Şimdi Ara

SAATLER (432. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.906.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dslrman

quote:

Orjinalden alıntı: Mustafa Bozer

Şimdi ELmasla camı karşılaştırmak gibi olur, Longinesin bu tip kuvarts altın kaplama saatiyle bu Patek Philippe Calavrayı karşılaştırmak ,

Patek ile Longines aynı sınıfmıdır bilmem ama her iki saat de isviçre yapımı kaliteli saatler olduğuna göre, birisine elmas diğerine cam demek longines' e fazla haksızlık olmaz mı?

Olsa olsa biri altın, diğeri platindir.

O kıyaslama abartı olur Patek Longines'ten birkaç gömlek üstün.Patek çok üst tabaka hitap eden ve bu doğrultuda saatler üreten ve üretildiği tarihten bu yana çizgisinden asla sapmayan bir marka Longines genelde orta sınıfa hitap eden ve makine üretimini bizzat kendisi yapmayıp ETA'dan alan bir marka.Saat üretiminde makine çok önemlidir.Patek'in Longins'ten çok üstün olduğunu daha birçok örnek ile açıklayabiliriz.

• Vacheron varken daha pahalıya niye Patek alayım ki..
  • patek bence çok daha güzel
  • herkese günaydın

beyaz altın ve çelik kasa saati yan yana koyduğumuzda

BARİZ olarak beyaz altın belli oluyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 20 Temmuz 2009; 8:47:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

herkese günaydın

beyaz altın ve çelik kasa saati yan yana koyduğumuzda

BARİZ olarak beyaz altın belli oluyor mu ?

Beyaz altının parlaklığı çelikten biraz daha fazla ve değişik. Daha sert, koyu bir parlaklık (ne demekse )
    Vacheron Patek'ten daha ucuz bir saat değildir. O örnekte teesadüf öyle çıkmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 20 Temmuz 2009; 9:57:14 >
  • Açıklamalar için teşekkür ederim ggkhann , Azizim ,Mustafa Bozer geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

Saat bu sanırım

SAATLER

Çelik kasa ve kordon.
    Pilli bir saat.

Konyalı'da satış fiyatı 5.200 Tl - Pilli bir saat için oldukça yüksek bana göre. Camı hakkında da bilgi yok , safir olabilir tahminimce. Bu saat neden bu kadar yüksek fiyata satılıyor bilemiyorum. Bu fiyatı çok çok iyi otomatik saat almak mümkün? Siz ne dersiniz?

Tasarım açısından çok beğendiğim bir saat ancak fiyat oldukça yüksek. Bu tarz veya buna yakın , fiyaı da alınabilir düzeyde maks 1000 tl olacak şekilde önerileriniz varsa alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherlockholmes_1980 -- 20 Temmuz 2009; 12:31:08 >

• 2 gündür foruma girmedim noolmuş zevklerinizmi değişmiş ne kadar çirkin saatler son sayfalardakiler (bana göre)..15 bin dolarlık saate 200 dolar verip koluma takmam..neymiş jag mış :))))
  • arkadaşlar bu tarz seiko 5 ler nerde var...ben rastlayamadım istenbulda göz attığım saatçilerde...birde bu resimdekinin simsayı var o fena...birde bunların çapı 39 mm den küçükmü ?

SAATLER
  • http://hepsisaat.com/default.asp?git=9&urun=258671#. bu nedir acaba????

quote:

Orjinalden alıntı: egunns
    2 gündür foruma girmedim noolmuş zevklerinizmi değişmiş ne kadar çirkin saatler son sayfalardakiler (bana göre)..15 bin dolarlık saate 200 dolar verip koluma takmam..neymiş jag mış :))))

Egunss; 15 bin dolarlık saate 200 dolar verip koluma takmak istiyorum?????

[:'(

Sherlok Holmes; Bu Movadonun replikasını gönül rahatlıyla alabilirsin, orjinalide kuvars çünkü,

Bide CK nın bu tarz saati var ben 2 senedir kullanıyorum

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 20 Temmuz 2009; 12:55:57 >

• Hocanın saatini ben "ŞUNA" daha çok benzettim ama
  • Mustafa Bozer açıklama için teşekkürler.

Hocanın saati MOV 0605746'a daha çok benziyor doğru. Fiyatı da o kadar yüksek değil diğerine göre
    Replika Movadolar daha cazip gereçkten.

CK saat de çok güzel görünüyor. Hepsiburada da gördüm benzer CK saatleri 400-500 arası bir fiyatı var değerlendireceğim.

Dikkatimi çeken bir başka nokta : saat resimlerinde genelde saatler hep 10:10 durumunda çekilmiş. Bu zamanın bir önemi var mı? Yoksa sadecec estetik kaygılar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sherlockholmes_1980 -- 20 Temmuz 2009; 13:14:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sherlockholmes_1980

Mustafa Bozer açıklama için teşekkürler.

Hocanın saati MOV 0605746'a daha çok benziyor doğru. Fiyatı da o kadar yüksek değil diğerine göre
    Replika Movadolar daha cazip gereçkten.

CK saat de çok güzel görünüyor. Hepsiburada da gördüm benzer CK saatleri 400-500 arası bir fiyatı var değerlendireceğim.

Dikkatimi çeken bir başka nokta : saat resimlerinde genelde saatler hep 10:10 durumunda çekilmiş. Bu zamanın bir önemi var mı? Yoksa sadecec estetik kaygılar mı?

Calvin Klein Watch K2231130 saatin numarası bu,

Ben bu saati sade olduğu için beyenip almıştım, ancak daha sonra farkettim ki aslında kronografları daha çok seviyorum, saatin camı kubbeli mineral çok çiziliyor haliyle cam, (hem mineral, hem kubbeli , hemde camın etrafında bezel yok), 400 lira civarı fiyatı var,

Bence400 liraya otomatik hamiltonlardan almak daha mantıklı, HAMİLTON

• quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes_1980

Açıklamalar için teşekkür ederim ggkhann , Azizim ,Mustafa Bozer geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.

Saat bu sanırım

SAATLER

Çelik kasa ve kordon.
    Pilli bir saat.

Konyalı'da satış fiyatı 5.200 Tl - Pilli bir saat için oldukça yüksek bana göre. Camı hakkında da bilgi yok , safir olabilir tahminimce. Bu saat neden bu kadar yüksek fiyata satılıyor bilemiyorum. Bu fiyatı çok çok iyi otomatik saat almak mümkün? Siz ne dersiniz?

Tasarım açısından çok beğendiğim bir saat ancak fiyat oldukça yüksek. Bu tarz veya buna yakın , fiyaı da alınabilir düzeyde maks 1000 tl olacak şekilde önerileriniz varsa alabilir miyim?

abi bu nedir yahu hehe spring drive değil elektronik kontrollü ara geçiş formu mekanik değil accutron değil süpersonik değil atomik değil nükleer değil :) neden 5 milyara pilli muthiş sıradan gözüken bir saat? kıymetli malzeme mi kullanılmış kasada platin altın birşey de yok taşlı mücevherli de değil almadı aklım. o fiyatlara çok güzel otomatik isviçreler bulunabilir

• bende anlamadım,o saate o para mümkün değil,sitede diğer modellerde bile pilli olmasına karşın fiyatlar ortalama 1500 lerde geziyor,anlamak mümkün değil,hoca taktı diye mi böyle oldu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sherlockholmes_1980

SAATLER

Çelik kasa ve kordon.
    Pilli bir saat.

sherlockholmes_1980 kardeş senin dilin ne söylüyor

5200 tl pilli bir saat için CRAZY denir ve hemen uzaklaşılır oradan :)

O paraya hayalimde ki saat alınabilir [4000 TL] ve daha prestijli ve mekanik şıklık kolunda dans eder.

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: Azizim

quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

Dive Master 500 için limit 850 USD daha fazla etmez o saat. Limited olan yok meydanda, diğer modelleri bir sürü...

http://www.kalemkutusu.com/urun.aspx?kt=6&m=55&uid=4428 senin değer biçtiğin fiyata yakın peşin alımda.

Yarı fiyatına çünkü:

Limited edition değil yani hem mekanik değil quartz hem de kasa titanyum değil çelik Bundan bir sürü var ama benim aradığım LE modelinden uygun fiyatlı yok...

Yine de sağolasın Azizim uğraşıp araştırmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: kafil arn

bu arada Dive Master 500 Mecha titanyum kasa olanların hepbiri LE 900 adet... Dive Master 500 Mecha gunmetal(?) dedikleri sanırım pvd kaplama çelik daha bi ağır olan ama tipi aynı olan saat limited olmayan imiş. illa titanyum olanı kovalıyorsanız ki bence çok daha güzel olur 1000 dolar civarı abi fiyatları trde de yok. gümrük falan uğraştırmaz ise yurt dışından getirtmek zorundasınız sanırım.

Doğru, LE modeli titanyum kasa, mekanik bir saat ve PVD kaplama. Yurtdışında olduğumdan sorun değil gümrük, burda gümrük vergisi olmadığından şanslıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: egunns

arkadaşlar bu tarz seiko 5 ler nerde var...ben rastlayamadım istenbulda göz attığım saatçilerde...birde bu resimdekinin simsayı var o fena...birde bunların çapı 39 mm den küçükmü ?

SAATLER

Sanırım fena dediğin model bu Seiko SNKE03J1 Black bence hoş saat.. ama dur bulacam diğerini de

SAATLER

Features:
    Case: 37mm diameter, stainless steel, 50m water resistance, PVD Black.

Back: Hardlex exhibition back, screw down.
    Crystal: Hardlex, flat.
    Movement: Automatic, 7S26B (+6 sn sapma yapar imiş) , Seiko in-house design. No handwind or hacking. Made in Japan.

Complications: Day of week, Date
    Other: Luminous hands and markers, Lumibrite.

• Ahan da buldum

Seiko 5 SNKE01K1 43mm felan olsaymış alırdım 1 tane

SAATLER

Make: Seiko
    Model: SNKE01K1
    Movement: Automatic 7S26
    Dial: Black
    Complications: Display back
    Material: Stainless Steel
    Crystal: Hardlex
    WR: 50mm
    Width: 37mm
    Height: 12mm
    Lugs: n/a (integrated bracelet)
    Lug to Lug: 41mm
    Date Purchased: December 8, 2006
    Purchase Price: $65.95
    Source: eBay

• Arkadaşlar,

2. eli MAX kaç dolar eder ?

Sıfır fiyatı: 3500-3900 $ arası.

SAATLER
  • 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.