Şimdi Ara

Sabah 5'te kalkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershaneden geldikten sonra yorgun olduğum için akşamları pek verimli çalışamıyorum. O yüzden 9-10 gibi yatıp sabah 5'te kalkarak ders çalışmayı deneyeceğim. Yapmak isteyip motivasyon bulamayan varsa bana katılabilir. Sabahları konuşuruz buradan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam bundan bagimsiz, ne planlayacaksanız en önemlisi surekliliginize uysun

mesela ben iste günde 8-9 saat çalışırdım sonraki gün 4-5 olurdu sonra bırakırdım bi kaç gün. sonra fark ettim ki her gün 6 saat çalışabiliyorum. öyle devam ettim de iş işten geçmişti. naçizane tavsiyem uyarsınız uymazsınız tüm uzun soluklu planlarınızı kendi sürekliliğinize uygun yapmanız, cünkü o planı yaparken ben yaparım ya her gün 14(farazi) calisirim dersiniz. ama 5. Günde conta yakarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achilles102030 -- 21 Eylül 2022; 23:13:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • achilles102030 kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var, o yüzden en azından sabahları iki saatlik bir rutin geliştirmeye çalışıyorum hocam. Teşekkürler tavsiye için

• Ben de davar gibi uyuyorum azalatmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben size katılırım

• Ben 1-2 saat daha geç yatıp 6 buçuk gibi kalkıp 7 de başlıyorum hocam çalışmaya evde çalışıyorum dershanem yok ama öğlene kadar yaptığım 3 buçuk 4 saatlik çalışma çok çok verimli oluyor. Saat 5'te her gün kalkamasanız bile dershaneye gitmeden 1-2 saat bir şeyler yapmak bile sizi çok öne atar

• Yks2023SonSans Y kullanıcısına yanıt
    Hocam, bende de 12-13e kadar +3 saat çalışmış isem kafam rahatlıyor. Çok geç saate kalmadan program çalışma bitiyor

Edit:8 40 50 arası uyanıyorum genelde az mola ile 13 olmadan +3 saat oluyor. Şöyle ki 9da başlıyorum 9 40 50e kadar mat soru çözümü sonra kahvaltı molasız 1.5 2 saat çalışma zaten saatte 13e yaklaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 22 Eylül 2022; 22:34:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kalkmışken sabah namazını da kıl

• Bu bir bahane sabah 5 de de kalkamazsın. Gece son damla kanına kadar çalışıp sabah kalkıp okula gitme asıl çalışma düzeni budur . Yoksa 5 de kalkıp 1 saat çalışayım cart curt geç bunları son sene olcak yapilcak işler değil he 11 sen düzenini buna ayarlarsin. Bu benim fikrim elbette farklı düşüncelere saygı duyarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.