Şimdi Ara

Sabah 7 de kalkıp deneme çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce saat 7 de kalkıp Türkce denemesi cozmek verimli olur mu ?

Genelde sabah çozmem ama denemek istiyorum

Not Kursum oldugu icin bu kadar erken kalkmam gerek

• Neden olmasin bir tr birincisi roportajinda birebir aynisini uyguladigini soylemisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de faydali olur diye dusunuyorum ama bi sorayim dedim hocam
  • Hocam 7de kalkmak gune önde başlamaktır ben 8de kalkıyorum 7ye cekicem
  • Olur bir ara yapmıştım dershane açıldı aksadı

• medness M kullanıcısına yanıt

verimli miydi hocam

• komisernevzat kullanıcısına yanıt

Evet öneririm. 12 başındayken 35 tr yapıyordum dershane etkisiyle baya düştü şimdi yükseldi yine yapmayı planlıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sabah 7 de kalkıp işe gitmekten iyidir.
    Deneme öneriniz var mı hocam 35 lere çıktım sonra tekrar düştü düzenli tr ye başlıcam şuan
    Genel kaç geliyor ? Şuan

Endemik ve arı xray var bende onları çözüyorum çok iyi değiller ama şuan için idare eder bir de kitapların yanında verilen denemeleri çözüyorum bunlar bitince deneme olarak bilgisarmal, hız ve renk, yayındenizi.. diye giden bir liste yaptım zaten sınava az kaldı piyasadaki tüm iyi tr denemelerini çözmek istiyorum .

Karma dilbilgisi soruları (şıklarda 5 farklı dilbilgisi konusu sorup hepsini aratan sorular) , cüme yorumu, cümle türü, cümle sıralama en yapamadığım konular mesela bunlardan sürekli soru çözüyorum.

• 90 civarı
    Sağolun hocam
    Dershane nasıl düşürdü ? Ben 10.sınıfım, 11 ve 12'de dershaneye gideceğim. Gitmeyeyim mi ?
  • Kwanon K kullanıcısına yanıt

Şimdi şöyle bir sey var bu dershaneden dershaneye öğrenciden öğrenciye değişen bir durum ben dershane sistemine uyum sağlayan biri değilim, sene başından beri de olamadım ev çalışmaya müsait değil diye gidiyordum

.

Dershaneler açık olduğu zaman yazın ya da dershaneler online olduğu zamanki tempon gibi ders çalışamıyorsunuz dershane sizin eviniz yakınsa 7 saati uzaksa yolla beraber 8-9 saatinizi yiyor üstüne yorgunlukla 2-3 saat çalışsam iyi diyorsunuz.

Araya ayt giriyor, dershanenin konu işleme sistemi tamamıyla farklı mesela biz ilk anlam ve anlatım özelliklerinden başladık sene başında çözmeyince dilbilgisi unutuluyor netlerin zaten hep inişli çıkışlı olacak sene boyunca ama benim grafik bu süreçte hep aşağı yönde eğilim gösterdi ve de tyt netlerini çok belirgin şekilde etkiledi Türkçe'ye vakit ayıramadım

Bu sizin diğer derslerde olan temeliniz, zaman yönetiminiz gibi birden fazla etmene bağlı, ben yönetemedim ve memnun değilim.

Durumunuz iyiyse 11. Sınıfta gidip verim alabilirseniz memnuniyetinize göre 12. Sınıfta da yazılabilirsiniz böylesi çok daha mantıklı.

Hafta içi mi hafta sonu mu gittiniz ?
  • Kwanon K kullanıcısına yanıt

hafta içi 5 gün mezun sınıfı (açık lise öğrencisi)

Hem 11. hem de 12.sınıfta haftasonu gitmeyi düşünüyorum. Hafta içi okul olacağı için bir de dershane dersleri çekilmez. Onun yerine haftasonu giderim. 7 gün ders görmüş olurum. Haftaici de okul sonrası boş olacağım için rahatlıkla çalışırım. Zaten okul - ev arası mesafe yürüyerek 5 dk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.