< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CD4F36DB -- 10 Temmuz 2022; 7:53:21 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Sabancı Ücretleri Hakkında
-
-
Aile butcesine sikinti olmayacaksa tabi ki sabanci
Not: YTD, daha iyi bilen arkadaslar illa vardir, benim yorumu sadece eskiz, karalama, shower thoughts falan olarak dusun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bilkent %50 yap, yurt falan derken aradaki fark senelik 80bin olur. O parayla da master yaparsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
özyeğin bilgisayar neden düşünmüyorsun ki eğer bilgisayar istiyorsan bence sabancıdan daha mantıklı bir seçim bana kalırsa. derslere 300 kişi girmezsin endüstri okuyacaksan da sabancı derim. özyeğin ee de güzel baya hocaları baya iyi ve (benim tanıştıklarım) öğrenciyi çok destekliyor.
özyeğinde sakın endüstri gelme derim o kadar kanser bi kitleleri var ki resmen müh fakın içinde bir işletme fakültesi öğrencisi kıvamındalar (endüstri mühendisliği matematiksel ve zor bir alandır yanlış anlamayın bizim okulda da öyle) neredeyse hiç biri bölümünün farkında değil bölümlerini ceoların talklarına katılmakla alakalı zannediyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Özyeğin ve yıldız bi tier altta kalıyor diğer okullardan. Ucuz etin yahnisi yavan olur, 3-5 kuruş az vereceksin diye geleceğini satma kebapçılarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Mühendislik mi okumak istiyorsun iktisat mı bunun kararını ver mühendisliği seçersen sabancıya git iktisatı seçersen bilkente ikisi de güzel okul pişman etmezler.
_____________________________ -
mühendislik istiyorum ama iktisatta olur apayrı olabilirler ama ikisi de benim ilgi alanıma giriyor.
_____________________________ -
sabanci ya da bilkent arasinda secimini yapmalisin bence digerleri bikac gomlek altta kalir. 2sinin arasinda ise tabiki bilkent tek gecerim.
not 3 e cevap olarak yilda 60bin sadece egitim ucretine vermek her ailenin harci degil :) bu yuzden bence şaşalı bir hayat sayilir bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Şaşalı hayat benim için parayı düşünmeden gerekli gereksiz harcayabilmek demek sizin için anlamı farklı olabilir.
_____________________________ -
600bine düzgün 0 arabaya yok ülkede 60bin tl ile hangi şaşalı hayattan bahsediyorsunuz acaba. Gun geçtikçe hayat standartımız ve algımız düşüyor. Vasıta mahkum oluyor 60bin tlyi para sanıyoruz 2iphone parası duzgun ülkelerde ortalama insanlar yatarak kazanıyor bu paraları cok yazık valla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu karşılaştırmadan özyeğin ve ytüyü direkt çıkar zaten. Sabancı ve Bilkentle kıyaslanabilecek okullar değiller.
Sabancı ve Bilkent arasında karşılaştırma yapacak olursak, ben olsam Sabancıyı tercih ederdim. Hem istanbulda olmasının avantajı var hem de bölüm değiştirme/çift anadal konusunda sana büyük bir özgürlük tanıyor. Sabancıyı tercih edersen ister ekonomi, ister endüstri, ister bilgisayar mühendisliği okursun. Dolayısıyla Ankarada yaşamayı tercih etmiyorsan veya Sabancıya gitmek aileni maddi anlamda olumsuz etkilemeyecekse Sabancı yazmanı öneririm.
_____________________________ PS4 dijital oyun alışverişi yapılan üyeler
ghostofsparta, Daydream33, Urzais100, uğur37, drangela61, oboynukisa, kazimerd89, agahefendi10, mali76, rza_35, süsse, Motörbreath, crypto81, rick dangerous, Wes7, Almbyskrlbnm, charleston, devrankaptan, AX400, ersno, natureltiqqy, Alpheratz, U2ME2, ilkerbursa, talhakurnaz59
En Beğenilen Yanıtlar
|
600bine düzgün 0 arabaya yok ülkede 60bin tl ile hangi şaşalı hayattan bahsediyorsunuz acaba. Gun geçtikçe hayat standartımız ve algımız düşüyor. Vasıta mahkum oluyor 60bin tlyi para sanıyoruz 2iphone parası duzgun ülkelerde ortalama insanlar yatarak kazanıyor bu paraları cok yazık valla. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt






