Şimdi Ara

SAATLER (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kamil34700 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyrun Orient Star. Kaliteli, siyah deri bir kordon takıldımı, tamamdır. Fiyatı: 865 USD (free shipping incl.)

http://cgi.ebay.com/Orient-Star-Classic-WZ0011DE-Automatic-Watch-/190471629350?pt=Wristwatches&hash=item2c58fe6a26
  • orientstar orientten ortalama 2,5-3 kat pahalıya satılıyor
    güncel versiyon orient kalitesine bakılırsa orientstar tercih etmeye hiç gerek yok; zaten orientstar ülkemizde nadiren var tutulmadığı için getirilmiyor
  • birde orient royal var aşağıdaki saate 5500$ fiyat çekmişler ne özelliği var? işçilik mekanizma tasarım ve kime satacaklar?

http://cgi.ebay.com/ROYAL-ORIENT-WE0021JB-Automatic-Watch-Japan-NEW-/310277511385?pt=Wristwatches&hash=item483dfb18d9
  • @polemik
    evet aslında zor bir saat dikkatli kullanılması gerek (kendim için yazmadım:)
    ben arkadaşımın explorer2 sinden sonra cadde rhodium da 116400 ü deneyince biraz şaşırmıştım çünkü bana ağır gelmişti; ama bileğe çok güzel oturdu hem konfor hem ebat olarak; saatin çapı ve kalınlığı kibar jumbolardan.
    explorer ı olanlar bileziğin solid olmamasından şikayetçi; benim için ağırlık çok önemli olduğundan biraz araştırdım; explorer2 120-125 gr, milgauss 154 gr diye hatırlıyorum
    rolex in en özgün saatlerinden
    bu aralar 116400 beyaz kurcalıyor beni ama çok extreme bir versiyon olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egunns -- 21 Aralık 2010; 0:48:48 >
  • bunu ancak parası olan japona satarlar :)
    şaka bi yana bu tasarımın parası değil zaten
    ama mekanizması hakkında hiç bilgim yok

quote:

Orijinalden alıntı: harun9992001

birde orient royal var aşağıdaki saate 5500$ fiyat çekmişler ne özelliği var? işçilik mekanizma tasarım ve kime satacaklar?

http://cgi.ebay.com/ROYAL-ORIENT-WE0021JB-Automatic-Watch-Japan-NEW-/310277511385?pt=Wristwatches&hash=item483dfb18d9

• 285$ = Orient CEM75002D
    http://www.youtube.com/watch?v=WkOSf5DKzOs
    345$ = Orient CDB02001B
    http://www.youtube.com/watch?v=BaLyl87cGso
    335$ = Orient CFM00001B
    http://www.youtube.com/watch?v=PSkTZ9o_Qrs

Bugün Orient Bayisinden aldığım fiyatlar

ek : pazarlıkla çok daha makul bir fiyata alınabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 21 Aralık 2010; 1:07:13 >

• http://www.creationwatches.com/products/seiko-automatic-69/seiko-5-automatic-snzg57k1-snzg57k-snzg57-men-s-black-ip-world-time-self-winding-watch-2108.html

Ne dersiniz bu saate?141 dolar fiyatı var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ağaçkakan -- 21 Aralık 2010; 1:04:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egunns

@polemik
    evet aslında zor bir saat dikkatli kullanılması gerek (kendim için yazmadım:)
    ben arkadaşımın explorer2 sinden sonra cadde rhodium da 116400 ü deneyince biraz şaşırmıştım çünkü bana ağır gelmişti; ama bileğe çok güzel oturdu hem konfor hem ebat olarak; saatin çapı ve kalınlığı kibar jumbolardan.
    explorer ı olanlar bileziğin solid olmamasından şikayetçi; benim için ağırlık çok önemli olduğundan biraz araştırdım; explorer2 120-125 gr, milgauss 154 gr diye hatırlıyorum
    rolex in en özgün saatlerinden
    bu aralar 116400 beyaz kurcalıyor beni ama çok extreme bir versiyon olur

Explorer 2 40 mm'lik Rolex Oyster Professional serisinin en konforlu saati. Alışan kolayına bırakamıyor. O kadar konforlu olan bir de 14060 (Tarihsiz Submariner) var ama o da tarihsiz olması nedeniyle herkesin tercihi değil. 14060'ı genelde hasta Rolex'çiler genelde onlarca Rolex değiştirdikten sonra "Gerçek Rolex budur." diyerek kullanıyorlar. Bu adamların gönlünde genelde 5513 (vintage Submariner, tarihsiz ve COSC ibaresiz) oluyor ama bulması zor, pahalı ve vintage almak çok zor bir iş olduğundan bulaşmıyorlar.

Masif orta baklalı bilezikler kalite hissi olarak eskilerin çok üzerindeler, ama eskiler de konfor olarak çok iyiler. Eski bileziklerde sarkma sorunu yaşanıyordu çok uzun vadede, bakalım bu yeni tip bilezik sarkma sorununu çözebilecek mi? Bence en önemli mesele bu bilezik konusunda.

Bence asıl önemli gelişme kilit konusunda yaşandı. En fanatik Rolex'çilerin bile kabul ettiği çay kaşığı kilit çok az saatte kaldı. Aklımda kalanlar Yachtmaster ve Explorer 2. Explorer 2 seneye Basel'de yeni versiyonu ile piyasaya sunulacak. Beklentiler ise yeni bilezik ve kilit, büyük indeks ve geniş kollar ile turuncu GMT kolu. Boynuzları genişletecekler mi bilmiyorum, basına sızan videoda boynuzlar genişlememişti ancak Submariner ve GMT Master'da boynuzlar genişledi.Bu arada Explorer 2'nin çay kaşığı kilitten kurtulup kaliteli bir kilide kavuşmasının zamanı çoktan geldi. O saate o kilit hiç yakışmıyor.

Rolex tasarım konusunda tutucu olduğundan gerçekten en özgün saati şu anda Milgauss. Zaten Rolex'ten çok Omega'ya benziyor.

Şu anda kafanda Rolex satın almak varsa beklemekte yarar var. Yeni Explorer 1'i incelemişsindir, bence artık ciddi bir Milgauss alternatifi olabilir. Sub ve GMT'yi beğenmesen dahi yeni Explorer 2 beklemeye değer gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 21 Aralık 2010; 1:21:06 >

• Bu gün kapalı çarşıyı gezdim ama güzel bir replika bulamadım. ETA ların olduğunu duydum ama yaklaşık 8 saatçiye sordum hiç birinde ETA makineli saat yoktu. Daha sonra aşağı Srikeciye inerken Casio'lara takıldı gözüm zaten Casio'nun EF550 serisi saatlerini oldukça beğeniyor ve günlük kullanım için almak istiyordum. Bir kaç dükkan gezdikten sonra Limited Edition olan (sanırım dünyada 1150 adet üretilmiş) EF550RBSP serisinden aldım birtane.

SAATLER

• onur
    tüm görüşlerine katılıyorum
    rolexci sayılmadığım için açıkçası çok online takip etmiyorum ama arkadaşımın explorer2 si ile biraz zaman geçirince saate makyaj gerektiğini kendi saat tecrübem doğrultusunda anladım keza değişecekmiş; saat 40 mm ama metal bezeli dolayısıyla olduğundan küçük duruyor, oysaki bu olay rolex te hep tersine çalışır; bir kaç ufak hileyle saati optik olarak daha büyük algılatıcakları kanısandayım...keza bence yachtmasterda uzatmaları oynuyor....
    explorer1 39 mm yi taktım çıkardım takdım çıkardım çok birşey anlayamadım açıkçası, biraz daha zaman geçirmem gerekti heralde; kollarıda tarzım değil ama ağırlığı benim kalemim cinstendi.
    Sub konusunda galiba ben fanatik rolexçi olmuşum; kadranını sevmiyorum ama biiiir gün düşünürsem kesinlikle tarihsiz versiyon olur; o zamanda tedavülden kalkar 2 katı para veririz :)
    Metal bilezik devrimleri benim gibi kıl müşteriler için gerçekten müthiş ; benim için bilezikte mm ler çok önemli
    Aslında benim saat görüşüm base 116000 modeli, deneme imkanım henüz olmadı ama 39 mm lik versiyonu bir gün çıkarsa yanarız :)

SAATLER

• bu serinin hastasl da cok

bence rolex dedin mi diver serisi bi baska

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi owin -- 21 Aralık 2010; 5:25:47 >
  • SEIKO 5
    MADE IN JAPAN
     SAATLER

BU NERE YAPIMI?
     SAATLER

ARALARINDA FARK VAR MIDIR?
  • Evet, Rolex genelde oldugundan büyük görünen saatler üretir. Explorer 2 ise bunun istisnasidir. Turuncu GMT kolu ile daha güzel bir hal alacaktır ama konforundan da çok sey kaybMedecektir yeni bilezikle.

116000 bence de güzel bir saat ama benim için oldukça ufak kalıyor. İlerleyen zamanlarda ise saha büyük bir modeli gelir mı iste onu hİç bilmiyorum.

Tarihsiz Submariner ise bence su anda Rolex'in üvey evladı. Boynuzlarında hala susta delikleri var. Bileziği ise oldukça eski. Non SEL denilen bir bileziğe sahip. Bu bilezikte kasaya bağlanan ilk baklalar masif değil. Basel'de yenilenecek mı hep beraber göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin
    bu serinin hastasl da cok

bence rolex dedin mi diver serisi bi baska

SAATLER

5512 McQueen Submariner olarak bilinir. Fiyatları oldukça uçuktur.
  • Arkadaşlar selam

Braun marka saatler hakkında bilgisi olan var mı? Nerede bulabilirim, kaliteli midir, fiyatları ne civarda?

Yıllar önce bir hocamda vardı bu marka saatten. Nostalji olacak bulabilirsem:)
  • Zenith El Primero bu saat haklkında bilgisi olan varmı

SAATLER

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: akoI
    Arkadaşlar selam

Braun marka saatler hakkında bilgisi olan var mı? Nerede bulabilirim, kaliteli midir, fiyatları ne civarda?

Bu markayı hiç duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31
    Zenith El Primero bu saat haklkında bilgisi olan varmı

SAATLER

SAATLER

36.000 alternans ile en keyifli otomatik kronograflardan birisidir. Bütçeniz elverişli ise düşünmeden alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: akoI
    Arkadaşlar selam

Bu markayı hiç duymadım.

SAATLER

http://www.herbertborn.de/10.html

Tarzını beğeniyorum. Bu tip saatleri İstanbulda bulabilir miyim? Nerelere bakmam gerekir

• 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.