Şimdi Ara

SAATLER (433. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
103
Favori
3.899.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar seiko 5 saatim var birşey sormak istiyorum bazen gün göstergesinde VİE SAB DOM LUN gibi kısaltmalar çıkıyor bunlar neyin nesidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: /Bulut\

arkadaşlar seiko 5 saatim var birşey sormak istiyorum bazen gün göstergesinde VİE SAB DOM LUN gibi kısaltmalar çıkıyor bunlar neyin nesidir

E demişsin gün göstergesinde çıkıyor diye

Lun, Mar, Mie, Jue, Vie, Sab, Dom ispanyolca günlerin kısaltması...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

quote:

arkadaşlar seiko 5 saatim var birşey sormak istiyorum bazen gün göstergesinde VİE SAB DOM LUN gibi kısaltmalar çıkıyor bunlar neyin nesidir

E demişsin gün göstergesinde çıkıyor diye

Lun, Mar, Mie, Jue, Vie, Sab, Dom ispanyolca günlerin kısaltması...

daha önce ingilizceydi biranda ispanyolca oldu bunu nasıl düzeltebilrim

• quote:

saatinin bir fotosunu koyarsan yardımcı olabiliriz belki...
  • quote:

quote:

saatinin bir fotosunu koyarsan yardımcı olabiliriz belki...

hocam şuan koyamam makina yok ama daha sonra çekip koyarım tekrar sorarım size olmadı. Saat baya eski babmındı şimdi ben kullanıyorum mesela perşembe normaldi cuma ispanyolca oldu

• tesekkürler arkadaslar...37 mm olmadı...41-42 lere alıştık artık

quote:

Ahan da buldum

Seiko 5 SNKE01K1 43mm felan olsaymış alırdım 1 tane

SAATLER

Make: Seiko
    Model: SNKE01K1
    Movement: Automatic 7S26
    Dial: Black
    Complications: Display back
    Material: Stainless Steel
    Crystal: Hardlex
    WR: 50mm
    Width: 37mm
    Height: 12mm
    Lugs: n/a (integrated bracelet)
    Lug to Lug: 41mm
    Date Purchased: December 8, 2006
    Purchase Price: $65.95
    Source: eBay

• bulut saatin ispanyolca ve ingilizce gün diskine sahip. yapman gereken bir tık çekip bir tık çevirmek günü. ingilizce olacak saatinin günleri gene. gece 12-3 ararsında ispanyolca gözükür bir süreliğine sonra ingilizceye döner. bu saatlerde günü ayarlarsan yanlış olabilir. gün geçişleri yavaş olduğu için 3 saat gibi bir süre aradaki 2. dili gösterir sorun yok yani :) en güzeli bir önceki gün ve tarihe ayarlayın saatinizi sonra tepeyi 2. konuma çekip saati manuel ilerletin am pm dalgasını bir güzel ayarlayın kontrol ederek en sağlıklı sorunsuz bu şekilde ayarlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 20 Temmuz 2009; 20:07:09 >
  • sikoların 42 43leri de var benzer modellerde. biraz bakın isterseniz.
    bende bu var çok seviyorum

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafil arn -- 20 Temmuz 2009; 20:08:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafil arn

sikoların 42 43leri de var benzer modellerde. biraz bakın isterseniz.
    bende bu var çok seviyorum

SAATLER

1- sorması ayıp Türkiye'de ne kadar bu model?

2 - otomatik mi quartz mı ?

3- seiko'nun sitesinde neden 5 serisi yok ? arctura,sportura vs.. var

tşk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 20 Temmuz 2009; 21:15:34 >

• bravo çok tembelmişsin sen ya :) önceki mesajlarda da var ggde de satanı var üzerinde de yazıyor kocaman 23 jewel seiko5 logolu otomatik cart curt..
    herneyse:
    ben bu saati çok kovaladım ggde bir sürü insana mesaj attım güzel fiyata getiremediler sonra da yurtdışından aldım 125 dolara. şimdi ggde gördüm seikolik diye bir akadaş getirmiş satıyor 260 milyona. yavaş yavaş yayılacak belli ki bu model çok tutacağını düşünüyorum. 2 serisi var bunun birisi K1 birisi J1 J1ler japanyoda üretiliyor. SNZG15J1 bendeki farklı renkleri de var. yukardaki ufak seikolara örnek olsun diye vermiştim aslında. aynı kasada daha sade modelleri de var bunun sizin ufaklığa benzeyen modeller de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafil arn

bulut saatin ispanyolca ve ingilizce gün diskine sahip. yapman gereken bir tık çekip bir tık çevirmek günü. ingilizce olacak saatinin günleri gene. gece 12-3 ararsında ispanyolca gözükür bir süreliğine sonra ingilizceye döner. bu saatlerde günü ayarlarsan yanlış olabilir. gün geçişleri yavaş olduğu için 3 saat gibi bir süre aradaki 2. dili gösterir sorun yok yani :) en güzeli bir önceki gün ve tarihe ayarlayın saatinizi sonra tepeyi 2. konuma çekip saati manuel ilerletin am pm dalgasını bir güzel ayarlayın kontrol ederek en sağlıklı sorunsuz bu şekilde ayarlanıyor.

hocam şunu biraz daha açarmısın ya kafam karıştı tamam arada gösteriyor ama benimki hepten ispanyolcaya döndü
    edit:buarada bir tık çekip ilerlettiğimde gün adı ilerlemiyor sadece rakam ilerliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diferansiyeli kırarsın! -- 20 Temmuz 2009; 21:31:41 >

• bulut kurma kolunu bir tık çekersen saat yönüne doğru çevirdiğinde tarih ters yöne doğru çevirdiğinde gün değişir. sen sadece saat yönünün tersine çevirip bir tık attırman lazım gün diskini. bu kadar. daha sorna da istersen saati manuel olarak tepe 2. konumdayken ileri doğru çevirerek gün ve tarihin ilerleyişini görebilirsin. hepsi bu
  • çok zorlanıyorsan istersen internetten kullanma klavuzu indirip bakabilrsin. gene de beceremezsen sor yarcımdı olalım.
  • ha bu arada tırnaklarınızı düzenli kesin arkadaşlar.. :) sonra böyle benim gibi yamuk yumuk yazıyorsunuz şu hale bak 3 kelimeden birisini yanlış yazmışım hahaha
  • Evt arkadaşlar bu Seiko 5 saatlerinin menşei nedir şimdi?

Kendi sitelerinde model yok, peki bu 5 serisini böyle model model kim çıkarıyor ?
  • seiko üretiyor tabiki. meneşi de japonya ve singapur gibi başka yerledeki üretim tesisleri. birileri arka bahçelerinde falan mı üretiyor zannetiniz? seikonun sitesini baz almayın sezonuk tekstil ürünleri üretenler gibi çalışıyor seiko. bir seri çıkarıyor 1-2 sene sonra bitiriyor aynı kulvara başka seri çıkarıyor. internetten bakının biraz milyon tane modeli olduğunu göreceksiniz.
  • İyi güzel de, hiçbir marka malını sahipsiz bırakmaz ki... Sitesinden kaldırabilir ama support yada dis-sontinue product kısmına geldiğinizde hadi hiç olmadı site içi arama yaptırdığınızda bir bağlantı olur. Resmi olarak ürünün arkasında durur... Hadi 3-5 model olur anlarım, lakin 5 serisinden sürüyle var ve hiç biri yok.

Şimdi ben Seiko'nun kendi sitesinde bile yer vermediği yada görmezden geldiği bir modeli nasıl garantili varsayıp alayım ?

Tabi bu Seiko'ya halel getirmez ama neden yok anlamış değilim...
  • seiko 5 modelleri mi bakmak istiyorsunuz yoska özellikle bu modeli mi arıyorsunuz? bu model zaten çok yeni.

ürünün arkasında durmak öyle siteye müzikli resimli koymakla olmaz. garanti kartı var seri numarası var var oğlu var.. çok da bir işe yaramaz ya o da ayrı konu. zaten seiko5 makinaların yedek parçaları bakımı onarımı neredeyse bütün saatciler tarafından kolayca yapılabilmekte güvenilir makineler. seikonun sitesinde olmaması hiç birşeyi değiştirmez. diğer saat firmalarının sitesinde de her aradığınız modeli bulamazsınız. takılmayın yani ne istediğinize karar verin sorna araştırmanızı yapın ya da yapmayın siz bilirsiniz.
  • bakmak istiyorum yada özellikle arıyorum, ne fark eder ki? Anlamadığım konu açık : niçin Seiko'nun sitesinde hiçbir 5 modeli yok ?
  • quote:

bakmak istiyorum yada özellikle arıyorum, ne fark eder ki? Anlamadığım konu açık : niçin Seiko'nun sitesinde hiçbir 5 modeli yok ?

ilgilenmiyorum bilmiyorum ve umurumda da değil.

şu ana kadar bir sürü seiko saatim oldu bir sürü seikoyla oynadım durdum, sürekli ordan burdan yurt dışı forumlardan kovaladım çok detaylı araştırdım en ufak çarkınının yapıldığı malzemesinden boyasındaki kimyasallara kadar fakat bir kere bile seikonun kendi sitesine bakmadım. birazcık ingilizceniz varsa ve bir kaç terime alışkınsanız herşey çok daha basitleşiyor tabi araştırmacı ve sabırlı olmak da yararlı olur.
  • 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.