Şimdi Ara

Sabah akşam Gazze diyenler mavi Marmara unuttu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de tüm haber kanalları ki bunun %90 AKP yandaşı sabah akşam gazze haberleri var ama kuru gürültü ibaretiz sanki? Uygur Türkleri zulmünden bahseden de yok tabi ..

Mavi Marmara gemisi 10 yıl kadar önce yola çıkmıştı , İsrail tarafından 10 Türk vatandaşı öldürüldü içinde sonra adam başı 2 milyon dolar verdi İsrail ve dosyayı kapattık Erdoğan giderken bana mı sordular demişti dimi

Aynı gemi 8 sene Haydarpaşa da çürümeye terk edildi sonra borçlardan haciz geldi satıldı yük gemisine çevrildi , 10 can giden o sembol gemiye Türkiye Cumhuriyeti sahip bile çıkmadı müze yapılmadı

Ama bugün İspanya'da Filistin parkında mavi Marmara heykeli vardır İspanyol heykeltıraşlar yapmış unutulmaması için Filistin parkına konmuştur utanılacak bir durum değil mi?

Sabah akşam Gazze diyenler mavi Marmara unuttu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother Tolga -- 11 Ekim 2025; 12:3:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi kusura bakmayın da dünyadaki her olaya el atmaya kalkmayacan

Bize ne filistinden omg benim ülkem yangın yeri olmuş doğuda pkk azitmis ekonomi bitmiş teroristler mecliste derdim Filistin mi?

İnsan baskasina yardim etmeye kalktigi an kendini savunmasiz birakir demis Ken Kesey akıllı olmak lazım sokaktaki açı görmeyip İsrail'e doğru yol alırsan ne olmasini bekliyorsun?

Gazze filistin duyari kasanlari samimi bulmuyorum siyasi rant devsirmeye çalışıyorlar
  • Abi kusura bakmayın da dünyadaki her olaya el atmaya kalkmayacan

Bize ne filistinden omg benim ülkem yangın yeri olmuş doğuda pkk azitmis ekonomi bitmiş teroristler mecliste derdim Filistin mi?

İnsan baskasina yardim etmeye kalktigi an kendini savunmasiz birakir demis Ken Kesey akıllı olmak lazım sokaktaki açı görmeyip İsrail'e doğru yol alırsan ne olmasini bekliyorsun?

Gazze filistin duyari kasanlari samimi bulmuyorum siyasi rant devsirmeye çalışıyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.