Şimdi Ara

SAATLER (816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: civcivx

Orient'in şu modeline ne dersiniz acaba? CFT01002B olarak geçiyor.

SAATLER

SAATLER
     SAATLER

Ayrıca beyaz kadranlı olanı da var ve o da hoşuma gitti doğrusu.

SAATLER

Aslında önceki sayfalarda çokça bahsedilen CFT00004B modeli de hoşuma gitmişti ama solak olduğum için ayar piminin yerleşimi biraz tuhafıma gittiğinden onu 2. plana attım.

Bu saati bende sormuştum önceden ama alan kimse yok sanırım. Saatçilerde bulamadım ben. Sadece internette bir iki yerde var ve 700 tl civarında. Sanırım bayide pazarlıkla daha da iner fiyat ama dediğim gibi hiçbir yerde yok eğer siz bulursanız benide haberdar edin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Yorumlarınız için çok teşekkürler
    Tuhaflık durumuna şöyle açıklık getirmeye çalışayım. Saatlerimi hep sol koluma taktım bugüne kadar. Önemli her işimi sol elimle yaptığım için saatimin de sol kolumda olması daha hoşuma gidiyor, orada olduğunu hissetmek yani. Ayar ihtiyacında da sağ elimle garip bir pozisyonda ayar yapmak zorunda kalacağım. Bu alışkanlığı değiştirmek te sanırım oldukça zor olacaktır. Ama diğer model de çok güzel. Hafta sonu biraz dolaşıp kisini de denemeye karar verdim. Ama CFT0004B'yi alırsam da sol kolumda takmaya devam ederim

685$ deri kayışlısının fiyatı idi. ama bence de Çok hoş ve güzel bir saat .Sonuçta Orient ve otomatik

685$ mı? Aşağıdaki linkte 750 TL gibi bir fiyatı var. Mağazalardan daha da uyguna alınabilir diye düşünüyorum.

http://www.saatpoint.com/pinfo.asp?pid=21897

quote:

Orijinalden alıntı: vertas

Bu saati bende sormuştum önceden ama alan kimse yok sanırım. Saatçilerde bulamadım ben. Sadece internette bir iki yerde var ve 700 tl civarında. Sanırım bayide pazarlıkla daha da iner fiyat ama dediğim gibi hiçbir yerde yok eğer siz bulursanız benide haberdar edin lütfen.

Siz ne zaman sormuştunuz mağazalarda? Eğer yakın zamanda sordu iseniz boşuna dolaşmayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Aralık 2010; 10:22:55 >

• saat güzel olsada sırf kordon bağlantısı standart olmadığından şahsen bu modeli düşünmem,en azından sıkılırsanız bir deri kayış takamazsınız, diğer modelde bu mümkün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: de-ka

saat güzel olsada sırf kordon bağlantısı standart olmadığından şahsen bu modeli düşünmem,en azından sıkılırsanız bir deri kayış takamazsınız, diğer modelde bu mümkün.

Evet öyle bir eksiği var ama benim için eksik sayılmaz. Çünkü çelik veya titanyum harici kordonlar ilgi alanım dışında. Diğer modelin içindeki o km/mil vs. halkası saatin gösterildiği alanı daraltıyor gibi geldi bana. Ayrıca sağ kısımda 1 ile 5 arasında hiçbir saat göstergesinin olmaması ve olanların da aynı boyda olmaması bütünlüğü bozmuş gibi geldi bana, özellikle gece fotosunda rahatsız edici göründü gözüme açıkçası. Yine de yakından bakıp öyle karar vermek lazım tabii.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Aralık 2010; 10:48:29 >

• Fotolar

Kenneth Cole New York Men's KC1674 Analog Black Watch buna ne dersiniz ustalar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Korkmazz

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

quote:

quote:

@Muhendis78 takip ediyorum biraz geç oldu ama sonunda olayı çözmüşün

Evet gecenin şu saati dert oldu bana :)
    Neyse rahatladım artık uyuyabilirim :)

Mühendis hocam şu seiko için ne dersin iş yaparmı

SAATLER

ı-ıhhh
    Kinetic dedikleri olayı çok sevemedim ben.. Pilli işte..
    Bi de bi tomar para alıyorlr bunun için..

Seiko'nun buna benzer saatleri var.. Çok para verecem dersen "spring drive" serisi otomatik saatleri var.. Haftada 1 sn falan sapıyor diyorlar.. Aşmış gitmiş bir mühendislik dehası onlar.. Ama tabi 2-3 bin usd sanırım :)

Şu saat yerine burada birkaç sayfa önce verilen Citizen Eco-Drive serisi saatleri tercih ederim ben.. Evet o da quartz temelli ama çok daha uzun ömürlü olduğu söyleniyor.. Bence daha da şık..

hocam bu saat Pilli değil yanlışın var tam ortada yazan yazıya odaklan....^^

Önüne gelen bu saatten kullanıyor. Pilli değil ama pilliden ne farkı var. Saniyenin tek tek atışı iğrendiriyor beni.

enbaba modelinden 1 taneside onun için 1800 tl fiyat çekiyolar

• Yukarıda sorduğum modellerden biri haricinde Orient'in CEM65002D-Mako modelini de almak istiyorum. Hem 200m su geçirmez, hem takvimli olması iyi benim için. amazon'da oldukça övmüşler bu modeli. Orient'in USA sitesinde (buradan alma sıkıntım yok) şu sıralar bir promosyon var. Saat 133$, yanında ayrıca hediye bir kol saati de veriyorlar ama hangi model olduğu belli değil. Ayrıca birkaç küçük güzel eşantiyon da var. Bana toplamda (145$) 220 TL gibi bir fiyata malolacak. Ne dersiniz?

SAATLER

SAATLER

http://www.orientwatchusa.com/cem65002d-mako-p-65.html

Şurada da eşantiyonların bilgisi var.
    http://orientwatchusa.com/blog/?p=384

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Aralık 2010; 12:21:26 >

• quote:

Yukarıda sorduğum modellerden biri haricinde Orient'in CEM65002D-Mako modelini de almak istiyorum. Hem 200m su geçirmez, hem takvimli olması iyi benim için. amazon'da oldukça övmüşler bu modeli. Orient'in USA sitesinde (buradan alma sıkıntım yok) şu sıralar bir promosyon var. Saat 133$, yanında ayrıca hediye bir kol saati de veriyorlar ama hangi model olduğu belli değil. Ayrıca birkaç küçük güzel eşantiyon da var. Bana toplamda 225 TL gibi bir fiyata malolacak. Ne dersiniz?

SAATLER

SAATLER

http://www.orientwatchusa.com/cem65002d-mako-p-65.html

Şurada da eşantiyonların bilgisi var.
    http://orientwatchusa.com/blog/?p=384

Saat çok çok güzel bir seçim olur..
    Yabancı forumlarda da çok beğeniyorlar bunu zaten. Biraz daha büyük olan 7500 serisini de düşünebilirsiniz. Bilek kalınlığııza göre değişir tabi.
    O promosyonlardan haberim var.. Hatta dahası da var.. :)
    Size bir kupon kodu da ben vereyim..
    "24hours"

Bunu kullanırsanız bana daha çok duacı olursunuz :)

Lakin bu site Türkiye'ye yollamıyor maalesef. Amerika'da yaşıyorsanız ya da orada teslim alıp buraya gelecek/yollayacak arkadaşınız varsa o zaman şanslısınız :)

• quote:

Yabancı forumlarda da çok beğeniyorlar bunu zaten. Biraz daha büyük olan 7500 serisini de düşünebilirsiniz. Bilek kalınlığııza göre değişir tabi.
    "24hours"

Lakin bu site Türkiye'ye yollamıyor maalesef. Amerika'da yaşıyorsanız ya da orada teslim alıp buraya gelecek/yollayacak arkadaşınız varsa o zaman şanslısınız :)

Muhendis78, Allah sizden razı olsun Bu kupon çok iyiymiş valla. 96.90$'a geliyor böylece. Gerçi bu kuponla hediyeleri vermiyor galiba ama varsın vermesin

7500 modeline de baktım ama o sanki biraz büyük gibi göründü gözüme. Bileğimin çapı 16-17 cm civarında, pek kalın değil. Sizce hangisi daha iyi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 17 Aralık 2010; 12:44:06 >

• orient USA, Türkiye'ye gönderi yapmıyor. zamanında bende bir mako almaki stedim ama olmadı. başka kanallardan tedarik ettim.

makolar, fiyatına göre çok memnun kalacağınız saatlerdir.
  • quote:

quote:

quote:

Tuhaflık durumuna şöyle açıklık getirmeye çalışayım. Saatlerimi hep sol koluma taktım bugüne kadar. Önemli her işimi sol elimle yaptığım için saatimin de sol kolumda olması daha hoşuma gidiyor, orada olduğunu hissetmek yani. Ayar ihtiyacında da sağ elimle garip bir pozisyonda ayar yapmak zorunda kalacağım. Bu alışkanlığı değiştirmek te sanırım oldukça zor olacaktır. Ama diğer model de çok güzel. Hafta sonu biraz dolaşıp kisini de denemeye karar verdim. Ama CFT0004B'yi alırsam da sol kolumda takmaya devam ederim

685$ deri kayışlısının fiyatı idi. ama bence de Çok hoş ve güzel bir saat .Sonuçta Orient ve otomatik

685$ mı? Aşağıdaki linkte 750 TL gibi bir fiyatı var. Mağazalardan daha da uyguna alınabilir diye düşünüyorum.

quote:

Siz ne zaman sormuştunuz mağazalarda? Eğer yakın zamanda sordu iseniz boşuna dolaşmayayım.

2-3 hafta önce ankarada araştırdım ben yoktu. Siz başka bir yerde de bulursanız haberim olsun bir şekilde alınabilirim belki bende. Şöylede bir durum var. diğer iskelet modeli alacaktım ben CFT00001b olan fakat bir anda zam geldiği için alamamıştım. ilginç olan o zaman cft00001b nin pazarlıksız fiyatı CFT01002B den daha ucuzdu ama şu an CFT01002B nin internet fiyatı cft00001b den daha ucuz. Bayide bulabilirsek pazarlıkla 500 civarı alınabilir diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: polish

orient USA, Türkiye'ye gönderi yapmıyor. zamanında bende bir mako almaki stedim ama olmadı. başka kanallardan tedarik ettim.

makolar, fiyatına göre çok memnun kalacağınız saatlerdir.

Gönderimde sıkıntım yok, Ohio'da adresim var. Oraya gidecek, oradan da bana geliyor 2 günde.

Sanırım 6500'ü alacağım, 7500 18.5 cm civarında bileği olan birinde ucu ucuna durmuş.

SAATLER

• quote:

quote:

"24hours"

Muhendis78, Allah sizden razı olsun Bu kupon çok iyiymiş valla. 96.90$'a geliyor böylece. Gerçi bu kuponla hediyeleri vermiyor galiba ama varsın vermesin

7500 modeline de baktım ama o sanki biraz büyük gibi göründü gözüme. Bileğimin çapı 16-17 cm civarında, pek kalın değil. Sizce hangisi daha iyi olur?

Bileğiniz ekstra kalın değilse 6500 mako blue dial çok şık olur ve yeterlidir bence..
    O kuponla beraber hediyeler de var..
    ---------------------------

First, take 49% off your entire order and get FREE shipping,

Second, get a FREE Orient surprise watch valued at up to $200

Third, get over $200 in ORIENT gifts …

- ORIENT travel pouch ($50 value)
    - ORIENT T Shirt ($25 value)
    - ORIENT Micro Fiber ($25 value)
    - ORIENT Lanyard ($25 value)
    - ORIENT STI & Classic Stickers ($25 value)
    - 2010 ORIENT Catalog ($65 value)

• quote:

Bileğiniz ekstra kalın değilse 6500 mako blue dial çok şık olur ve yeterlidir bence..
    O kuponla beraber hediyeler de var..
    ---------------------------

First, take 49% off your entire order and get FREE shipping,

Second, get a FREE Orient surprise watch valued at up to $200

Third, get over $200 in ORIENT gifts …

- ORIENT travel pouch ($50 value)
    - ORIENT T Shirt ($25 value)
    - ORIENT Micro Fiber ($25 value)
    - ORIENT Lanyard ($25 value)
    - ORIENT STI & Classic Stickers ($25 value)
    - 2010 ORIENT Catalog ($65 value)

24hours kodu ile 6500 Blue Mako siparişini verdim. Bakalım hediyeler ne olacak

Ayrıca Orienthttp://www.shipito.com/ adresi ile uluslararası gönderim yapıyormuş. Biraz baktım, shipping ücretleri fena görünmüyor. Belki birisinin işine yarayabilir, incelemekte fayda var.

Q: Will you ship outside of the USA?
    A: International customers can place an order with us through Shipito.com

We only accept international orders that are placed with shipito.com. Shipito is a mail forwarding service that can offer better rates than we can. Since the facility is located in the United States shipping to Shipito will be free. The customer can then choose what carrier to use to get the package to its final destination.

Any customer who chooses to order using shipito will be responsible for all shipping costs to and from LA including returns, exchanges, repairs and any other reason you would need to send a watch back to us and this includes return shipping.

If you have any questions regarding shipito you can contact them directly at info@shipito.com. You can also contact Joey with any questions at Joey@orientwatchusa.com.

• quote:

2-3 hafta önce ankarada araştırdım ben yoktu. Siz başka bir yerde de bulursanız haberim olsun bir şekilde alınabilirim belki bende. Şöylede bir durum var. diğer iskelet modeli alacaktım ben CFT00001b olan fakat bir anda zam geldiği için alamamıştım. ilginç olan o zaman cft00001b nin pazarlıksız fiyatı CFT01002B den daha ucuzdu ama şu an CFT01002B nin internet fiyatı cft00001b den daha ucuz. Bayide bulabilirsek pazarlıkla 500 civarı alınabilir diye düşünüyorum

Aslan Saat'e e-posta göndermiştim, yanıt vermişler. Hem siyah, hem beyaz kadranlısı stoklarda mevcutmuş. Fiyatı 635$ imiş.
  • quote:

quote:

Aslan Saat'e e-posta göndermiştim, yanıt vermişler. Hem siyah, hem beyaz kadranlısı stoklarda mevcutmuş. Fiyatı 635$ imiş.

O fiyat biraz uçuk tabiki liste fiyatı yüksek oluyor. Dediğim gibi bayide bulursak indirebiliriz. İnternette bir sitede 680 tl ye var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalyente11

mrb arkdaslar ilk defa saatçiden bi saat aldım daha önce hep hediye gelirdi.begenerek almak nasip olmamıstı kuz saatten 318 liraya viceroy 432055 aldım bu saat nasıl bir saattir.netten baktıgımda bi şey bulamadım pek bilinen bir marka değil heralde satan adam bana tag hauerle ortak oldugunu söylemişti bu markanın yorumlar için şimdiden tşkler...bu arada saat almak bağımlık yapıyormus

SAATLER

kronograf ve Tarih göstergeli
    Quartz analog
    12/24 saat
    Mineral kristal
    PVD Tedavi (Fiziksel BUHAR Biriktirme)
    Paslanmaz Çelik kasa
    Deri bilezik.
    W.R. 10 bar = 100 m.

Maksimum yaklaşık Genis: 51 mm.
    Maksimum uzunluğu yaklaşık: 57 mm.
    Maksimum Yükseklik: 14 mm.

Hoş saat iyi günlerde kullan ;)

• orient i bende almak istiyorum renk seçeneği varmı ayrıca hediye kuponu nasıl kullanılıyor.....
  • evet başardım siyah silikon kayışlısını aldım 81 dolara düştü ve 119 tl kredi kartımdan çekti....teşekkürler mühendis78.....24hours un nereye yazılacağı çok basit miş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

açıkcası etiket fiyatını bizzat gördüğüm için söylüyorum . 685$ dı. Tabii pazarlıkla daha makul fiyatlara inilirdi

• 
Sayfa: önceki 814815816817818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.