Akşam elektrikler kesilince erkenden yattım 3 gibi kalktım 5.30 da yatağa girdim telefondan takılıyordum foruma gözlerim kapandı hala kendimdeydim aklıma ne getirsem gözümün önüne geliyordu istediğimi yapıyordum gözümü açsam her şeyin biteceğinin farkındaydım 2 sn açtım geri kapattım aynı yerden devam ettim ama ne gördüm hatırlamıyorum , çok güzelmiş millet uğraşıyor bende istemsiz oldu .
Lucid kim?
cute.nigga.avi yapmış
quote:
Orijinalden alıntı: Weightless
Akşam elektrikler kesilince erkenden yattım 3 gibi kalktım 5.30 da yatağa girdim telefondan takılıyordum foruma gözlerim kapandı hala kendimdeydim aklıma ne getirsem gözümün önüne geliyordu istediğimi yapıyordum gözümü açsam her şeyin biteceğinin farkındaydım 2 sn açtım geri kapattım aynı yerden devam ettim ama ne gördüm hatırlamıyorum , çok güzelmiş millet uğraşıyor bende istemsiz oldu .
bi tarafın açıkta kalmış...
bu lucid değil ki hayal kurmuşsun
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
bu lucid değil ki hayal kurmuşsun
ama diğerlerine göre çok farklıydı
hmm Lucid bu muymuş :D ben de ismine bakınca korkunç bi şey beklemiştim :D
ben de yapıyorum bazen. diyelim ki uyancağımı fark ettim, uykuyla uyanıklık arasındayım. eğer çok güzel bir rüyaysa ve devam etsin istiyorsam dikkatimi dağıtmıyorum ki uyanmayayım, o rüyayı düşünüyorum hemen. gerisi geliyor. bazen oluyor bu, nadir de olsa