Şimdi Ara

SAATLER (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.906.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bravoecho

bakmak istiyorum yada özellikle arıyorum, ne fark eder ki? Anlamadığım konu açık : niçin Seiko'nun sitesinde hiçbir 5 modeli yok ?

Dostum sebebini bilmiyorum ama

örneğin baum m.'nin sitesindede skeleton saati yok halbuki en prestijli modelllerinden biri.
  • Swatch YRS-402G

SAATLER

bu saati aldim arkadaslar kronometreyi durdurup calistirmayi bile cok zor buldum. hiz olcer falan varmis ancak anlamadim.

sizce nasil bir saat . hatami yaptim. burada cok bilgili arkadaslar var
  • hayırlı olsun abi güle güle kullan. sharp looking derler ya onlardan tam :) hiç pişman olma yani ne güzel saatiniz olmuş. öyle görgüyle bilgiyle olacak iş değil aslında sevidyseniz içinize sindiyse ( kolunuzda verdiği his, fiyatı) bitmiştir olay. hiç kurcalamayın bence daha fazla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: /Bulut\

arkadaşlar seiko 5 saatim var birşey sormak istiyorum bazen gün göstergesinde VİE SAB DOM LUN gibi kısaltmalar çıkıyor bunlar neyin nesidir

Günlerin italyanca ya da ispanyolcasıdır.
    sayfanın başında yazıyı okuyup cevap vermemek lazım anlaşılan yuu herkes cevabını vermiş bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 21 Temmuz 2009; 0:00:49 >
  • ispanyolca ingilizce. bende de bir tane var ispanyocla ingilizce disk. bir tane de ingilizce arapça var komedi hehe bir tane de ingilizce japonca var. başka diller de varmış ortada bakmıştım portekizce mi ne bi dil varmış hele en komiği o cuma gecesi 12-3 arası sex yazıyor kadranda süper ya tam zamanı yani :)

ek: evet portekizceymiş ama cuma günüymüş yanlış hatılıyormuşum demek ki perşembe gecesi gelecek sex kadrana ahanda burada farklı diller farklı diskler tartışılmışhttp://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=258962

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 20 Temmuz 2009; 23:42:15 >

• bunlar hep sizin suçunuz şimdi ne olcak ben bundan da istiyorum.

SAATLER
  • aa çok güzelmiş ya keşke marka tarih ve zaman ibareleri olmasaymış tam termometre basınç ölçer veyahut da araba/uçak göstergeleri gibi birşey olur çıkarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 20 Temmuz 2009; 23:52:39 >
  • Kafil az değilsin hani
  • tayfun abi yok yanlış anladınız :) hakikaten yakışklı saat ben de muadillerine bakmıştım bir ara ama aklıma ilk gelen bu oluyor bu tip saatleri görünce. bir tanesine sahip olsam ilk yapacağım şey doğalgaz borusuna takıp resmini çekmek olacak. duvar kağıdı yaparım bilgisayarıma çok hoş olur hehe. sonra su borusu falan bulurum takacak bir yerler :)

edit: saygıda kusur düzeltildi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 21 Temmuz 2009; 0:13:06 >
  • Vacheron Constantin Métiers d’Art Hommage aux Grands Explorateurs calibre 1126 36 jewel 28800 balans hassasiyeti 40 saat power reserve.
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

bakmak istiyorum yada özellikle arıyorum, ne fark eder ki? Anlamadığım konu açık : niçin Seiko'nun sitesinde hiçbir 5 modeli yok ?

Her modelin offical sitesinde yer alması gerekir diye bir kaide yoktur ayrıca Seıko çıtasını yükseltmeye çalışmaktadır prestijli modeller üretme gayreti içerisinde 5 serisi ise Seıko'nun en alt sınıfında yer alan ve 30 yılı aşkın süredir ürettiği klişe bir model offical sitesine koymayı uygun görmemiş olabilirler.Seıko'nun 5 serisini hala üretmesinin temelinde markanın kalpgahı konumunda olması en çok satış yaptığı bir modeli üretmekten vazgeçmesi firmanın ekonomik açıdan sarsılmasına neden olabilir ayrıca piyasadaki Seıko saatlerin büyük bir kısmını 5 serisi oluşturmakta firma bu modelin üretiminden vazgeçemiyor ama kalite ve prestij çıtasını yükselttiğini ve hala bu konuda gayretler içerisinde olduğunu biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 21 Temmuz 2009; 0:28:17 >

• şimdi buna da "Where's wally?" o devenin yanındaki olabilir mi diyeceğim tepkiler yağacak :) ama hakikaten karman çorman, sirk gibi, çok kalabalık kadran neden yapıyorlar böyle şeyler yahu..

meraklısına not: wally hani şu ufakken dergilerden falan çıkan posterlerde böle karman çorman yerlerde bereli bi elemanı arayıp bulmaya çalışırdık o elemanın adıdır. bazen waldo da derler.

SAATLER

böle bişiler bu en sadesi olabilir.. yoksa çok çok karışıkları da var ara ki bulasın wally efendiyi :)
    http://images.google.com.tr/images?oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&q=where+is+wally&um=1&ie=UTF-8&ei=V99kStLYLcyH_AbUvJmxDw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1

ek: oha wally dedik resim bulalım dedik ne gördük, kopuklar nelerle uğraşıolar yaa şaka gibi.

----------------------------------------------------------------------------------------------
    Guess what?

Some guy painted a huge version of Wally on a roof somewhere on this planet.

What does that mean?

Basically, you can find Wally on Google Earth! The trick is, we don't know which city, we don't know which building. And with the satellite unupdated, it can be a while before Wally finally shows up on Google Earth. But we can all start now can we?

Who can find Wally on Google Earth first?
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 21 Temmuz 2009; 3:24:47 >

• Arkadaşlar Mido'nun üst sınıf değil de orta sınıf saatlerinden almaya kalksam kaç lira arasındadır? Aynı durum Eterna'da nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmemis

bunlar hep sizin suçunuz şimdi ne olcak ben bundan da istiyorum.

SAATLER

türkiyede satan bir mağaza bulursanız bana da haber verin gidip bir bakayım yakından. Meister almayı düşünüyorum ama bu fıstıklara da bakmak isterim doğrusu :) yurtdışı fiyatları meister'lerden daha düşük neredeyse yarı fiyatına.
  • kayış bağlantı kollarını kasanın altına gizlemesi, göze çok sade yuvarlak bir saat sergilemesi çok hoş gerçekten. keşke 12345 falan da olmasasymış. çok yakışıklı saat ama.
    bu bottanın tarihi olmayı da varmış daha da sade. alman ama ETA 2824-2 makinası 800 doalr gibi fiyatlara rastlıyorum yurt dışında..

ek: arkadan resim
    makinayı ufacık kalmış saat çok büyükmüş gibi gözüküyor ama çoğu insan için ideal boyutta 42mm

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 21 Temmuz 2009; 3:41:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Arkadaşlar,

2. eli MAX kaç dolar eder ?

Sıfır fiyatı: 3500-3900 $ arası.

SAATLER

Üstadlar cevaplarınızı bekliyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff

Arkadaşlar Mido'nun üst sınıf değil de orta sınıf saatlerinden almaya kalksam kaç lira arasındadır? Aynı durum Eterna'da nasıl?

Mido türkiye'de Tufan saat dışında satılan bir saat değil. Fiyatlarından çok emin değilim ama 800 lira civarında olabilir diye düşünüyorum. Eterna Mido'nun sınıfında olmadığı için fiyatlar daha da yüksektir.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar,

2. eli MAX kaç dolar eder ?

Sıfır fiyatı: 3500-3900 $ arası.

SAATLER

Üstadlar cevaplarınızı bekliyorum ?

Bu saatlerin diğerleri gibi oturmuş bir 2. el piyasası olmadığı için, fiyatı satana göre değişiyor.Saatin peşin 3200 e alındığını varsaysak demek 1600 den fazla etmemesi lazım.

• Arkadaşlar bay-bayan takım saat seçenek öneriniz???
    ben şöyle bir şey buldum ama
    burdan
    başka seçeneklere ihtiyacım var ve acaba bu siteden alışveriş yapan var mı?(www.saatgalerisi.com)
    güvenilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtmrl -- 21 Temmuz 2009; 10:37:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafil arn

bulut kurma kolunu bir tık çekersen saat yönüne doğru çevirdiğinde tarih ters yöne doğru çevirdiğinde gün değişir. sen sadece saat yönünün tersine çevirip bir tık attırman lazım gün diskini. bu kadar. daha sorna da istersen saati manuel olarak tepe 2. konumdayken ileri doğru çevirerek gün ve tarihin ilerleyişini görebilirsin. hepsi bu

hocam dediğin gibi yaptım fakat ters yöne çevirdiğimde gün değişmiyor tarihte ufak bir kıpırdanma oluyor sanki değişcekmiş gibi tık ediyor ama değişme olmuyor saatçiye bir sorsam iyi olcak sanırım
  • 
Sayfa: önceki 432433434435436
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.