Şimdi Ara

SAATLER (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba arkadaşlar,bu saati 200 YTL ye aldım.Sizce fiyat performans değerlendirmesi nasıl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmoz -- 18 Mayıs 2008; 22:51:06 >
  • Çok güzel bir saate benziyor.İyi bir fiyata almışsın.Üstadlarımında yorumlarını almak gerek
  • saat sıfır ve gitti gidiyor'dan aldım.Ancak benim aldığım lacivert kadranlı.Bu resimde saatin modeli kolda daha iyi görünüyor diye bunu koydum :):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmoz

SAATLER

Merhaba arkadaşlar,bu saati 200 YTL ye aldım.Sizce fiyat performans değerlendirmesi nasıl.

Hayırlı olsun. Çok şık ve gösterişli bir saat, iri saat sevenler için ideal.

Seiko'nun quartz makineleri de çok iyi, uzun süre sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Sanırım bu bir dalgıç saati, özellikleri hakkında bilginiz var mı?
  • sanırım dalgıç saati nitelemesi 200 metredan sonra başlıyor,bu 100 mt., gözüken özelliği perpetual olması,yani tarih ayarını (30-31,28-29) kendisinin yapması,birde manuel pusula muhabbeti söz konusu galiba,varsa diğer özellikleri arkadaş belirtirse seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi de-ka -- 19 Mayıs 2008; 9:42:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

quote:

Orjinalden alıntı: erco35ksk

casio saatler hakkında ne düşünüyorsunuz... ben gecen sene bu saati aldım..cok da hosuma gidiyor...
    EFA-112D-7AVDF modeli
    />

uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz güzel bir saat,ayrıca 10 yıl pil ömrü var.

1 tane de bende var oldukça güzel. şık bir tasarım bence
    30 tel hafıza (ben kullanmıyorum)
    saat başı sinyal
    3 alarm özelliği, 5 dk aralıklarla tekrar özelliği
    dünya saatleri
    timer
    kronometre
    dijital saat gösterge yada tarih gösterge opsiyonlu
    12/24 saat özelliği
    iç aydınlatma, fosforlu kadran
    paslanmaz çelik kayış
    10 yl pil ömrü iddiaları var

tüm bu özellikler CASIO kitapçık, garanti ve 50 ytl

edit: 50 m su geçirmezlik, ne işim var ise o derinlikte? :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 19 Mayıs 2008; 11:03:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gonur

quote:

Orjinalden alıntı: Fata1ty

Saati aldım arkadaşlar.Casio dan spor bir saat.Çok yazılan bir konu zannedip yardım istemiştim

Hayırlı olsun. Model ve fiyatını yazabilir misiniz?

Ayrıca resimleri de bekleriz.

SAATLER

Resim net olmadı fotoğraf makinesiyle çekmeme rağmen.Yakınlaşınca niye netlik gitti anlamadım.

Belki belli olmaz modeli MDV-301,130 dolardı saatçi tanıdık diye 90 dolara aldım.Görüşleriniz nelerdir?

• makinanın focus özelliği varsa onu açman gerekir,yoksa belli mesafelerden bulanık fotoğraf alırsın.
  • quote:

quote:

quote:

Saati aldım arkadaşlar.Casio dan spor bir saat.Çok yazılan bir konu zannedip yardım istemiştim

SAATLER

Resim net olmadı fotoğraf makinesiyle çekmeme rağmen.Yakınlaşınca niye netlik gitti anlamadım.

Belki belli olmaz modeli MDV-301,130 dolardı saatçi tanıdık diye 90 dolara aldım.Görüşleriniz nelerdir?

Tekrar hayırlı olsun, güzel bir saat.

Zaten Casio bu tip çok şık spor ve kronometreli saatler üretiyor. İyi de bir fiyata almışsınız.

Mekanizması da iyidir, güle güle kullanın.

• ben de bi casio kullanıyorum ama şu an yanımda olmadığı için modelini yazamıyorum. ama resmini buldum
     SAATLER

yaklaşık bi buçuk senedir kullanıyorum ve gayet memnunum. saate çok para vermem diyenler için çok ideal bi saat. tavsiye ederim
  • http://ertenat.com/product.php?Brand=12&Model=12&Product=1

Bu saat nasıl sizce ? Fiyatı doğru mudur?
  • quote:

quote:

SAATLER

Hayırlı olsun. Çok şık ve gösterişli bir saat, iri saat sevenler için ideal.

Seiko'nun quartz makineleri de çok iyi, uzun süre sorun yaşayacağınızı sanmıyorum.

Sanırım bu bir dalgıç saati, özellikleri hakkında bilginiz var mı?

Benim saatim bu,dediğim gibi mavi kadranlı.

SAATLER

Çok teşekkür ederim.Bu 3.saatim benim.. bir tane SEIKO sportura m,bir adet TISSOT V8 im var.Şimdide bu saat,sanırım dördüncüde yolda :) ebay dan arttırmanın bitmesini bekliyorum.Arttırmayı beklediğim saat de CITIZEN in world time eco drive bir saati..Eğer arttırma bende kalırsa onu da paylaşırım sizinle zira çok iyi bir fiyata alacağım onu da.

Bu perpetual calendar saatin sizinde söylediğiniz gibi 2100 yılına kadar ayar gerektirmeyen bir tarih fonksiyonu var.Artı olarak düşük pil enerji seviyesi uyarıcısı varmış ama bende nasıl çalıştığını bilmiyorum henüz. Ayrıca eğer kullanmayı biliyorsanız ana yönleri bulabilirsiniz, üstelik miliyem cinsinden de yön ölçebildiğiniz için harita kullanmayı bilen birisi haritada bulunduğu yeri bu saat ve bir minkale yardımıyla 10 metre doğruluklada tespit edebilir.Eğer manyetik bir pusulası olsaydı 1 metre doğrulukla bile tespit yapabilirsiniz ama bu güneşe göre ayarlandığı için çok hassas olmayacaktır.Askerde ileri gözetleyiciydim,harita olaylarını iyi bilirim :):) .Bakalım gelince deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmoz -- 19 Mayıs 2008; 16:06:02 >

• quote:

quote:

quote:

SAATLER

Merhaba,digital foto makinelerinin üzerinde genelde 5 santim mesafeden net foto çekebilmek için bir makro fotğraf modu vardır. Yine genelde bu makro modu tuşlar üzerinde çiçek resmi ile gsterilir.Çekeceğiniz objeye yaklaşıp deklanjöre hafif basılı tuttuğunuzda oto fokus objeyi netler.Eğer netlemezse birkeç santim daha yakın yada uzak mesafeyi deneyin.Göreceksiniz çok net fotolar çekeceksiniz..

Ayrıca hayırlı olsun yeni saatiniz.Güzel ve spor bir saat.Casio mekanizmaları verilen parayı hak ederler ve sorun çıkartmazlar.

• akadaşlar ( özelikkle AZİZİM ve YİĞİT TUNA bey ),
    uzun araştırmalardan sonra nihayet bir saat aldım.

TISSOT T41.1.423.33
    Buradan ( 525 YTL. )
    http://www.jessini.com/jessiniweb/ProductDetails.aspx?productID=7983

merak ettiğim şey; saatin arkasında yazan "L164/264-1" ne anlama geliyor. Seri numarası mı?
    Ayrıca genel olarak saat hakkında yorum yazarsanız sevinirim. (özellikle mekanizması ETA 2824-2 ve çeliği hakkında.)

şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhimuhi

akadaşlar ( özelikkle AZİZİM ve YİĞİT TUNA bey ),

TISSOT T41.1.423.33
    Buradan ( 525 YTL. )

merak ettiğim şey; saatin arkasında yazan "L164/264-1" ne anlama geliyor. Seri numarası mı?
    Ayrıca genel olarak saat hakkında yorum yazarsanız sevinirim. (özellikle mekanizması ETA 2824-2 ve çeliği hakkında.)

şimdiden teşekkürler.

hayırlı olsun çok şık ve güzel bir saat almışsınız.saatte kullanılan eta 2824-2 makine oldukça kaliteli ve randımanlı bir makinedir 25 jewel 28.800 balans vuruşlu.saatte kullanılan çelik ise tissota yakışacak kalitededir asla pas oksit ve küf yapmaz."L164/264-1" bu numaralar saatin kodu.seri numarası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 19 Mayıs 2008; 18:36:30 >

• quote:

TISSOT T41.1.423.33
    Buradan ( 525 YTL. )

şimdiden teşekkürler.

Çok güzel bir saat güle güle kullanın.Bende bir tissot sahibi olarak çok memnunum.

• quote:

quote:

TISSOT T41.1.423.33
    Buradan ( 525 YTL. )

şimdiden teşekkürler.

Çok güzel bir saat güle güle kullanın.Bende bir tissot sahibi olarak çok memnunum.

Saatinizi güle güle kullanın. Ben de bir Tissot sahibiyim ve saatimden çok memnunum.

Sadece şunu eklemek istiyorum. Saat otomatik olduğu için mekanizmanın verimli çalışması için yaklaşık 4 aylık bir zaman diliminde saatin sürekli çalışması gerekiyor. Benim saatim de 4 aydan önce oldukça fazla ileri gidiyordu, ama artık böyle bir sorun yok. Bu tip bir şey ile karşılaşırsanız canınızı sıkmaya gerek yok, baştan uyarmak istedim.

Tekrar hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 19 Mayıs 2008; 19:02:51 >

• yorumlar için herkese teşekkürler.
  • arkadaşlar bişey sormayı unutmuşum.

benim saat aynı zamanda elle de kurulur mu?

TISSOT T41.1.423.33 ETA 2824-2
  • quote:

arkadaşlar bişey sormayı unutmuşum.

benim saat aynı zamanda elle de kurulur mu?

TISSOT T41.1.423.33 ETA 2824-2

evet kurulur.ama otomatik olduğu için buna gerek duymazsın.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.