Şimdi Ara

SAATLER (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bence dh nin unutulmaz anlarına eklenecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

Orjinalden alıntı: yy2

quote:

Orjinalden alıntı: osmoz

Merhaba arkadaşlar internette dolaşırken Timex in bir saatine rastladım ve beni şaşırttı. Timex den beklenilmeyecek kadar başarılı bir tasarım.Buraya yazma nedenim kalitesi yada mekanizması değil zaten, ancak görmeyen arkadaşlarında bu güzel tasarımı görmesini istedim.

http://www.timeshop24.de/timex-tx730series-back-compass-watch-t3b931-p-873-1.html?sessID=9a35085591c74c92f61db6e9230bb458

http://www.houseofsales.de/product_info.php?language=en&products_id=1313

çok güzeller saat almasaydım tercihim olurdu bunlar ama biraz bütçe istiyor pat diye alıncak bişe değil yani.

bu arada buraya koyulan bazı saatlerin saniye ibreleri göstergeler üzerinde değildi hafif ıskalamış gördüm gibi biraz rahatladım

saatimi bakımdan aldım güzel çalışıyor.saatim alarm ve kronometreli öncedende resmini koymuştum. bi sorum olcak yiğit bey biliyor sorunumu zaten. saat düz pozisyonda saniye ibresi 20 den sonra gösterge çizgilerinin alarına giriyor sonra 40 kadar arada gidiyor bazen 45.saniyeye kadar sonra doğru çizgi üzerinde gidiyor.ama şöyle bişe denedim saaat yönünde yani saniyenin gittiği yönü aşağı gider gibi eğik yapınca aşağıya doğru çoğu yerde göstergeler arasında gidiyor ama ibre yukarı doğru tırmanırken malesef gayet normal gidiyor :) şaştım pilimi zayıfladı acaba ama sanmıyorum alarmı falan çalıyor tıkır tıkır yada mekanızmada saniye ibresinin bağlı olduğu yerde bi gevşeme yada bolluk mu var acaba siz daha iyi bilirsiniz ama.basit önemsiz bişe olsada canımı sıkıyor kronometre ile süre tutunca iki saniye arasını gösterince uyuz ediyor insanı.belli bi sürede olsa.

merhabalar siz servise vermemişmiydiniz saatinizi?yapamamışlarmı?

verdim yiğit bey yaptılar saolsunlar.saniye hep aralarda gidiyordu şimdi sadece belirttiğim aralıkta aralarda gidiyor.ama yeni farkettiğim ibre dönüş yönü aşağı olunca genelde arada gidiyor yani inişteyken ama çıkarken (yukarı tırmanışta) çok iyi normal çizgilerde gidiyor :) orası canımı sıkıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: pekun

Bu bence dh nin unutulmaz anlarına eklenecektir

haklısın.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: osmoz

Merhaba arkadaşlar internette dolaşırken Timex in bir saatine rastladım ve beni şaşırttı. Timex den beklenilmeyecek kadar başarılı bir tasarım.Buraya yazma nedenim kalitesi yada mekanizması değil zaten, ancak görmeyen arkadaşlarında bu güzel tasarımı görmesini istedim.

http://www.timeshop24.de/timex-tx730series-back-compass-watch-t3b931-p-873-1.html?sessID=9a35085591c74c92f61db6e9230bb458

http://www.houseofsales.de/product_info.php?language=en&products_id=1313

çok güzeller saat almasaydım tercihim olurdu bunlar ama biraz bütçe istiyor pat diye alıncak bişe değil yani.

bu arada buraya koyulan bazı saatlerin saniye ibreleri göstergeler üzerinde değildi hafif ıskalamış gördüm gibi biraz rahatladım

saatimi bakımdan aldım güzel çalışıyor.saatim alarm ve kronometreli öncedende resmini koymuştum. bi sorum olcak yiğit bey biliyor sorunumu zaten. saat düz pozisyonda saniye ibresi 20 den sonra gösterge çizgilerinin alarına giriyor sonra 40 kadar arada gidiyor bazen 45.saniyeye kadar sonra doğru çizgi üzerinde gidiyor.ama şöyle bişe denedim saaat yönünde yani saniyenin gittiği yönü aşağı gider gibi eğik yapınca aşağıya doğru çoğu yerde göstergeler arasında gidiyor ama ibre yukarı doğru tırmanırken malesef gayet normal gidiyor :) şaştım pilimi zayıfladı acaba ama sanmıyorum alarmı falan çalıyor tıkır tıkır yada mekanızmada saniye ibresinin bağlı olduğu yerde bi gevşeme yada bolluk mu var acaba siz daha iyi bilirsiniz ama.basit önemsiz bişe olsada canımı sıkıyor kronometre ile süre tutunca iki saniye arasını gösterince uyuz ediyor insanı.belli bi sürede olsa.

merhabalar siz servise vermemişmiydiniz saatinizi?yapamamışlarmı?

verdim yiğit bey yaptılar saolsunlar.saniye hep aralarda gidiyordu şimdi sadece belirttiğim aralıkta aralarda gidiyor.ama yeni farkettiğim ibre dönüş yönü aşağı olunca genelde arada gidiyor yani inişteyken ama çıkarken (yukarı tırmanışta) çok iyi normal çizgilerde gidiyor :) orası canımı sıkıyor.

saniye ibresi tam göstergeler üzerinde gitmez bazı saatlerde görülebilir fakat quartz rolex saatlerde bile bu durum söz konusu değildir onun için çok fazla kafaya takmayın gayet normal.

• quote:

saniye ibresi tam göstergeler üzerinde gitmez bazı saatlerde görülebilir fakat quartz rolex saatlerde bile bu durum söz konusu değildir onun için çok fazla kafaya takmayın gayet normal.

saolun takmamaya çalışcam inşallah. bide son cümleyi anlayamadım quartz rolex saatlerde bile ibre göstergeler üzerinde gitmez, sadece sizde değil onun için rahat olun. bu şekilde anladım umarım doğru anlamışımdır tekrar teşekkürler
  • quote:

quote:

saolun takmamaya çalışcam inşallah. bide son cümleyi anlayamadım quartz rolex saatlerde bile ibre göstergeler üzerinde gitmez, sadece sizde değil onun için rahat olun. bu şekilde anladım umarım doğru anlamışımdır tekrar teşekkürler

evet doğru anladınız quartz rolex saatlerde de ibre tam saniye üzerinde gitmez.tabi bu bütün rolex modellerinde ve diğer saat markaları için geçerli değildir ama genelde durum böyledir.benim eski bir romanson saatim vardı saniye 20 ye kadar tam gösterge üzerinde gidiyordu 20 den sonra iki gösterge arasında çalışmaya devam ediyordu.

• quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

quote:

quote:

evet doğru anladınız quartz rolex saatlerde de ibre tam saniye üzerinde gitmez.tabi bu bütün rolex modellerinde ve diğer saat markaları için geçerli değildir ama genelde durum böyledir.benim eski bir romanson saatim vardı saniye 20 ye kadar tam gösterge üzerinde gidiyordu 20 den sonra iki gösterge arasında çalışmaya devam ediyordu.

tamamdır rahatladı içim sonunda çok saolun.

• siteyi biraz eli yüzü düzgün yaptırmış, belki olta gelen olur die :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: porter

siteyi biraz eli yüzü düzgün yaptırmış, belki olta gelen olur die :))

yurtdışından alışveriş yapmayın.50 dolarlık basit çin replicalarını 800-900 dolara satıyorlar.
  • Ara sıra saat fiyatlarına baktığım br site var:www.chrono24.com

İkinci el eski modelleri de bulabildiğim için ara sıra bakarım. Bir Rolex gördüm ki fiyatı akıllara zarar. Takip ettiğim kadarıyla da ciddi bir site olduğunu düşünüyorum ama şimdi kafam karıştı. Linkteki saati yorumlarsanız sevinirim.

http://www.chrono24.com/web/tr/suchen/u/index.htm?showid=1359925&MODELL=Rolex&SORTIERUNG=1&lastshow=3940&anzahlgesamt=4274

• quote:

Orjinalden alıntı: gonur

Ara sıra saat fiyatlarına baktığım br site var:www.chrono24.com

İkinci el eski modelleri de bulabildiğim için ara sıra bakarım. Bir Rolex gördüm ki fiyatı akıllara zarar. Takip ettiğim kadarıyla da ciddi bir site olduğunu düşünüyorum ama şimdi kafam karıştı. Linkteki saati yorumlarsanız sevinirim.

http://www.chrono24.com/web/tr/suchen/u/index.htm?showid=1359925&MODELL=Rolex&SORTIERUNG=1&lastshow=3940&anzahlgesamt=4274

dünyanın en büyük ikinci el sitelerinden biri.fiyat uydurma gibi geldi rolexin en değerli modeli paul newman daytona serisidir.yanlış hatırlamıyorsam 1969 model kırmızı kadranlı paul newmanın kullandığı daytona 500 bin ytl civarında müzayedede alıcı buldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 16 Mayıs 2008; 19:15:43 >

• quote:

quote:

dünyanın en büyük ikinci el sitelerinden biri.fiyat uydurma gibi geldi rolexin en değerli modeli paul newman daytona serisidir.yanlış hatırlamıyorsam 1969 model kırmızı kadranlı paul newmanın kullandığı daytona 500 bin ytl civarında müzayedede alıcı buldu.

Paul Newman Daytona'lar da gördüm, onlarda fiyat dahi yazmıyordu, fiyat kısmında price on request yazıyor sadece

Ama bu saatle ilgili net bir bilgiye sahip değilsiniz sanırım. Bilen biri çıkar mı acaba?

Bir de bu Paul Newman Daytona'ların özelliği nedir, sınırlı bir seri sanırım...

• quote:

quote:

quote:

Paul Newman Daytona'lar da gördüm, onlarda fiyat dahi yazmıyordu, fiyat kısmında price on request yazıyor sadece

Ama bu saatle ilgili net bir bilgiye sahip değilsiniz sanırım. Bilen biri çıkar mı acaba?

Bir de bu Paul Newman Daytona'ların özelliği nedir, sınırlı bir seri sanırım...

paul newman winnigs adlı bir filmde rolex daytona modeli kullandı ve daytonlar bu filmden sonra çok popüler oldu hatta rolex firması özel paul newman kadranları üretip daytona serisinde kullanarak yüksek meblalarla satışa çıkardı dikkat edersen klasik daytona kadranı ile paul newman kadranları arasında ciddi fark vardır.

• Sizcede dünyadaki en eski saat bu mu?

http://www.twcwatches.com/user_area/pdf/Web%20Towson.pdf
  • Arkadaşlar bana saat önerisi yapabilir misiniz?Pek özelliği olmasına gerek yok sağlam olsun kaliteli olsun.

Spor,siyah,parlak,orta boy böyle taktığım zaman ne çok büyük ne çok küçük olsun yuvarlak kısmı.Bileklerimde ince gerçi büyük boy alsam daha mı yakışır?Adidas saatler hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • guzel topic up :p
  • canlandırın şu topiği yaw
  • Saati aldım arkadaşlar.Casio dan spor bir saat.Çok yazılan bir konu zannedip yardım istemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fata1ty

Saati aldım arkadaşlar.Casio dan spor bir saat.Çok yazılan bir konu zannedip yardım istemiştim

Hayırlı olsun. Model ve fiyatını yazabilir misiniz?

Ayrıca resimleri de bekleriz.
  • Merhaba arkadaşşlar,ben debir anlamda saat tutkunuyum;şu an hali hazırda 3 saatim var;Seiko,Momentus ve Casio'nun bir modeli...

Yeni bir saat alacağım ve mutlaka altın kaplama kasasının olması lazım,kordon ise mutlaka deri olmalı,kahverengi ya da siyah vb.. olabilir.

Jacques Lemans,Nautica gibi firmaların 400 - 500 ytl arasına altın kaplama oldukça iddialı kasaları var ve bunlar isviçre mekanizma.Sizce bu 2 markadan hangisi daha mantıklı bir seçim olur?

Bir de Jeep markasının altın kaplama ,deri ya da mineral kordonlu saatleri dikkatimi çekti,bunlar 250 ytl civarı alınabiliyor,jeep de eski bir marka sayılır,kararsız kaldım vallaha.

Aslında Omega satın almak istiyorum ama çok çok para
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.