< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Mayıs 2025; 2:0:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu saatte neden mi uyanığım

-
-
Moruk senin dersten başka düşündüğün hiçbir şey yok mu
-
sen bölümünle ilgili şeylerle uğraşıyorsun ne güzel. ben ise ingilizce paper yazmaya çalışıyorum yaklaşık 10 saattir. daha 5 tane boru gibi dersin finallerine çalışmak duruyorken uğraştığım işe bak.
-
he valla çok özeniyorum onun bu yönüne :D
-
Bölüm müsaade ederse olacak da
GamePass aldım ona bile doğru düzgün kurcalayamadım sırf bu sebepten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Mayıs 2025; 9:35:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Her türlü doğru çıktı verdiğin şeyden 60 almaktan iyidir
İşin garibi ben bu dersten A1 alsam ortalamam 0.01 artacak sadece, ama işte her ders böyle diye diye 3.5 sınırına düşecez
Bu bir de kasmış halim kasmasam ne olurdu acaba
Hayat assignmenttan mı ibaret deyip çıkıp geldim maça 🏀
Hocam ben Türkiye İş Bankasının bir programından kabul aldım, kaç gündür onunla uğraşıyorum vallahi yap yap bitmiyor. Bir yandan 2. vizeler ve gelen finallerin stresi diğer yandan gelecekle alakalı bazı şeyleri düşünmekten çok yoruldum. Kısacası bu dönem şu 2 senedir en çok yorulduğum dönemlerden biri oldu. Keşke üniversite bitse de rahatlasak bi.
-
Evet maalesef bu kadar iş üstüne bir de kaygılı biri olunca ben de tıpatıp aynı şeyleri yaşıyorum :/
Cidden ünide çok durduk artık gidelim demeye başladım her yerde xd
Ödevde yapmam gereken ama benim farklı yoldan yaptığım bir şey olduğunu daha yeni fark ettim
yani çok basit bir soruna 2 günümü harcadım, bir kere bile dikkatimi çekmemiş
Yine de hep stres kaynağı bu pa'lar, ama benim de kafamı cidden toplamam lazım
-
Chatgpt kullan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oymayacak doğru dürüst bi oyun da bulamıyorum ki ben :/
Ya yine hocayla muhatap olunmayan assignmentlar falan daha iyidir; sunum yaptım, hoca soru sordu, doğru cevabı verdim yanlış dedi, sonra gittim gptden bulup doğru olduğunu gösterdim, kızdı ve gaslighting yapmaya başladı. Hiç düzeltmesem daha iyiydi. Bunları mı çekeceğim ünide kalıp? Aynen çok durduk, bir an önce bitmesini bekliyorum.
Yani benim gibi öğrenmeyi ve çalışmayı seven birini bile, bu kadar akademiden nasıl soğuttular onu sorguluyorum. İyi okullarda, bu tipleri çekmeyen öğrenciler hala, x okulu diğerinden daha zor diye düşünmeye devam etsin; asıl zorluk saçmalıklarla uğraşmaktır.
-
Hocam sen nabacan mezun olunca? Sofeng ya da akademi?
Daha önce konuşmuştuk, zaten tam emin değilim, ama akademide devam etmek bana göre değil gibi duruyor. AI ile birlikte akademinin çok büyük değişimden geçmesi lazım, değişim kapasitesinin olduğu konusunda ise çok şüpheliyim.
En Beğenilen Yanıtlar

Moruk senin dersten başka düşündüğün hiçbir şey yok mu |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X