Şimdi Ara

SAATLER (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.963.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • breitlingin tekniğine lafım olamazda...galiba(bence) breitling in ciddi anlamda dış kasa ve kayış problemleri mevcut..dün vitrinde öylesine bakarken breitling standını inceledim..yani modellerdeki kayışların dikişlerininmi yamukluğu ve özensizliği..ne biliyim replica gibilerdi

Orjinalden alıntı: egunns

2127 euromu! e benin tag grand bedavaymış koşup alıyım

Arkadaşlar yukarda resmettiğim ORİENT in metal aksamı biraz kalitesiz gibi geldi bana..sanki metal kayışında içi boş bir metal gibi geldi bana...yorumlarınız nedir??...nolur saçmalama çok kaliteli duruyo diyin

kordondaki çelik baklaların ince olması sende içinin boş olduğu izlenimi verebilir fakat o büyüklükte bir kasaya içi boş çelik kullanmak oriente yakışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azizim -- 7 Mart 2009; 11:52:32 >

breitlingin tekniğine lafım olamazda...galiba(bence) breitling in ciddi anlamda dış kasa ve kayış problemleri mevcut..dün vitrinde öylesine bakarken breitling standını inceledim..yani modellerdeki kayışların dikişlerininmi yamukluğu ve özensizliği..ne biliyim replica gibilerdi

Navitimer serisi pırıl pırıl duruyor ama sanki Windrider serisinde ben de hep öyle bir izlenim edinmişimdir.Ama bizim gördüğümüz gibi değil tabii.
    Kayışları da el dikişi olduğundan özellikle öyle yapıyorlar. Bu arada beğenmediğin kayışı 600 kukaya satıyorlar
    (1 kuka : 1tl )

• quote:

Orjinalden alıntı: teng

quote:

bencede hamilton un tıpkısının aynısı...belkide hamilton kopyalamıştır

Anladığım kadarıyla bu bir film saati. O yüzden konuya Fransız kaldık
    Film için Hamilton'un adını değiştirip kullanmışlar.

Evet. Filmden ziyade dizi. Hamilton'un GG'de en çok benzeyen modeli bu var. Ama Sylar'ın yerini tutmuyor.

SAATLER

• quote:

quote:

breitlingin tekniğine lafım olamazda...galiba(bence) breitling in ciddi anlamda dış kasa ve kayış problemleri mevcut..dün vitrinde öylesine bakarken breitling standını inceledim..yani modellerdeki kayışların dikişlerininmi yamukluğu ve özensizliği..ne biliyim replica gibilerdi

Navitimer serisi pırıl pırıl duruyor ama sanki Windrider serisinde ben de hep öyle bir izlenim edinmişimdir.Ama bizim gördüğümüz gibi değil tabii.
    Kayışları da el dikişi olduğundan özellikle öyle yapıyorlar. Bu arada beğenmediğin kayışı 600 kukaya satıyorlar

Zaten o kayışları da kendileri yapmıyorlardır bence.

İyi bir dericiye fason ürettiriyorlardır.

• quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

quote:

Zaten o kayışları da kendileri yapmıyorlardır bence.

İyi bir dericiye fason ürettiriyorlardır.

Evet, üzerine de Breitling damgasını vurunca 5 misli fiyata satıyorlar.
    Geçenlerde kardeşimin seamaster planet ocean'ını alayım (metal kordonluolduğu için çok ağırdı) omegadan bir klips, bir kayış taktırırım dedim kaç para dediler dersin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teng -- 7 Mart 2009; 17:42:16 >

• quote:

Geçenlerde kardeşimin seamaster planet ocean'ını alayım (metal kordonluolduğu için çok ağırdı) omegadan bir klips, bir kayış taktırırım dedim kaç para dediler dersin ?

Kordon+deployment Tissot için bile 150 TL'yi geçiyorsa, Omega için 500 TL deseler şaşırmam.

• Z3U5 Arkadaş.. hala ilgileniyorsan

istediğin NACAR modeli aşağıdaKi adreste mevcuttur
    özgür saat - bağdat caddesi yeraltı yaya geçidi no : 11 şaşkınbakkal - istanbul ( suadiye marks & spencer yanındaki altgeçit) 0216 302 17 97
  • bide teng arkadaş navitimer serisi güzelde insan biraz brushlar ya..pırıl pırıl gözalıyo kasa ve kordon..benim breitlingle tanışmam çok eski değil aslında 10 sene önceye kadar o markanın varlığından bile haberdar değildim..sonra montbirilliant modelinin hayalini kurmaya başladım...sonrada o kadar para etmeyeceğini düşündüğüm için vazgeçtim..geçen sayfada resimlediğim baume mercier ona benzer be bence daha şık ve daha ucuz

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Kordon+deployment Tissot için bile 150 TL'yi geçiyorsa, Omega için 500 TL deseler şaşırmam.

1100 tl (yazı ile binyüz tl ,eski para ile birmilyaryüzmilyon ) dediler. İçimden kaçmak uzak diyarlara gitmek geldi
    (bu yazıyı da hala saklandığım yerden yazıyorum )

• quote:

bide teng arkadaş navitimer serisi güzelde insan biraz brushlar ya..pırıl pırıl gözalıyo kasa ve kordon..benim breitlingle tanışmam çok eski değil aslında 10 sene önceye kadar o markanın varlığından bile haberdar değildim..sonra montbirilliant modelinin hayalini kurmaya başladım...sonrada o kadar para etmeyeceğini düşündüğüm için vazgeçtim..geçen sayfada resimlediğim baume mercier ona benzer be bence daha şık ve daha ucuz

Bence navitimer parlak daha güzel, zaten diğerlerinde brush yapmış.
    Senin dediğin Baume mercier'e Sirkecide gözüm ilişti. Güzel ve klas bir saatmiş.
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu açan arkadaşımıza ve tüm siz katılımcılara çok teşekkür ederim, benim içinde çok ilginç bir konu. Gerçekten çok aydınlatıcı bir topic olmuş. Henüz 11. sayfadayım ve neredeyse expertiz kesilicem:) Şaka bir yana gereksiz tekrarlar ayıklanıp bir derleme yapılsa küçük bir klavuz kitap bile çıkar. Kıyaslama yaparak yavaş yavaş size yetişmeye çalışıyorum fırsat buldukça. 2 gün sonra en azından derdimi yada beğenilerimi aynı dilden anlatabilecek bir konuma gelmeyi umuyorum. İyi forumlar.

• Dr. Swatch

Swatch saatinizin bakima mi ihtiyaci var? 1-31 Mart tarihleri arasinda Swatch magazalarinda saatinizin ücretsiz tedavisi icin Dr.Swatch ekibi sizi bekliyor.

Sağlığımız hepimiz için önemlidir. Kendimizi kötü hissettiğimizde ya da bazen kötü hissetmeye bile gerek kalmadan periyodik olarak vücudumuzun sesini dinlemek için kontroller yaptırır, bir tedavi gerekiyorsa hemen uygularız.
    Peki her gün bizimle beraber olan, günümüzü planlamamıza, randevularımıza yetişmemize yardımcı olan saatimiz? Onun da sağlığı yerinde olmaz ve işlevini yerine getiremezse hayatımızın ne kadar aksayacağını hiç düşündünüz mü? Böyle bir sorunla karşılaşmamanız için biz, Dr.Swatch kontrolünde saatinizi muayene ve tedavi ettirmeniz için tüm Swatch mağazalarımızın kapılarını sizlere açtık. Alanında uzman doktorlarımızın saatinize uygulayacağı ücretsiz kontroller ve tedaviler sonucunda saatinizin ilk günkü çalışma temposuna gelmesini istemez misiniz? Saatin geri kalması, kurma kolunun bozulması gibi rahatsızlıkların yanı sıra cam temizliği, kasa temizliği ve parlatma ve kayış kontrolü gibi estetik müdahalelerin de yapıldığı tedaviler sonucunda saatinizin sağlığından çok memnun kalacaksınız.

Siz de bu ücretsiz tedavilerden yararlanmak ve saatinize taze bir görünüm kazandırmak için 1-31 Mart tarihleri arasında Swatch mağazalarına uğrayın…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahriakin -- 8 Mart 2009; 0:03:15 >

eski kullanıcı adım : fahriakin

• _____________________________

• quote:

quote:

bide teng arkadaş navitimer serisi güzelde insan biraz brushlar ya..pırıl pırıl gözalıyo kasa ve kordon..benim breitlingle tanışmam çok eski değil aslında 10 sene önceye kadar o markanın varlığından bile haberdar değildim..sonra montbirilliant modelinin hayalini kurmaya başladım...sonrada o kadar para etmeyeceğini düşündüğüm için vazgeçtim..geçen sayfada resimlediğim baume mercier ona benzer be bence daha şık ve daha ucuz

Bence navitimer parlak daha güzel, zaten diğerlerinde brush yapmış.
    Senin dediğin Baume mercier'e Sirkecide gözüm ilişti. Güzel ve klas bir saatmiş.

Beyler link veya resim versek ben hiç baume mercierin brietling tarzı saatini görmedim
    http://www.jomashop.com/technomarine-technodiamond-tcb02c.html bende bundan isterem:D
    http://www.jomashop.com/oris-tt1-divers-watch-674-7542-7154rs.html orisin fiyatı Türkiye'yle yurtdiıdşı arasında niye çok farklı, mesela üstteki technomarine ceramique moonsoon 2000-2500 lira arası alınabilirken
    oris'in bu modeli( aynı sitede fiyatları aynı) Türkiye fiyatı çok daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa Bozer -- 8 Mart 2009; 2:32:02 >

• quote:

1100 tl (yazı ile binyüz tl ,eski para ile birmilyaryüzmilyon ) dediler. İçimden kaçmak uzak diyarlara gitmek geldi
    (bu yazıyı da hala saklandığım yerden yazıyorum )

Yok artık lebraam diyebiliyorum sadece.

Yahu üzerine biraz daha koysan bir Omega alırsın o paraya.

Sanırım kordon da timsahtır, bu yüzden ebesinin nikahını istemişlerdir.

Peki cesaret edip de metal kordonun fiyatını sordun mu? O da 1500 TL falandır heralde.
  • mustafa bozer arkadaş 67. sayfadaki benim resimlediğim baume mercier biraz montbrilliant ı anımsatıyo..vallahi ben daha link atıcak kadar ustalaşamadım..ama çok dehşet bir model gözüme ilişirse o linki parçalayıp atarım

teng arkadaş inanırmısın ben o baume mercier i canlı görmedim..rastlayamadım..bide modelin üretimde olmadığını biliyorum ondan heralde..
    bana sirkecide hangi saatçide gördün sölermisin...doğubankın çaprazında tevfik aydın ın yanında büyük bir saatçi(konyalımı anımsayamadım adını) var ordamı? ki orası mercier satıyo ama ben rastlayamadım

buda benim ilk gözağrılarımdan
    3 ü bi arada...şöyle 3 ünü 10 kağıda verseler bide 24 e falan bölseler..bidaha bu forumada girmem aklım kalır

SAATLER

Pardon jeton geç düştü ama bence bu Brietlinginkinden daha gzel görünüş olarak enazında

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.