Şimdi Ara

Sabah erken kalkıp çalışmak mi yoksa gece mi çalışmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece 5 e kadar ders çalışıp öyle yatmayı düşünüyorum yada sabah 5 te kalkip calismayi hangisi daha mantıklı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah 5 tabiki. Herkes gece sessiz, dikkat dağıtacak bir şey yok diyor ancak gece insan sessizlikte kendi sesini dinler, hayallere dalar. Aslında önemli olan gece uykusunun alınması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabah 5 derim
  • mantıklı olan sabah kalkıp çalışmak ama kahve yapıp gece çalışmak apayrı oluyor
  • Ben gece çalışıyorum fakat zaman daha bir hızlı geçiyor gibi geliyor uğraşacak bir şey olmadığı için tüm gece ders çalışıyorsun ondan da olabilir.

• Kesinlikle sabah

• 12de yat sabah 7,30 gibi kalk, derdin ne ki 5te kalkiyorsun, sabah kalkmak zor olur gece calisirsan da uykunu alamazsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah hayatta kalkamazsın gece çalış
  • son 10 güne kadar sabahlayacağım ben gece çalışmak çok iyi oluyor

• kişiden kişiye değişir ben gece derim daha çok verim alıyorum ve etrafta beni oyalıcak bir şeyler olmuyor
  • ben kednımı bildim bilelli gece calışıyorum cunku uyurken konular hep aklımda kalıyor sabah uyandıgımda bile hatırlıyorum tabı bu kişiye göre değişir bence gece daha mantıklı
  • upppp
  • Nirdesin simdi

• Hem sağlık hem verim açısından ki bunlar araştırmalarla sabittir.KESİNLİKLE SABAH ÇALISMAK uygun olandır...gece dinlenme ve yatma vaktidir....ek bilgi===başarılı insanların bi hayatına bakin hepsinin ortak bi özelligi de sabah erken uyanmalaridir....sabahin erken vakitlerinde bereket vardır.Vesselam

• Ben gece 5 yapamam ki uzmanlarda sabah ders çalışmanın önemini vurguluyorlar

• Sabah 5'te kalkıp çalış. Vücut gece uyumak için programlı. Gece çalışmanın verimi düşük olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.