Şimdi Ara

11in başından beri çalışıyorum artık çalişmak istemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ve şuana kadar ki bütün matematik ve 11.sınıf fizik kimya konularını hallettim.
    Elimde nitelik geo var. 3 gün sonra o bitecek. sonra karekök lys geo karekök tyt mat apotemi problemler deki boşlarımı halledip.
    Matematik dosyasını kapatıcam. Yeter yav. Sıktı artık valla sıktı.
    30 bandındaydım nitelik ve apotemi çözmeden önce; yükselmesse yükselmesin koyayım gluteusuna matematiğinin de..

• 12YE GEÇERKEN DERSLER BIRAKILIR MI YA DAHA ONUNDE 1 SENEDEN FAZLA ZAMAN VAR 1 AY FILAN GIT TATIL YAP HEMEN BAŞLAMA
  • Ya ben calismadim ama kafaya taktim o bile yipratiyor insani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • savcınız kullanıcısına yanıt
    1 Gün ara vermedim 1 yıldır.
    Ara veremiyorum. Vermeyi deneyince kötü hissediyorum.
    Ama günlerim VERİMSİZ. Ölü gibi çalişiyorum. Çalışmayınca kötü hissediyorum.
    Ne adam gibi dinlenebiliyorum nede adam gibi çalişabiliyorum.
  • ben de ayni durumdayim bir hafta filan ara vermek gerek belki de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GEÇEN SENE BENDE AYNIYDIM DA PISMANIM KESKE 11 BITINCE EN AZ 1 AY TATIL YAPSAYDIM ÇÜNKU SONRADAN SIKILCAKSIN
  • nitelik geodaki sorular ı nasıl çözüyordun hacı . Zor olduğundan değil ama kesmeli biçmeli katlamalı felan ya nerde gördün yani ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Joe Blake J kullanıcısına yanıt
    Geri açma metodunu felan forumda gördüm.
    Onun dışında katlama sorularının çok büyük bi kısmı açı ortay ile ilgili.
    Çok zorda kalırsam trigo ile çözerim. Klasik geoda iyi olan birinin katlamada felan zorlanacağini düşünmüyorum.
  • Ben de senin gibi hata yapacaktim kiyisindan dondum

Calismak hata degil ama erken baslayan cabuk yorulur ne demis atalarimiz hizli giden atin b*ku seyrek duser

Ben bir sene boyunca pc takildim ama derslere elbette az da olsa calisiyordum cunku yaz tatilini 11 + Tyt sosyal yetistiremem diye

11 in her konusunda bilgim var dershaneye gittigim icin dershanede 2. 3. ouyordum deneme sinavlarinda

Ama birkac gun once nintendo + pc kaldirdim ders videolarini da indirdim telefona evde ses oluyor diye bos olan cati katina yerlestirdim tum kitaplari program da yaptim ama pisman degilim 11 de calismadigim icin

1k hedefliyorum buna ragmen ama iste simdi basliyor her sey 1 yil boyunca zindan bana

• Yazin gez dolas rahatla zaten temel atmissin son sene de calisir isi bitirirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben doğru dürüst çalışmadım ortaokuldan beri tyt 90-105 ayt 50-60 arası gidip geliyor

• Ben sizle yarışamam bu ne heves

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam git biraz tatil yap sonra yine çalışmaya başlarsın kafanın rahatlaması lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.