Şimdi Ara

SAATLER (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar internette dolaşırken Timex in bir saatine rastladım ve beni şaşırttı. Timex den beklenilmeyecek kadar başarılı bir tasarım.Buraya yazma nedenim kalitesi yada mekanizması değil zaten, ancak görmeyen arkadaşlarında bu güzel tasarımı görmesini istedim.

http://www.timeshop24.de/timex-tx730series-back-compass-watch-t3b931-p-873-1.html?sessID=9a35085591c74c92f61db6e9230bb458

http://www.houseofsales.de/product_info.php?language=en&products_id=1313

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmoz -- 15 Mayıs 2008; 2:24:18 >

• @ yigittuna
    üstad siz saatçi misiniz? bu kadar bilgiyi nereden temin ediyorsunuz?
    özel bir ilgi, hobi mi? yoksa profesyonellik gereği mi?

• hepsi en alt sınıf çin replicaları almanı tavsiye etmem elinde patlar.paranı verme bu adi saatlere.
  • http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=6138031 >>> 170 YTL

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=6126015 >>> 180 YTL

http://www.sahibinden.com/vacheron_constantin_superWQQaXQQ8228419WQQpXQQdisplayitem >>> 95 YTL Özellikle bu çok güzel.

http://www.sahibinden.com/patek_philippe_geneveWQQaXQQ8046165WQQpXQQdisplayitem >>> 125 YTL

Peki bunlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 15 Mayıs 2008; 14:49:40 >

• makineleri iyi değil bütçene göre bir replica araştırıyorum.herkes eta alacak diye bir kaide yok bazıları bunun farkında değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

makineleri iyi değil bütçene göre bir replica araştırıyorum.herkes eta alacak diye bir kaide yok bazıları bunun farkında değil...

Valla dostum açıkcası bende günlerdir araştırıyorum.Tabiki ucuza kaliteli birşeyler bulmak kolay değil.Ama benimde bütçem belirli malesef.bazı sitelerde 80-120 YTL arasında değişen fiyatlı dış görünüşü hoşuma giden saatler buldum.Artık içindeki mekanizmasına çok fazla dikkat etmeden onlardan birini alıcam bu gidişle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

makineleri iyi değil bütçene göre bir replica araştırıyorum.herkes eta alacak diye bir kaide yok bazıları bunun farkında değil...

Valla dostum açıkcası bende günlerdir araştırıyorum.Tabiki ucuza kaliteli birşeyler bulmak kolay değil.Ama benimde bütçem belirli malesef.bazı sitelerde 80-120 YTL arasında değişen fiyatlı dış görünüşü hoşuma giden saatler buldum.Artık içindeki mekanizmasına çok fazla dikkat etmeden onlardan birini alıcam bu gidişle.

her malın bir değeri var gönül isterki eta makinalı bir saatin olsun ama bütçen buna yetmiyorsa saygı duyarım.acele etme maksimum ne kadar verebilirsin bir saate.

• quote:

quote:

quote:

her malın bir değeri var gönül isterki eta makinalı bir saatin olsun ama bütçen buna yetmiyorsa saygı duyarım.acele etme maksimum ne kadar verebilirsin bir saate.

Doğrusunu söylemek gerekirse artık fiyat limitini de baya bi düşürdüm 100-120 arası saatlere bakıyorum.Mekanizması çok da iyi olmasa da en azından iki tane alırım.

• bir tane saat al az olsun öz olsun ucuza alacağım diye uydurma saatlere para verme bozulma riski çok yüksek paran direkt çöpe gider.
  • quote:

bir tane saat al az olsun öz olsun ucuza alacağım diye uydurma saatlere para verme bozulma riski çok yüksek paran direkt çöpe gider.

İlk başta bende böyle düşündüm fakat benim istediğim modelde kaliteli mekanizmaya sahip saatler 350-450 YTL civarında.Açıkcası benimde şuanda saat için o kadar bütçem yok.Kullandığım başka saatlerim de olduğu için sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.

Nautica saatim ;
     SAATLER

Vacheron saatim ;
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

2. Nautica saatim ;
     SAATLER

Artık karar verip bir saat almak istiyorum. Dediğim gibi 100-120 aralığında gözüme hoş gelen bir saate karar kılıcam muhtemelen.İlerleyen zamanlarda daha iyisini alırım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 15 Mayıs 2008; 15:26:52 >

• şu an kullandığını vacoya ne kadar para verdiniz ayrıca herhangi bir mekanik problemi var mı?
  • quote:

şu an kullandığını vacoya ne kadar para verdiniz ayrıca herhangi bir mekanik problemi var mı?

2 yıl önce almıştım.Fiyatını tam hatırlamıyorum fakat 100YTL civarıydı yanılmıyorsam.Ama emin değilim.Hiçbir mekanik sorunu yok severek kullandığım bir saat.Sadece terden kayışları biraz kötü oldu kayışlarını değiştirdiğimde ilk gün alındığı gibi güzel olacak eminim.
  • quote:

quote:

şu an kullandığını vacoya ne kadar para verdiniz ayrıca herhangi bir mekanik problemi var mı?

2 yıl önce almıştım.Fiyatını tam hatırlamıyorum fakat 100YTL civarıydı yanılmıyorsam.Ama emin değilim.Hiçbir mekanik sorunu yok severek kullandığım bir saat.Sadece terden kayışları biraz kötü oldu kayışlarını değiştirdiğimde ilk gün alındığı gibi güzel olacak eminim.

Vaco nun değişme vakti gelmiş bence hem şahsen o saatin şu an linklerini verdiğiniz saatlerden farkı yok.
    Alt sınıf bir replika eğer 100 ytl verdiyseniz bence çok vermişsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueduck

quote:

quote:

Vaco nun değişme vakti gelmiş bence hem şahsen o saatin şu an linklerini verdiğiniz saatlerden farkı yok.

Blueduck ;
    Siz saatlerinizi nereden temin ediyorsunuz ? Benim tariflerime uyan bir saat acaba sizin saatçinizde bulunabilir mi ?

• o saati hala kullanıyorsanız problem yok demekki kullanılan malzeme de iyi bence kasada herhangi bir oksitlenme yok
  • quote:

o saati hala kullanıyorsanız problem yok demekki kullanılan malzeme de iyi bence kasada herhangi bir oksitlenme yok

Evet kasasında oksitlenme yok.Gerçi saatimi temiz kullanırım dikkat ederim.Ama tabiki malzemesi de çok kalitesiz değilmiş.Diğer link verdiğim saatler gibi bu saate de basit çin replikası diyorsunuz.Yeni alacağım saatin de bu kalitede olacağını bilsem hiç düşünmeden alırım.Ben çok memnunum saatimden
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: blueduck

quote:

quote:

Blueduck ;
    Siz saatlerinizi nereden temin ediyorsunuz ? Benim tariflerime uyan bir saat acaba sizin saatçinizde bulunabilir mi ?

bu vaco gibi birçok saat geliyor benim saatçime;
    iwc , vaco , breitling , tag heuer , chopard , patek p ..vb
    ama size şöyle söyleyeyim bu saatlerin çoğu alt sınıf replikalar yani 30 saat geliyorsa yalnızca 2-3 tanesi kaliteli replikalar. kelitesiz replikaların fiyatları da genelde 70 ytl ama para vermeye değmez.
    illaki sizin istediğiniz tarz saatler gelecektir ama zevk meselesi benim sizin için seçtiğim saati siz beğenmeyebilirsiniz bu nedenle güvenilir bir saatçi bulana kadar replika almamanızı tavsiye ederim.
    benim koleksiyonumda en sevdiğim 2 modelin fotoğraflarını koyuyorum ;

bu tag heuer mersedes slr ;

SAATLER

bu saati 100 ytl ye aldım çok kaliteli tank gibi bir saat ve şu an kulandığım en ağır saatim.

buda sahip olduğum tek otomatik saatim (chopard) geri kalanların tümü quartz

SAATLER

SAATLER

bu saatin değeri de 150 ytl.

tag heuer internette (daha kalitesiz olanları) 190 ytl ye satılıyor
    chopard saat ise internette 200-300 arasına satılıyor

internette satılan saatlerin fiyatları inanılmaz yüksek
    biraz sabır ve detaylı araştırma gerekiyor replika alırken.
    siz istediğiniz modelin fotoğraflarını koyun ben saatçime yollarım
    eğer bulabilirse yardımcı olmak isterim size
    ama bence otomatik değil quartz mekanizmalı bir saat alın.
    ben çok kaliteli olmadıkça otomatik saatlere yanaşmıyorum

• Sevgili blueduck ;
    Otomatik saatlere karşı inanılmaz bir ilgim oluştu en azından bir tane almalıyım yoksa içim içimi yiyecek...
    Belki sonradan dediğiniz gibi fikrim değişip başka mekanizmalara yönelebilirim.Saatçinizin elinde ki Vacheron ve Patek modellerinin resimlerini koyabilirseniz çok sevinirim.Özellikle bu iki marka çok ilgimi çekmekte.Hevesimin geçmesi açısından 70 YTL lik mekanizması çok iyi olmayan bir saat de olsa almak istiyorum.Tabiki saatçinizin elinde daha kaliteli ve fiyatı biraz daha yüksek modeller varsa bakmak isterim.Siyah kadranlı modeller diğerlerine göre biraz daha fazla ilgimi çekiyor.Resimlerinizi merakla bekliyorum.
    Bu arada hangi şehirde oturuyorsunuz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 15 Mayıs 2008; 16:12:36 >
  • quote:

Sevgili blueduck ;
    Otomatik saatlere karşı inanılmaz bir ilgim oluştu en azından bir tane almalıyım yoksa içim içimi yiyecek...
    Belki sonradan dediğiniz gibi fikrim değişip başka mekanizmalara yönelebilirim.Saatçinizin elinde ki Vacheron ve Patek modellerinin resimlerini koyabilirseniz çok sevinirim.Özellikle bu iki marka çok ilgimi çekmekte.Hevesimin geçmesi açısından 70 YTL lik mekanizması çok iyi olmayan bir saat de olsa almak istiyorum.Tabiki saatçinizin elinde daha kaliteli ve fiyatı biraz daha yüksek modeller varsa bakmak isterim.Siyah kadranlı modeller diğerlerine göre biraz daha fazla ilgimi çekiyor.Resimlerinizi merakla bekliyorum.
    Bu arada hangi şehirde oturuyorsunuz acaba ?

Ankarada oturuyorum
    saatçim şu an istanbulda biraz fazla yoğun çok sık görüşemiyoruz
    iwc big pilot modeli istemiştim kendim için 1 ayda zar zor buldu oda inanılmaz kalitesiz çıktı
    tabi haliyle almadım.
    saatlerin fotoğraflarını çekme şansım olursa çekerim tabi ama buna fırsat bulamayabilirim
    siz bir model koyun siyah kadranlı eğer benzer saat bulursam sadece onun fotoğrafını çekerim bu benim için daha kolay olur. vaco tek tük çıkar ama patek ve iwc markalarından bi sürü var elinde

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.