Şimdi Ara

Sabahları Çok Zor Uyanıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
4.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır bu problemim var ama ilk başlarda önemsemiyordum ve şimdi fazlasıyla artıyor. Uyumayı aşırı seviyorum galiba
    Sabah kalkma olayını nasıl düzenleyeceğim yahu daha önce benim gibi olanlar var mı? Ders saatlerim bu dönem biraz daha fazla çok zorlanmaya başladım. Dün akşam biraz bilgisayar başında oyalandım daha sonra baktığımda saat 18.00'dı aslında dinlenmeye niyetlenmiştim her neyse sabah gözümü 6.30'da açtım tam 12 buçuk saat uyumuşum ve zorla kalktım şimdi okuldan döndüm ve gene çok fena uykum var
    Ne yapabilirim? Artık uykuyu çok sevdiğimden değil de hastalık olarak görmeye başladım neler önerirsiniz bana?
    Ayrıca şunuda söyleyim okulumla ilgili hiç bir sıkıntım stresim yok ama aşırı yoruluyorum galiba özellikle atölye günleri. Ve baş ağrısı oluyor deli gibi

• Hiç mi yardımcı olacak yok arkadaşlar?
  • Saç dökülmesi, unutkanlık uzun süre uyusan bile yorgun uyanma gibi problemlerin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glacie

Yıllardır bu problemim var ama ilk başlarda önemsemiyordum ve şimdi fazlasıyla artıyor. Uyumayı aşırı seviyorum galiba
    Sabah kalkma olayını nasıl düzenleyeceğim yahu daha önce benim gibi olanlar var mı? Ders saatlerim bu dönem biraz daha fazla çok zorlanmaya başladım. Dün akşam biraz bilgisayar başında oyalandım daha sonra baktığımda saat 18.00'dı aslında dinlenmeye niyetlenmiştim her neyse sabah gözümü 6.30'da açtım tam 12 buçuk saat uyumuşum ve zorla kalktım şimdi okuldan döndüm ve gene çok fena uykum var
    Ne yapabilirim? Artık uykuyu çok sevdiğimden değil de hastalık olarak görmeye başladım neler önerirsiniz bana?
    Ayrıca şunuda söyleyim okulumla ilgili hiç bir sıkıntım stresim yok ama aşırı yoruluyorum galiba özellikle atölye günleri. Ve baş ağrısı oluyor deli gibi

Erken Yatmayı Dene ve sabah Kendiliiğinden Kalkmayı öğren yani vücutun alışsın Örneğin ben saat 7.30 kendiliğimden uyanırım (Alarm çalmadan ) Gayet dinç Olurum ama tekrardan yatayam yarım saat daha uyusam kalkamıyırum uyku daha ağır oluyo vs İnş anlamışındır :) kısacası Bir saat oluşdur kendine 11 yat 8 kalk bir iki tekrarla Alışırsın Uyku düzeni Oluşturman Lazım Kendiliğinden Uyandığın zamanda tekrardan yatma daha yarım saat varmış der yatarsan Birdahikine kalkmak Çok zor olur . Uyku güzeldi ama fazlası Beyne zarar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: İçen Arı

Saç dökülmesi, unutkanlık uzun süre uyusan bile yorgun uyanma gibi problemlerin var mı?

Saç dökülmesi yok aksine çok fazla saçım var
    Ama unutkanlık çok fazla olmasa bile nadiren yaşıyorum
  • Kezman03 kullanıcısına yanıt
    Bu tarz hiç bir şey yaramıyor. Her türlü uyku strajilerini denedim hocam ama vücut bana mısın demiyor. Aşırı tembelliğe alışkın bir vücudum var maalesef.
  • O zaman Bir silkelen Bu kadar tembellik Olmaz :D Spor Fln yap Düzenli bir şekilde Sporunu Yaparsan Belki faydası Olur Uykuya Bu kadar Bağımlı Olma aynı sroun bendede Vardı Uyku kadar tatlı bir şey olamaz diyordum şimdide Uykuyu hiç aramıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sabahları çok azgın oluyorum.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kezman03 kullanıcısına yanıt
    Uyumamaya direniyorum. Çok fazla uyumayacağım artık yazın zaten yeterince fazla uyudum. Aslında spora falan önem veriyorum elimden geldiğince yapıyorum ama en büyük problemim bu yapacak bir şey yok galiba
  • quote:

Saç dökülmesi, unutkanlık uzun süre uyusan bile yorgun uyanma gibi problemlerin var mı?

Bunları neden sordunuz hocam?
    Bahsettikleriniz bende var ve benimde uyku problemim var. merak ettim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

quote:

Bunları neden sordunuz hocam?
    Bahsettikleriniz bende var ve benimde uyku problemim var. merak ettim şimdi.

Bu belirtiler hipotiroidi belirtileridir arkadaslar cok şık gorulen bir hastalik cogu kisi malesef ciddiye almaz. Bi tahlil yaptirin ne olur ne olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endoskopi yaptıracağım bu gidişle çok korkuyorum bu endoskopi'den ama yapacak bir şey yok. Ne çıkacaksa çıksın artık.
  • Hocam ne yaptınız çözdünüz mü bu durumu

• Aynı durum vardı bir ara sebebinin uyku düzensizliği olduğuna karar verdim kendimde. Ayrıca üşengeçlikte oluşma ihtimali olduğu için de oluyor. Uykuyu düzenleyen her birey otomatikman zaten kalkacaktır uyku dengesini korumak lâzım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Policeman

Hocam ne yaptınız çözdünüz mü bu durumu

Hayır hocam hala uykum bir tuhaf, gece 1 de ayaktayım ve cin gibiyim zar zor 3 e dogru felan uyuyorum, ne kadar ugraşsamda düzeltemedim böylede gider muhtemelen

• Baby Blue kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam bendede sorun var 5 saat yatsam çok zindeyim ama 7 saat yatsam kalkamıyorum

• Anladığım kadarıyla uykunuz dinlendirici değil. Bende de aynı dert var. Bence uyku merkezi olan bir hastaneye veya uyku konusunda uzmanlığı olan bir doktora gitmelisiniz. Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana bi benexol yazıyorum.

• Bunun bir sebebi de ekranlar ...

Ben de de aynı sorun oluyor ve kendimce sebebi bu.

Akşam 9 dan sonra pc ve telefon ekranına ağırlık vermeyin daha çok sesli konuşma ve kitap okumak gibi faaliyetler yapmayı deneyin göreceksiniz uykunuz gelecektir.

Birde TV programlarında genelde uzmanlar 23-02 uykusunu çok dinlendirici olduğunu söylüyorlar.(Canan Karatay Vs)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.