Şimdi Ara

SAATLER (815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seiko Chronograph SNAB51P Erkek Kol Saati

Seiko SND309P5

Seiko SND371P5

Seiko SNAD83P

Seiko SNDA75P Erkek Kol Saati

Seiko SNDB73P Erkek Kol Saati

Bu saatler için ne düşünüyorsunuz acaba?
    Saatten pek anlamam şimdi kullandığım saatim "pulsar" marka.

Polemik özellikle senin düşünceni merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercan149 -- 16 Aralık 2010; 20:03:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

@Muhendis78 takip ediyorum biraz geç oldu ama sonunda olayı çözmüşün

Evet gecenin şu saati dert oldu bana :)
    Neyse rahatladım artık uyuyabilirim :)

Mühendis hocam şu seiko için ne dersin iş yaparmı

SAATLER

Hacı onu bırak bunu araştır. Seiko SNP001P1
     SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Yeni model sanırım. Fiyatı ne kadar?

Çelikse 6.000 Chf civarı vardır diye düşünüyorum.

Ürün Fiyatı : 4.425,00 TL cik
  • İyiymiş.

Benzer kasa kullanan Pontos Decentrique GMT 6.000 CHF civarında.
  • şu ana kadar hoşuma en çok giden saat. hem sportif duruo hem sade ve şık. ama fiyatı uçuyo
  • Arkadaşlar 200-250 lira civarı bütçem var
    Pek anlamıyorum ama neler tavsiye edersiniz.
    Görünüme önem veriyorum.
    Tag heuer Calibre modelleri hoşuma gidiyor nasıldır acaba ?
  • Düşündüğüm saat budur ama nedir ne değildir bi bilgim yok görüntü olarak hoşuma gitti sadece
    250 TL bütçem var neler önerirsiniz. ?

SAATLER
  • Çakma saat almayın o bütçe ile.

250 liraya güzel Seiko'lar bulmanız mümkün.
  • Link verirseniz çok sevinirim
    Görüntüye biraz fazla önem veriyorum resimdeki gibi bi saat düşünüyorum.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • Tasarıma ben de önem veririm ama zevklerimiz farklı. Bu yüzden örnek saat göstermem mantıklı değil.

Size önerim cumartesi günü Seiko satan yerleri gzemeniz. Resimler hiçbir şey ifade etmez, bunu da bizzat defalarca yaşamış birinin tecrübesi olarak dikkate alın derim.

Onu da geçtim, bilek kalınlığınız ve yapınız, ten renginiz, tarzınız... Yapılan öneriler afaki kalacaktır. Gezin, kolunuzda görün, kurcalayın, inceleyin. Beğendiğiniz modelleri buraya yazın, birlikte tekrar değerlendiririz.
  • Orient'in şu modeline ne dersiniz acaba? CFT01002B olarak geçiyor.

SAATLER

SAATLER
     SAATLER

Ayrıca beyaz kadranlı olanı da var ve o da hoşuma gitti doğrusu.

SAATLER

Aslında önceki sayfalarda çokça bahsedilen CFT00004B modeli de hoşuma gitmişti ama solak olduğum için ayar piminin yerleşimi biraz tuhafıma gittiğinden onu 2. plana attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 16 Aralık 2010; 23:37:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Orient'in şu modeline ne dersiniz acaba? CFT01002B olarak geçiyor.

SAATLER

SAATLER
     SAATLER

SAATLER

Aslında önceki sayfalarda çokça bahsedilen CFT00004B modeli de hoşuma gitmişti ama solak olduğum için ayar piminin yerleşimi biraz tuhafıma gittiğinden onu 2. plana attım.

Çok güzel saat... Fiyat/performans olarak da çok isabetli seçim olacaktır..
    Solak iseniz CFT0004B neden size tuhaf geldi? Solaklar saati sağ kollarına takarlar ve sol ile sol tarafta kalan ayar kolunu kullanmak daha da kolaydır..
    O saatte ayar kolunun solda olma sebebi, mekanizmayı 180 derece döndürmüş olmaları.. Böylece powere reserve göstergesini sanki araç yakıt deposu havasında tasarlamayı başarmışlar.. O seri yarış temalı bir seri zaten..

• quote:

Orient'in şu modeline ne dersiniz acaba? CFT01002B olarak geçiyor.

SAATLER

SAATLER
     SAATLER

SAATLER

eğer tasarımı hoşunuza gittiyse kalite olarak parasını hakeden bir saat olduğunu düşünüyorum zaten bu fiyata güç göstergeli swiss saat bulaamazsınız yani çok fazla seçenek yok aslında. diğer saat için solağım demişsiniz ama o saat solaklar için birebir zaten sağ kolunuza takarsanız sol elinizle çok rahat ayarlarsınnız

• Yorumlarınız için çok teşekkürler
    Tuhaflık durumuna şöyle açıklık getirmeye çalışayım. Saatlerimi hep sol koluma taktım bugüne kadar. Önemli her işimi sol elimle yaptığım için saatimin de sol kolumda olması daha hoşuma gidiyor, orada olduğunu hissetmek yani. Ayar ihtiyacında da sağ elimle garip bir pozisyonda ayar yapmak zorunda kalacağım. Bu alışkanlığı değiştirmek te sanırım oldukça zor olacaktır. Ama diğer model de çok güzel. Hafta sonu biraz dolaşıp kisini de denemeye karar verdim. Ama CFT0004B'yi alırsam da sol kolumda takmaya devam ederim
  • saati sağ kola takacan arkadaş herkes sola takıyo
  • gümrükten nasıl geçecek bu saat 395 dolar takılır...giden birini bulmak gerekir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgrcn

Merhaba arkadaşlar,

Bugün sirkecide bir dükkandan "Claude Bernard" marka bir saat aldım. Klasik deri kayışlı bir model. Çok şık görünüyor ve isviçre malı yazdığı için aldım. Uygun fiyatlı bir saat. Ancak internette marka ile ilgili olumlu ya da olumsuz herhangi bir bilgi bulamadım. İnternet sitesi detaylı bilgi içermiyor.

Bu marka hakkında bilgisi olan var mı, nasıl bir markadır?

Aslan saat bünyesinde bir marka. fazla malumatım yok ama, Aslan saatin distribütörlüğünü yaptığı diğer markalar, edox ve orient. her ikiside kaliteli markalar. claude bernard'ında kötü olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Yorumlarınız için çok teşekkürler
    Tuhaflık durumuna şöyle açıklık getirmeye çalışayım. Saatlerimi hep sol koluma taktım bugüne kadar. Önemli her işimi sol elimle yaptığım için saatimin de sol kolumda olması daha hoşuma gidiyor, orada olduğunu hissetmek yani. Ayar ihtiyacında da sağ elimle garip bir pozisyonda ayar yapmak zorunda kalacağım. Bu alışkanlığı değiştirmek te sanırım oldukça zor olacaktır. Ama diğer model de çok güzel. Hafta sonu biraz dolaşıp kisini de denemeye karar verdim. Ama CFT0004B'yi alırsam da sol kolumda takmaya devam ederim

685$ deri kayışlısının fiyatı idi. ama bence de Çok hoş ve güzel bir saat .Sonuçta Orient ve otomatik

edit : ahh ulan ahh

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 17 Aralık 2010; 5:08:00 >

• quote:

Yorumlarınız için çok teşekkürler

sağ - sol olayına takılmayın,
    ben aynı saatimi bazen sağ kola, bazen sol kola takarım. tepenin pozisyonu birşey değiştirmezki, bu saatler kurmalı değil, kronometreli değil. çekmeceden alır, ayarlar ve koluma takarım. ondan sonra tepe ile ne işimiz olacakki? hatta bazen aynı anda 2 kolumada saat takarım.

• !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

polemik abicik teşekkür ederim. emek verip bana saat alırken dikkat edilecek bir kaç kıstas yazmıssın. ellerin dert görmesin. usta birisin. arkadaşlara önerim polemiğin sizin için zaman ayırıp yazdığı önemli bilgileri dikkate almanızdır. zaman ayırıp bilgilerini paylaştığın için çok saol. polemik kendine iyi bak abicim. yine bi durum olursa sendeyim.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 813814815816817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.