Şimdi Ara

sabahtan beri ders çalışmam hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • alarm kurup 9da kalktım. sabahtan beri adhd ilacı + 1.5 bardak filtre kahve desteği ile ders çalışıyorum.

kaç saat çalışmışım diye bi bakıyım dedim daha 4 saat olmuş? kronometrenin bozuk olmadığına eminim.

günde 10 hours çalışanlar nasıl yapıyor?

• Bu ilaçlar ve yoğun kafein alımı beynine ciddi zararlar verir . Bence kullanmayı bırakmalısın . Ayrıca önemli olan çok çalışmak değil verimli çalışmaktir. Aralıksız ders çalışma planı da yapma . Kendine molalar belirle ve arada güneşe çık . Güneş insana ve beyne çok iyi gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

kafein çok tüketmiyorum. son 1haftadır içtiğim ilk bardaktı. zevkine içtim.

aralıksız 2 kez 1 saat çalışmışım. diğerleri 30dk lık seanslar.

• SaulGone S kullanıcısına yanıt

Bence gayet ideal kendini çok kasma . Dediğim gibi çok çalışmak değil verimli çalışmak önemli . Her gün 9-10 saat çalışman mümkün değil vücudun , psikolojin dayanmaz. O yüzden takıntı yapma bol bol dışarda yürüyüşler yap , yeri geldigin de oyunda oyna filmde izle ama asla kendini sadece ders kitaplarının içine gömme. Hiç bir şey senin fiziksel/ruhsal sağlığından önemli değil unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen kardesim ikiser tane ritalin concerta üstüne kafein bas 23 yaşında üniye sedyeyle gidip gelirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blondbeast -- 10 Mart 2023; 19:52:28 >
  • "günde 10 hours çalışanlar nasıl yapıyor?"

Molaları da bu süre içine kat.  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.