Şimdi Ara

SAATLER (435. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vervito

quote:

Orijinalden alıntı: rmemis

bunlar hep sizin suçunuz şimdi ne olcak ben bundan da istiyorum.

SAATLER

türkiyede satan bir mağaza bulursanız bana da haber verin gidip bir bakayım yakından. Meister almayı düşünüyorum ama bu fıstıklara da bakmak isterim doğrusu :) yurtdışı fiyatları meister'lerden daha düşük neredeyse yarı fiyatına.

Kayışı çok çabuk deforme olur ve kopar buna dikkat edin.

• üstadlar
    saatimi internete koydum 1750 tl ye..çok temiz çiziksiz...bikaç kişi takas önerdi ciddi alıcı çıkmadı...fiyat biraz tuzlumu olmuş ?..çok para harcadım bu saate...pilli malesef.....sarı görülen yerler rose gold

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: teng

quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Arkadaşlar Mido'nun üst sınıf değil de orta sınıf saatlerinden almaya kalksam kaç lira arasındadır? Aynı durum Eterna'da nasıl?

Mido türkiye'de Tufan saat dışında satılan bir saat değil. Fiyatlarından çok emin değilim ama 800 lira civarında olabilir diye düşünüyorum. Eterna Mido'nun sınıfında olmadığı için fiyatlar daha da yüksektir.

Teşekkür ederim.Tufan Saat'e mail attım Mido'nun fiyatlarını yollamaları için.Mido düşünen ya da fiyatlarını merak eden varsa yollarlarsa ona da fiyatları yollayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egunns

üstadlar
    saatimi internete koydum 1750 tl ye..çok temiz çiziksiz...bikaç kişi takas önerdi ciddi alıcı çıkmadı...fiyat biraz tuzlumu olmuş ?..çok para harcadım bu saate...pilli malesef.....sarı görülen yerler rose gold

SAATLER

Omega kronololar 1700 e giderken , Quartz Tag Heuer için biraz fazla sanki. Gerçi altın kaplama bezeli var ama meraklısını zor bulursun.
  • Arkadaşlar,

bulabildiğim en pahalı "Quartz" saati sunuyorum

Audemars Piguet Royal Oak Lady Quartz = 436.000 $

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

bakmak istiyorum yada özellikle arıyorum, ne fark eder ki? Anlamadığım konu açık : niçin Seiko'nun sitesinde hiçbir 5 modeli yok ?

Dostum sebebini bilmiyorum ama

örneğin baum m.'nin sitesindede skeleton saati yok halbuki en prestijli modelllerinden biri.

hangisi yok ogameci merak ettim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: /Bulut\

quote:

Orijinalden alıntı: kafil arn

bulut kurma kolunu bir tık çekersen saat yönüne doğru çevirdiğinde tarih ters yöne doğru çevirdiğinde gün değişir. sen sadece saat yönünün tersine çevirip bir tık attırman lazım gün diskini. bu kadar. daha sorna da istersen saati manuel olarak tepe 2. konumdayken ileri doğru çevirerek gün ve tarihin ilerleyişini görebilirsin. hepsi bu

hocam dediğin gibi yaptım fakat ters yöne çevirdiğimde gün değişmiyor tarihte ufak bir kıpırdanma oluyor sanki değişcekmiş gibi tık ediyor ama değişme olmuyor saatçiye bir sorsam iyi olcak sanırım

bulut saatinin tarihi değiştirdiğin konumda ters yöne çevirdiğin zaman kurma kolunu gün değişmeli. eğer değişmeye çalışıyor da değişemiyorsa bir sorun olabilir diskin tırnaklarına zarar vermiş olabilirsin ya öyle birşey olabilir bir saatciye görün en güzeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 21 Temmuz 2009; 18:20:59 >

• Foto ekleyen arkadaşlar lütfen 800x600'den büyük dosyaları direkt link ile eklemeyin, önizlemeye atın.

Sayfa açılacam diye can çekişiyor...
  • millet size bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim..
    dayım gecen rusyadan geldiginde kolunda bi saat vardı baya guzeldi bende saat guzelmiş fln dedim o da evet arkadaşım hediye etti ogrendigime gore 18000 euro civarıymıs dedi
    bende hemen ss aldım saatten akşam koyucam zaten buraya benim merak ettigim gercekten 18000 euro mudur ve satmaya kalksak kaç para eder ?
    marka model: VACHERON CONSTANTİNE GENEVE
    simdiden tşkler..
  • quote:

quote:

quote:

bakmak istiyorum yada özellikle arıyorum, ne fark eder ki? Anlamadığım konu açık : niçin Seiko'nun sitesinde hiçbir 5 modeli yok ?

Dostum sebebini bilmiyorum ama

örneğin baum m.'nin sitesindede skeleton saati yok halbuki en prestijli modelllerinden biri.

hangisi yok ogameci merak ettim şimdi

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

millet size bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim..
    dayım gecen rusyadan geldiginde kolunda bi saat vardı baya guzeldi bende saat guzelmiş fln dedim o da evet arkadaşım hediye etti ogrendigime gore 18000 euro civarıymıs dedi
    bende hemen ss aldım saatten akşam koyucam zaten buraya benim merak ettigim gercekten 18000 euro mudur ve satmaya kalksak kaç para eder ?
    simdiden tşkler..

Tabi dostum eğer gerçekse değeri o kadardır, gerçekten şanslı o saati takan kişi
    gerçekten şanslı.

satmaya kalksan saatin temiz kullanılmasına bağlı olarak değişir fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 21 Temmuz 2009; 18:58:02 >
  • quote:

quote:

bulut kurma kolunu bir tık çekersen saat yönüne doğru çevirdiğinde tarih ters yöne doğru çevirdiğinde gün değişir. sen sadece saat yönünün tersine çevirip bir tık attırman lazım gün diskini. bu kadar. daha sorna da istersen saati manuel olarak tepe 2. konumdayken ileri doğru çevirerek gün ve tarihin ilerleyişini görebilirsin. hepsi bu

hocam dediğin gibi yaptım fakat ters yöne çevirdiğimde gün değişmiyor tarihte ufak bir kıpırdanma oluyor sanki değişcekmiş gibi tık ediyor ama değişme olmuyor saatçiye bir sorsam iyi olcak sanırım

saat 11.00 ile 2.00 arasındaysa tarih ve gün değişimi yapamayabilirsin. saatini akşam saatlerinde ayarlamayı dene bir de.

• 18bin euroluk saati mi hediye etmiş oooo
  • Az önce kanyonda saatlere baktım, yemin ediyorum dibim düştü, bi tarafım şişti

Gİrişten sol tarafa ve karşınızda Hublot, IWC, GRAHAM, VACHERON CONSTANTİN, Audemars Piguet, Girrard Perragaux, Patek Philippe, Zenith, Breguet, Ulyse Nardin, Corum ve diğerleri,,

Audemars Piguet Royal Oak Rubber Clad'a bayıldımö en çok

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Bozer

Az önce kanyonda saatlere baktım, yemin ediyorum dibim düştü, bi tarafım şişti

Gİrişten sol tarafa ve karşınızda Hublot, IWC, GRAHAM, VACHERON CONSTANTİN, Audemars Piguet, Girrard Perragaux, Patek Philippe, Zenith, Breguet, Ulyse Nardin, Corum ve diğerleri,,

Dostum insan bi foto çeker vitrini şurada bakalım bizde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Bozer

Az önce kanyonda saatlere baktım, yemin ediyorum dibim düştü, bi tarafım şişti

Dostum insan bi foto çeker vitrini şurada bakalım bizde

Abi dükkanlara girip bakmaya cesaret edemedim ki, arada işte bazılarının fiyatları görünüyodu ama mesela bitane Piaget vardı altın, pırlantalı 18000 E' fiyatı vardı evet Euro, Frank değil.............
    Saniye çubuğu bile yoktu:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 21 Temmuz 2009; 19:49:00 >

• quote:

sikoların 42 43leri de var benzer modellerde. biraz bakın isterseniz.
    bende bu var çok seviyorum

SAATLER

bunun model ismini bana pm atabilir misiniz? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

millet size bişey sorucam yardımcı olursanız sevinirim..
    simdiden tşkler..

Sahte mi orijinal mi fotoğraftan belli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbidden

quote:

quote:

saat 11.00 ile 2.00 arasındaysa tarih ve gün değişimi yapamayabilirsin. saatini akşam saatlerinde ayarlamayı dene bir de.

Aman Buradan herkese duyurayım !!! Saatinizin takvimi ile akşam 22 ile 02 saatleri arasında oynamayın. Takvim çarkını yada başka bir çarkı bozar ya da kırarsınız Dikkat!!

• evet resimler geldi gercek mi sahte mi oldugunu anlayan biri varsa lutfen bizlede paylaşsın

SAATLER

SAATLER

SAATLER

bi de arkasını cekmistim ama seri no gibi bişey yazdıgı icin koymadım koysam bi sorun olur mu acaba..

• 
Sayfa: önceki 433434435436437
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.