Arkadaşlar Windows 7 kullanıyorum. LCD monitorum SCNC MASTER 932 B Plus Samsung Sabahları özellikle sabahları acarken ekranım siyah ve 15 dk beklemiş oluyorum. Başka bir pc de monitörü denedim onda XP var aynı sorun onda oldu. Yazılımsal yada ekran kartından değil sanırım. Ekranımda ne gibi sorun olmuş olabilir. Ama gün içinde açıp kapandığında hemen acılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımcı olup sorunumu cözen arkadaşa Sıfır 28 TL değerinde Minton kullak vereceğim. Yardımlarınızı bekliyorum.
ilginç bir sorun ama ödül güzel :) kurallara aykırı falan olmasın dikkat.. hatırlayamadım şimdi
ilginç bir sorun ama ödül güzel :) kurallara aykırı falan olmasın dikkat.. hatırlayamadım şimdi
valla kardeşim içimden geldi 425 TL monitörün yanında hiç birşey. bu forumdaki arkadaşları biliyorum herkes yardımlaşmayı seviyor ve çözümler üretiyor helal olsun...karşılıksız kalmayı sevmiyorum. bu arada exeter kardeş eğer sorun dediği gibyse önümüzdeki hafta cumartesi monitörü servise götüreceğim. kulaklığı sana vermek isterim. pazara kadar net bir bilgi vereceğim sevgiler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme