Şimdi Ara

Sabah erkenden(5 gibi)kalkıp çalışan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geceleri erken yatıp(11 gibi) sabah 5 gibi kalkmanın verimi nasıldır sizce,kişiden kişiye değişir elbette ama gece ders çalışamayan biri için mantıklı mıdır eğer öyleyse düzenimi değiştirmeye başvuracağım

• Hocam en cok verim aldigim yöntem ; saat 7 de kalkiyorum 7.30 8 gibi calismaya başlıyorum aralarla birlikte filan 1 e kadar calistiktan sonra sadece 30-45 dk civari uyuyorum powernap diye de gecer bakabilirsin google dan hatta . O yarim saatlik uyku beni gece 11 12 ye kadar götürüyor o saatlerde de yatıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oriannacı

Hocam en cok verim aldigim yöntem ; saat 7 de kalkiyorum 7.30 8 gibi calismaya başlıyorum aralarla birlikte filan 1 e kadar calistiktan sonra sadece 30-45 dk civari uyuyorum powernap diye de gecer bakabilirsin google dan hatta . O yarim saatlik uyku beni gece 11 12 ye kadar götürüyor o saatlerde de yatıyorum
    Hocam sabahtan çalışmayınca insan saat 1e 2ye doğru bi özgüvensiz oluyor öğlen ama sabah çalışılmış 1-2 saat bile "ben sabah nasıl olsa biraz çalıştım akşama tamamlarım" diyince özgüven katıyor sanırım artık bunu denemeliyim
  • Normalde gececiydim ama film açıp gereksiz şeylerle boşladığım oluyordu ayrıca fizyolojik olarakta fark ediyor
    Bizimkiler saatt 6da kalktığından kapı açılma kapanma sesleri ertelenmeyen alarm gibi uyanıyorum ve açıkçası gece çalışmaktan daha verimli benim için
    Ne desem bilemedim ama deneyin hocam çok daha verimli
  • Oriannacı kullanıcısına yanıt
    Hocam ben uyudum mu alarmda kursam minimum 2 saat uyuyorum. Zorlayıp erken kalkarsamda uyuşukluk başlıyor. Çözümü nasıl yaptın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynı sorun bende de var yav
  • Benim hedeflediğim uyuma planıdır.

Uyguladığım günler güne çok iyi başlıyorum,kahvaltıdan sonra konu çalışıp soru çözmek için bolca vakit kalıyor.

Şu aralar biraz sallantılı ama en kısa sürede fix 23-05 sabitleyeceğim.

Bu aralıkta kalktığım zamanlar programıma uyup rahatça yetiştirebiliyorum ama güne öğlene doğru başlayınca işler iyi gitmiyorum.

Kısaca:Tavsiye ederim çok bir dilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen yıl yapıyordum (12. Sınıf idim) İlk zamanlar çok iyi gidiyordu.Sonraları uykusuzluk sorunu başladı. Ve o ilk alarmı erteleyişim ile her şey kabusa döndü.5 dakika sonra kalkarım diyen günler birbirini takip etti. Kısacası uygunabilirse verimli ama uygulanmasında sıkıntı çıkabildiği için riskli de bir taktik.Çünkü programını yaparsın sabah çalışman gereken şeyleri ödevleri belirlersin tak kalkamadın mı sıkıntı büyük.Zaten mükemmel bir dünyada yaşamıyoruz.Bu kadar sistemli yapabilen var ise her gün 10 şınav çeksin 20 sayfa kitap okusun ohoo neler neler olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle hocam oglene kadar cok yol alıyorsun ve verimi de fazla oluyor

Benimde baslangicta oyleydi bünye sonradan sonraya alışıyor.Hatta ben 2 li koltukta uyuyorum konforu az olsun diye daha cabuk kalkiyorum 2 büklüm uyuyunca :D
    @AndreAyew20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oriannacı -- 13 Aralık 2018; 0:21:34 >
  • gün aydınlanmadan nasıl başlıyorsunuz yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: La_Muerte

Benim hedeflediğim uyuma planıdır.

Uyguladığım günler güne çok iyi başlıyorum,kahvaltıdan sonra konu çalışıp soru çözmek için bolca vakit kalıyor.

Şu aralar biraz sallantılı ama en kısa sürede fix 23-05 sabitleyeceğim.

Bu aralıkta kalktığım zamanlar programıma uyup rahatça yetiştirebiliyorum ama güne öğlene doğru başlayınca işler iyi gitmiyorum.

Kısaca:Tavsiye ederim çok bir dilim.
    hedefim 5 de kalkmaktı alarm çaldı ama uyku öyle hoştu ki geri uyudum :( derse şimdi başlayacağım kar kardır
  • Şu yks'ciler niye hep bi macera peşinde anlamıyorum. Hocam 12de yat 9da kalk başla. Ne gereği var 5te kalkıp kendine zulmetmenin.

• Bende 5 e kurdum 6-6.30 gibi kalkabildim alışkanlıkla alakalı birde bu aralar hava soğuk olunca insanın yataktan çıkası gelmiyor.Ailede senden daha erken kalkan biri varsa oda yardımcı olabilir uyanmana.
  • Her gece yatarken yarından sonra sabah 6da kalkıp çalışacağım diyorum ama olmuyor.Kış dolayısıyla yataktan çıkmak çok zor geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmyturn_

Şu yks'ciler niye hep bi macera peşinde anlamıyorum. Hocam 12de yat 9da kalk başla. Ne gereği var 5te kalkıp kendine zulmetmenin.
    hocam dersane var eve gelince yorgunum. bir yerden tasaruf etmezsem olmaz yoksa ben de isterim 9a kadar uyuyup güzelce kahvaltımı yapıp dersimi çalışmayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.