Şimdi Ara

Sabahın körü*nde ders çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hava mu az zam oluyor. Özellikle öncesinde türk kahvenizi alıp bilincinizi yerine getirmişseniz. Bu saatlerin 'kör' değil aksine 'nur' olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz.
    Bir gün deneyin ki önümüzdeki 3 4 aylık süreci daha verimli hale getirebilesiniz. Ben tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbeazizim -- 10 Şubat 2016; 7:19:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hep sabahları çalışıuorum ben gerçekten güzel oluyor,birde türk kahvesi yapmayı bilsem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahbeazizim

Hava mu az zam oluyor. Özellikle öncesinde türk kahvenizi alıp bilincinizi yerine getirmişseniz. Bu saatlerin 'kör' değil aksine 'nur' olduğunu daha iyi anlayabilirsiniz.
    Bir gün deneyin ki önümüzdeki 3 4 aylık süreci daha verimli hale getirebilesiniz. Ben tavsiye ediyorum.

Hayrunisa?
  • Pirumar kullanıcısına yanıt
    Öyle biri yok burada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7den sonra değilde daha çok akşam 1 2 gibi uyuyup sabah 6da uyanıp kahve+soru veya deneme. sonrasında kahvaltı soru çözümü 1 saatlik uyku sonrasında soru çözümü vs. iyidir
  • siz tam çalışmaya başladığınızda ben uyuyorum

böyle saat 11-12 gibi kalkıyorsun herkes uyanmış geziyor hayat stresiyle devam ediyor fakat sen bu stresli herkesin uyanık olduğu hayata yeni uyanıyorsun kahvaltı yapıp sonra şöyle alıyorsun sigaranı aşağıya iniyorsun yakıyorsun kendine geliyorsun. Haber sitelerini geziyorsun ne var ne yok faceboka bakıyorsun geceden aldığın notlara falan göz gezdiriyorsun ve şuan olduğu gibi dershane öncesi foruma giriyorsun dersaneden geldikten sonra eline nescafe ni alıyorsun masana oturuyorsun millet uyuduktan sonra sabaha kadar sanki dünyada senden başka kimse kalmamışcasına ders çalışıyorsun.

buda benim işte

• Sabah erken kalkacak, türk kahvesi yapacak cevher olsa çalışmam zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.