Şimdi Ara

SAATLER (446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rodico, kaliteli dust blower, hands removal tool, case holder gibi bilimum ufak tefek temel araç gereçler bakarken ne buldum..
    http://www.svgsaat.com/
    sanırım yeni yapıyorlar siteyi süper ya herşey ve fazlası var resmen. makinalar, kristaller, her türlü yedek parçalar, contalar, yağlar, lume boyalar hatta büyük saat yapım makinaları temizleyiciler cilalayıcılar.. ama fiyatlar satış bilgi milgi hiçbirşey yok haliyle. böyle bir kaç sitemiz olsa memleketimizde uygun fiyattan da malzeme sağlasalar meraklısı ufak tefek malzemesinizi bulsa rahatça modunu tamirini bakımını yapsa yurt dışı kargo margo sürünmeden müthiş olur. ama fiyatları uçuk olacaktır sanırım umudum pek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 1 Ağustos 2009; 21:32:36 >

• @azizim, cevap için teşekkürler.

İnternette dolaşırken aşağıdaki saate rastladım.Gerçekten ilginç görünüyor.Bu gibi saat üreten başka firmalar var mıdır acaba?

SAATLER

İyi akşamlar.
  • hahaha süpermiş hakikaten ben de hep neden böle saat yapmazlar diye düşünürdüm. yalnız ters bu? yani sağ bileğe takmak için. solda daha da yamuk duracaktır.

ek yapayım kirlilik artmasın;
    http://www.pmwf.com/Watches/WATCHSALES03/FORTISBlackGMT5961811/FORTISBlackGMT.htm
    bu fortis güzel mi ne.. fiyatı yazmıyor ama galiba bulamadım.

ek2:
    http://s161.photobucket.com/albums/t208/yobokies/Mods/
    bu yobokies çok yaman beni özendirdi hakikaten. ufaklıkları sinne mi çevirsem ben de. yapmış birsürü mod parça parça da satıyor kadran kollar safir de var. turuncusu çok acaip olmuş

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 1 Ağustos 2009; 23:29:12 >

• Yok hocam sol kol için gibi duruyor.dirseği bükmeye gerek kalmıyor saati görmek için.

Sitesinde sağ kol için olanlar da mevcut.
    http://www.koonysun.com/pilot_watches.htm

Edit:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggkhann -- 1 Ağustos 2009; 23:29:03 >
  • aa evet ben ters yerden taktım hayali saati hayali bileğime ondan ters oldu :) tepeyi sol aşşa değil de sağ üste aldım
    ek: yoo gene de ters kafam karıştı ya demek bu yüzden yapmıyorlar :)
    gene ek: yok abi kolumda saatimi bir oraya bir buraya çevirdim her türlü sipastik durdu sadece kol dümdüz uzanmış iken bana doğru bakıyor saat saat yönünde biraz çevirince alıştığımız gibi bakamıyoruz saate ben niye istemiştim ki böyle eğim onu da hatırlamıoyurm. uçak kullanırken, ya da klavyede iken saat doğru konumda oluyor falan işe yarar yani müthiş bir buluşmuş :) pek uykusuz kaldım biraz dinleneyim en güzeli 10 dakkadır algılayamadım iyi geceler dilerim sizlere saygılar sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 1 Ağustos 2009; 23:39:33 >
  • V. Constantin ve Seiko'nun da buna benzer modelleri varmış.
     SAATLER

SAATLER

Edit:pek ihtiyaç olmadığı için çok fazla üretilmiyor demek
    Size de iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggkhann -- 1 Ağustos 2009; 23:47:14 >

• abi naaptın daha da atıo bak kafamı bir o yana bir yana döndürmekten sarhoş gibi oldum hehe hakikaten çok sinir bozucuymuş olmaz olsun böyle saat böyle eğim böyle tasarım
  • sayfa başı sorusu : pırlant mağazalarında ne kadar indirim yapılıyor bilen var mı peşin ödemede?

abartılacak bir karışıklık yok ki buyur kafayı ye bu resimlerle o zaman

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortingenStrasse -- 2 Ağustos 2009; 0:35:25 >

• Arkadaslar bu ürünü çok beğendim.Swatch un bu YRG 400 ürünü hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.En ucuz kaça alınabilir? Swatch bayilerinde 475 TL diyolarlar.BU arada camı safir değil inceledğim kadarıyla.İyi geceler...
  • Yrg 400

SAATLER
  • gncll
  • bana 1950'li senelerin tarzında bir saat önerebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

Arkadaslar bu ürünü çok beğendim.Swatch un bu YRG 400 ürünü hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.En ucuz kaça alınabilir? Swatch bayilerinde 475 TL diyolarlar.BU arada camı safir değil inceledğim kadarıyla.İyi geceler...

Üstadlar daha iyi bileceklerdir ama bu fiyata -eğer daha ucuza alamayacaksanız- otomatik bir saat almanızı tavsiye ederim.
    İyi günler

Edit: Mesela bu:
    http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=24975

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggkhann -- 2 Ağustos 2009; 14:17:18 >

• Arkadaşlar,

Vintage 1940-1950 senelerinden kalma

Patek veya Vacheron almak mantıklı mı ?

2000-3000 $ civarı oluyorlar genelde

Vintage haricinde alma imkanı yok benim için
  • ogameci ilk öncelik senin saati beğenmen. sırf v.c. veya p.p diye saat alınmaz bana göre. ve eminim o fiyata başka markaların yeni saatleri çok daha fazla hoşuna gidecektir. varsın çok prestijli olmasın ama çok daha güzel olsun.
  • @MortingenStrasse

Dediğin çok doğru dostum ama bazen gözüm bir dönüyor çöpten olsun patek olsun diyorum :)

bu arada güzel kapışma var yine

Platinum Audemars Piguet John Schaefer Minute Repeater

http://cgi.ebay.com/Platinum-Audemars-Piguet-John-Schaefer-Minute-Repeater_W0QQitemZ330348780762QQcmdZViewItemQQptZWristwatches?hash=item4cea525cda&_trksid=p3286.c0.m14

• ogameci bırak yurtdışını yurt içinde varmı şöyle uygun fiyatlı replicacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirasa

ogameci bırak yurtdışını yurt içinde varmı şöyle uygun fiyatlı replicacı

valla dostum bence herşey (%99) yurtdışında

parfüm, küba purosu, kopi luwak kahve, kozmetik ürünleri, saatler

bunlarla yakında ilgilendiğim için bu örmekleri verdim

bunlarla ilgili herşeyi yurtdışından sipariş ediyorum ve kargo dahil fiyatı bura fiyatlarında çok çok daha ucuz...
  • ggkhan teşekkür ederim yani sen diyosun ki 470 e Swatch alacağına git Hamilton al. wallaha gönül hamiltondan yana onda beğendiğim saat vardı fiyatı da 2500 TL .İlla da o demiyorum ama hamilton da süper saat markası.
  • Açık konuşmam gerekirse saat için 500 lira civarı bütçem varsa Swatch almazdım.

Bu paraya daha farklı saatlere bakardım.
  • 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.