Şimdi Ara

SAATLER (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: blueduck

quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

Sevgili blueduck ;
    Otomatik saatlere karşı inanılmaz bir ilgim oluştu en azından bir tane almalıyım yoksa içim içimi yiyecek...
    Belki sonradan dediğiniz gibi fikrim değişip başka mekanizmalara yönelebilirim.Saatçinizin elinde ki Vacheron ve Patek modellerinin resimlerini koyabilirseniz çok sevinirim.Özellikle bu iki marka çok ilgimi çekmekte.Hevesimin geçmesi açısından 70 YTL lik mekanizması çok iyi olmayan bir saat de olsa almak istiyorum.Tabiki saatçinizin elinde daha kaliteli ve fiyatı biraz daha yüksek modeller varsa bakmak isterim.Siyah kadranlı modeller diğerlerine göre biraz daha fazla ilgimi çekiyor.Resimlerinizi merakla bekliyorum.
    Bu arada hangi şehirde oturuyorsunuz acaba ?

Ankarada oturuyorum
    saatçim şu an istanbulda biraz fazla yoğun çok sık görüşemiyoruz
    iwc big pilot modeli istemiştim kendim için 1 ayda zar zor buldu oda inanılmaz kalitesiz çıktı
    tabi haliyle almadım.
    saatlerin fotoğraflarını çekme şansım olursa çekerim tabi ama buna fırsat bulamayabilirim
    siz bir model koyun siyah kadranlı eğer benzer saat bulursam sadece onun fotoğrafını çekerim bu benim için daha kolay olur. vaco tek tük çıkar ama patek ve iwc markalarından bi sürü var elinde

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Bunlara benzer tarzda bir saat bulabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 15 Mayıs 2008; 16:36:53 >

• benzerlerini bulmaya çalışırım
    daha doğrusu umarım saatçim benzerlerlerini getirir
  • quote:

benzerlerini bulmaya çalışırım
    daha doğrusu umarım saatçim benzerlerlerini getirir

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Mesajınızı dört gözle bekleyeceğim.
  • Merhaba, Bende kaliteli bir replica saat edinmek istiyorum. Çok klasik olmayan fakat yukarıda blueduck un Chopard saatine benzer veya mumkun olursa aynısı da olur, O tarz bir saat bakıyorum. Fiyat limitim 250 ytl. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmoz

Merhaba arkadaşlar internette dolaşırken Timex in bir saatine rastladım ve beni şaşırttı. Timex den beklenilmeyecek kadar başarılı bir tasarım.Buraya yazma nedenim kalitesi yada mekanizması değil zaten, ancak görmeyen arkadaşlarında bu güzel tasarımı görmesini istedim.

http://www.timeshop24.de/timex-tx730series-back-compass-watch-t3b931-p-873-1.html?sessID=9a35085591c74c92f61db6e9230bb458

http://www.houseofsales.de/product_info.php?language=en&products_id=1313

çok güzeller saat almasaydım tercihim olurdu bunlar ama biraz bütçe istiyor pat diye alıncak bişe değil yani.

bu arada buraya koyulan bazı saatlerin saniye ibreleri göstergeler üzerinde değildi hafif ıskalamış gördüm gibi biraz rahatladım

saatimi bakımdan aldım güzel çalışıyor.saatim alarm ve kronometreli öncedende resmini koymuştum. bi sorum olcak yiğit bey biliyor sorunumu zaten. saat düz pozisyonda saniye ibresi 20 den sonra gösterge çizgilerinin alarına giriyor sonra 40 kadar arada gidiyor bazen 45.saniyeye kadar sonra doğru çizgi üzerinde gidiyor.ama şöyle bişe denedim saaat yönünde yani saniyenin gittiği yönü aşağı gider gibi eğik yapınca aşağıya doğru çoğu yerde göstergeler arasında gidiyor ama ibre yukarı doğru tırmanırken malesef gayet normal gidiyor :) şaştım pilimi zayıfladı acaba ama sanmıyorum alarmı falan çalıyor tıkır tıkır yada mekanızmada saniye ibresinin bağlı olduğu yerde bi gevşeme yada bolluk mu var acaba siz daha iyi bilirsiniz ama.basit önemsiz bişe olsada canımı sıkıyor kronometre ile süre tutunca iki saniye arasını gösterince uyuz ediyor insanı.belli bi sürede olsa.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ALTUNCUS

Merhaba,

3-4 hafta kadar önce sormuş olduğum Seiko Velatura'yı (Bayan modeli) internet üzerinden satın aldım.
    Bugün elime ulaştı. Kargo Amerika'dan geldi. Açıkcası acaba replika mıdır diye kuşkulandım ve Konyalı Saat'e götürdüm. Gerçi yanında
    garanti belgesi (imzalı) ve Seiko Mücevher Sertifikası ile birlikte geldi. Konyalı'dan da negatif bir yanıt almadım.
    Fiyatı internet üzerinden buradaki mağaza fiyatlarının yarısına denk geliyor yaklaşık.

Konyalı'da replika ile orjinali ayırt edebilirler mi kestiremedim... Bilenlere de danışayım dedim tekrardan...

Teşekkür ederim....

replikası olmaz onların milyarlık saat değil sonuçta
    imzalı garanti belgesi ve sertifikası da var diyorsunuz e daha ne olsun
    hayırlı olsun

selamlar..

merhabalar emre bey dogru söylüyor velatura replicalarına bende henüz rastlamadım fiyat konusunda siz gerçek degerini verdiniz emin olun ,türkiyedeki fiyatlar uçuk.

• quote:

Orjinalden alıntı: SeniorDuke

Bu kadar detaylı bilgiye nereden sahip oluyorsunuz? Nette Swiss Replikalarla alakalı bir kaynak var mı?
    Ayrıntılı olarak anlatan, chrono dizilişi, kasası vs. .. Varsa bilgilendirirseniz seviniriz.

merhabalar tek bir kaynaktan herbir bilgiye ulaşmanız zor ,gerçek mekanizmaları tanıdıkça zaten replicalaları ayırtedebilmenizde kolaylaşmakta öncelikle eta mekanizmalarını cok iyi derecede bilmelisiniz,
    bunun içinwww.eta.ch sitesini kapsamlı olarak inceleyin.ardından saatler konusunda temel bilgiler ile ilgiliwww.watchsourceguide.com sitesini öneririm.saat dergilerinide takip etmelisiniz bunun içindewww.europastar.com sitesini öneririm,kıyaslamalar veya teknik konularda danışabileceginiz forumlarda mevcut bunlardandawww.timezone.com sitesini öneririm.3-5 ay içinde temelinizi oluşturursunuz.ancak saat dünyasında bilginin sonu yok o nedenle yogunlaşıcagınız alan önemli ben mekanizmalar konusunda daha donanımlıyım,ilgim bu yönde.

• yiğit tuna valjoux 7750 nin 17 jewellik calibresi var mı acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: calatrava

arkadaşalar panerai marka bir saatim var görüşleriniz nedir acaba.sizce orijinal mi?
     SAATLER

SAATLER

bu resimleri bizzat kendinizmi çektiniz?

• quote:

Orjinalden alıntı: uisik34

@ yigittuna
    üstad siz saatçi misiniz? bu kadar bilgiyi nereden temin ediyorsunuz?
    özel bir ilgi, hobi mi? yoksa profesyonellik gereği mi?

merhabalar hobi diyebiliriz,ben kendi kendimi yetiştirdim diyebilirim cok okumanın faydaları
  • http://www.sahibinden.com/kuvsaat_hublot_geneve_1_kalite_ozelWQQaXQQ6594321WQQpXQQdisplayitem?keyword=hublot

Arkadaşlar bu saat için yorumlarınızı alabilirmiyim? Bu fiyata alınırmı? birde bu tarza tavsiyeniz ne olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PyRRhiC

http://www.alcamsatcam.com/urun.php?id=111539 >>> 43 YTL

http://www.alcamsatcam.com/urun.php?id=96207 >>> 149 YTL

http://www.alcamsatcam.com/urun.php?id=1019 >>> 137 YTL

http://urun.gittigidiyor.com/ROUSSEAU-STACATTO-TAM-OTOMATIK-SAAT-1-YTL_W0QQidZZ9758562#aciklama >>> 150 YTL

http://urun.gittigidiyor.com/LOUISE-BOLLE-EMISSARY-SKELETON-LUXURY-3495_W0QQidZZ9758290 >>> 255 YTL

http://urun.gittigidiyor.com/100-ORIJINAL-quot-GALILEO-quot-TOURBILLON-OTOMATIK-SAAT_W0QQidZZ9857599 >>> 149 YTL

Bu saatleri fiyatlarına göre değerlendirebilirmisiniz ?

sevgili PyRRhiC sen illa bir çin mekanizması alıcaksın koymuşsun aklına google da baktım piyasada navitimer quartzlar var,panerai ın miyota mekanizmalı olanları var ,vacheron ve patektede quartzlar var.

• quote:

Orjinalden alıntı: yy2

quote:

Orjinalden alıntı: osmoz

Merhaba arkadaşlar internette dolaşırken Timex in bir saatine rastladım ve beni şaşırttı. Timex den beklenilmeyecek kadar başarılı bir tasarım.Buraya yazma nedenim kalitesi yada mekanizması değil zaten, ancak görmeyen arkadaşlarında bu güzel tasarımı görmesini istedim.

http://www.timeshop24.de/timex-tx730series-back-compass-watch-t3b931-p-873-1.html?sessID=9a35085591c74c92f61db6e9230bb458

http://www.houseofsales.de/product_info.php?language=en&products_id=1313

çok güzeller saat almasaydım tercihim olurdu bunlar ama biraz bütçe istiyor pat diye alıncak bişe değil yani.

bu arada buraya koyulan bazı saatlerin saniye ibreleri göstergeler üzerinde değildi hafif ıskalamış gördüm gibi biraz rahatladım

saatimi bakımdan aldım güzel çalışıyor.saatim alarm ve kronometreli öncedende resmini koymuştum. bi sorum olcak yiğit bey biliyor sorunumu zaten. saat düz pozisyonda saniye ibresi 20 den sonra gösterge çizgilerinin alarına giriyor sonra 40 kadar arada gidiyor bazen 45.saniyeye kadar sonra doğru çizgi üzerinde gidiyor.ama şöyle bişe denedim saaat yönünde yani saniyenin gittiği yönü aşağı gider gibi eğik yapınca aşağıya doğru çoğu yerde göstergeler arasında gidiyor ama ibre yukarı doğru tırmanırken malesef gayet normal gidiyor :) şaştım pilimi zayıfladı acaba ama sanmıyorum alarmı falan çalıyor tıkır tıkır yada mekanızmada saniye ibresinin bağlı olduğu yerde bi gevşeme yada bolluk mu var acaba siz daha iyi bilirsiniz ama.basit önemsiz bişe olsada canımı sıkıyor kronometre ile süre tutunca iki saniye arasını gösterince uyuz ediyor insanı.belli bi sürede olsa.

merhabalar siz servise vermemişmiydiniz saatinizi?yapamamışlarmı?

• quote:

Orjinalden alıntı: Azizim

quote:

Orjinalden alıntı: yigit tuna

quote:

arkadaşalar panerai marka bir saatim var görüşleriniz nedir acaba.sizce orijinal mi?
     SAATLER

SAATLER

makine resmini ben çektim çok yakından çektiğim için biraz bulanık çıktı.dış görünüşünü çekmedim sitelerde zaten vardı.gerek duymadım sice orijinal mi bu saat.azizim orijinal olduğunu söyledi.

Bu mesajı kimin yazdigini cikaramadim,aksam aksam ben yorgunluktan yanlıs mı goruyorum yoksa birileri alıntıları yanlıs alıp bir de alıntı yaptıgı mesaja cevap mı verıyor?Umuyorum burada buyuk bır alıntı ve yazım hatası vardır.

• quote:

yiğit tuna valjoux 7750 nin 17 jewellik calibresi var mı acaba.

merhabalar 7750 olarak diilde 7760 kodunda elden kurmalı bir 17 jewellık mekanizması var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasli

quote:

quote:

quote:

SAATLER

SAATLER

makine resmini ben çektim çok yakından çektiğim için biraz bulanık çıktı.dış görünüşünü çekmedim sitelerde zaten vardı.gerek duymadım sice orijinal mi bu saat.azizim orijinal olduğunu söyledi.

Bu mesajı kimin yazdigini cikaramadim,aksam aksam ben yorgunluktan yanlıs mı goruyorum yoksa birileri alıntıları yanlıs alıp bir de alıntı yaptıgı mesaja cevap mı verıyor?Umuyorum burada buyuk bır alıntı ve yazım hatası vardır.

sanırım hata yok şifre kırıp foruma girmeden kimse kimsenin adıyla yazı yazamaz.sanırım naylon isimle kullanıcı yaratılıp soru sorulmuş birde cavaplanmış

• quote:

sanırım hata yok şifre kırıp foruma girmeden kimse kimsenin adıyla yazı yazamaz.sanırım naylon isimle kullanıcı yaratılıp soru sorulmuş birde cavaplanmış

Azizim ile bu baslıgın ilk zamanlarından beri hem ozel mesaj yolu ile hem de baslık altından sohbet etmekteyım,kendısını tanıdıgım kadarıyla bu mesajın bır hata olduguna ınanmak ısterım ancak eger kı bu konu bır acıklıga kavusturulamaz ıse hem alıntı yapmıs oldugum mesajı sılemem hem de kendısıne gercekten cok kırılırım.Tekrarlıyorum,bu mesajın tamamen bır hata sonucunda olstuguna ınanmak ıstıyorum.

• Azizim, bu bu nedir bu ?
  • ayrıca bir başka konuda calatrava nick name li şüpheli arkadasa sesleniyorum ve bir kez daha soruyorum mekanizmanın resmini kendinizin çektiginize eminmisiniz?ama azizim sen cevaplama calatrava cevaplasın.

SAATLER

bu resmin üzerinde boyut oynaması yapmış olmayasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytuna -- 15 Mayıs 2008; 20:11:24 >
  • Arkadaşlar şu HUBLOT Big Bang leri beğendim de kaliteli bir replica nereden bulabilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.