebilirsin.çift bilettir. yada havataş ın otobüsüüne binebilirsin o da 9TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkır

quote:

Orijinalden alıntı: MiC

Konusu açılmışken 4 kasım da Almanya'ya gideceğim .Kısmetse sabah 6 da otobüsten ineceğim 11:30 da kalkyor uçak. Harem'den Sabiha Gökçene nasıl ulaşırım?

Haremden sabiha gökçene ulaşım yok direk olarak. haremden kadıköy e git. rıhtımın orada otobüs duraklarından e-10 a binebilirsin.çift bilettir. yada havataş ın otobüsüüne binebilirsin o da 9TL.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savior Fenix -- 17 Ekim 2012; 10:23:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Günaydin arkadaslar 8:30'da Allah c.c nasib ederse istanbula ucuyorum sabiha gökcenden atasehir'e gitmek icin hangi otobüs yada dolmusa binmem gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkürler.

hayırlı yolculuklar..

teşke atatürk havalimanını seçseydiniz ordan ulaşım daha basit ve daha kolaydı taksiler vb.
  • Taksiye bin hocam , otobülerle uğraşma. Zaten senin biletin olmadığı için IETT'de zorluk çekersin. Taksiye binersen maksimum 20 TL gibi bir tutar gelir , yorulmadan ulaşırsın. Ya da Sabiha'dan - Kadıköy - Ataşehir atabilirsin ama sürünürsün bildiğin. Geçen hafta Kadıköy'den zaten Ataşehir'e 35-45 dk. gibi bir sürede gittim.
  • Cok tesekkür ederim arkadaslar yardimlariniz icin havalimaninda havas otobüsüne binip yeni sahrada indim arkadasi bekliyorum hayirli günler herkese...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.