Şimdi Ara

SAATLER (1454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14521453145414551456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EfeoK

Dostlar bu site nasıldır ? Özel siparişle yapıyor anlamadım fiyat falan yazmıyor çünkü.

http://www.i-watchtime.com/pages_main.php?id=3&module_id=2&module_type=4

öğrenmek lazım güzel saatler var. fiyatlarıda uygunsa malzemelerde kaliteliyse alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be Original

quote:

Orijinalden alıntı: EfeoK

Dostlar bu site nasıldır ? Özel siparişle yapıyor anlamadım fiyat falan yazmıyor çünkü.

http://www.i-watchtime.com/pages_main.php?id=3&module_id=2&module_type=4

öğrenmek lazım güzel saatler var. fiyatlarıda uygunsa malzemelerde kaliteliyse alınır.

İletişimden saatin kodunu yazıp gönderelim bakalım ne cevap vericekler..

• quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Orijinalden alıntı: diabolus in musica

sağolun. yurt dışından gelen kuzene aldırdım, bin küsür tl (600 $) 'ye alındı. sapma hususunda da umduğumdan daha iyi günde +/- 4 sn. diyebilirim. zamanla quartz saat hassaslığına kavuşur herhalde.

Bence mevcut hassasiyeti gayet iyiymiş. Daha fazla olmasını beklemeyin. Olursa iyi olur ama olmazsa da mevcut haliyle bile COSC standartlarını yakalamış

@Burbank,

Bugün deneme amaçlı saati kullanmadım. Yaklaşık 24 saat sabit bekledi ve -3 sn. sapması var. Dediğiniz gibi sanırım standart seviyede. (Bu arada Cosc'un anlamını da öğrendim sağolun)

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

sağolun. yurt dışından gelen kuzene aldırdım, bin küsür tl (600 $) 'ye alındı. sapma hususunda da umduğumdan daha iyi günde +/- 4 sn. diyebilirim. zamanla quartz saat hassaslığına kavuşur herhalde.

Mekanik bir saatten asla quartz hassasiyeti beklemeyin, hayal kırıklığına uğrarsınız.

@Polemik,

Peki bu söylediğiniz şey prestij sınıfı saatler için de geçerli midir yani. Şahsen yüzbinlerce dolarlık (Vacheron Constantin, Jaeger Le Coultre vs.) bir saat kullanıyor olsam quartz hassasiyeti beklerdim.
  • quote:

quote:

quote:

Mekanik bir saatten asla quartz hassasiyeti beklemeyin, hayal kırıklığına uğrarsınız.

@Polemik,

Peki bu söylediğiniz şey prestij sınıfı saatler için de geçerli midir yani. Şahsen yüzbinlerce dolarlık (Vacheron Constantin, Jaeger Le Coultre vs.) bir saat kullanıyor olsam quartz hassasiyeti beklerdim.

Orient Makoyu aldığım saatçi saatin sapmasını ölçtü,günlük 0,6 gibi bir rakam ortaya çıktı.Mümkün mü bu?

• Bu söylediğim tüm mekanik saatler için geçerlidir.

Mekanik saat yapısı gereği mutlaka az da olsa sapma yapar. Belli bir süre sıfır sapma ile çalışabilir, ama ilelebet sapma yapmadan çalışamaz.

Hassasiyet kaygısı olan biri için mekanik saat doğru adres değildir, Patek, Lange, Vacheron alan birinin de hassasiyet ölçümü yaptığına hiç denk gelmedim açıkçası.
  • quote:

Bu söylediğim tüm mekanik saatler için geçerlidir.

Mekanik saat yapısı gereği mutlaka az da olsa sapma yapar. Belli bir süre sıfır sapma ile çalışabilir, ama ilelebet sapma yapmadan çalışamaz.

Hassasiyet kaygısı olan biri için mekanik saat doğru adres değildir, Patek, Lange, Vacheron alan birinin de hassasiyet ölçümü yaptığına hiç denk gelmedim açıkçası.

Buradan anladığım, insanın egosunu bir şekilde tatmin etme isteği. Parası kısıtlı olan birey sapma ile tatminkar olurken, parası çok olan biri, zaten saatinin pahasıyla çok çok tatmin olmakta. Yani kısıtlı bütçeye sahip insanlarda günlük sapmanın iyi olup olmadığı önemli iken, atıyorum ingiliz prensinin günlük sapmaya ihtiyacı yok. Saçma mı oldu bilmiyorum. Ne diyorduk?

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

quote:

quote:

@Polemik,

Orient Makoyu aldığım saatçi saatin sapmasını ölçtü,günlük 0,6 gibi bir rakam ortaya çıktı.Mümkün mü bu?

Şimdi sapma değişken bir şey; saatin ne kadar kolunda kaldığından, beklerken hangi konumda bıraktığına, ne tarz ortamlarda bulunduğuna hatta mevsime göre değişen bir şey. Benim Mako ile tespit ettiğim sapma oranı ortalama günlük 3 saniye idi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Miragle

quote:

yeni tissot'um. üstadlar yorumlarını eksik etmesin lütfen.

SAATLER

Tissot bnc yoruma gerek yok, gayet guzel ve sik iyi gunlerde kullanin.

@Miragle

teşekkür ediyorum. spor model saatler içinde en çok bu hoşuma gitti. bir de 1000 tl bu saat için makul müdür acaba?

Bnc verdigin paranin hakkini sonuna kadar hakediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

SAATLER

@Miragle

teşekkür ediyorum. spor model saatler içinde en çok bu hoşuma gitti. bir de 1000 tl bu saat için makul müdür acaba?

1000 tl iyi fiyat...

C01.211 makine bu (kullanıyorum şu an) yaklaşık 1 haftalık sapma oranı +7 saniye gibi.. bence gayet makul, etanın ucuz serisi sanırım
    yeni makineymiş bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ugarb

quote:

quote:

quote:

quote:

@Miragle

1000 tl iyi fiyat...

C01.211 makine bu (kullanıyorum şu an) yaklaşık 1 haftalık sapma oranı +7 saniye gibi.. bence gayet makul, etanın ucuz serisi sanırım
    yeni makineymiş bu

evet, yurt dışı uygun fiyata alındı (tabii tax free sayesinde). model olarak çok beğenmiştim, tissot kalitesine de güvendiğim için tercih ettim.

• Arkadaslar konuyu geç keşfettim. Bir süredir saat alma ihtiyacı hissediyorum ancak birkaçgunluk arastırma sonucu istedigim marka ve modelin orient güç göstergeli ve ve istedigim fiyata bulabilirsem iskeleti gözüken modellerden olmasını istiyorum bütçem 400-500 arası .

http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/790074-orient-sfd0f004.html bu modelin fiyatı sizce nasıldır?

tabi gönül istiyorki bu olsun ama stoklarında gözükmüyor

http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/795647-orient-cft00003d0-automatic-skeleton.html

ne zaman gelir kimbilir ? Bu saati istanbulda sirkecide yaklasık bu fiyata bulabilecegim bi yer biliyomusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Arkadaslar konuyu geç keşfettim. Bir süredir saat alma ihtiyacı hissediyorum ancak birkaçgunluk arastırma sonucu istedigim marka ve modelin orient güç göstergeli ve ve istedigim fiyata bulabilirsem iskeleti gözüken modellerden olmasını istiyorum bütçem 400-500 arası .

http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/790074-orient-sfd0f004.html bu modelin fiyatı sizce nasıldır?

http://www.saatcell.com/orient-erkek-saat/795647-orient-cft00003d0-automatic-skeleton.html

ne zaman gelir kimbilir ? Bu saati istanbulda sirkecide yaklasık bu fiyata bulabilecegim bi yer biliyomusunuz?

SFD0F004 modelini gönül rahatlığı ile alabilirsiniz . Hiçbir sıkıntısı vs .yoktur .Uzun ömürlüdür iyi bakarsanız 45-50yıl çalışır belki de daha uzun

• eşime saat alacağım,önereceğiniz bir site var mı arkadaşlar?
  • quote:

Arkadaslar konuyu geç keşfettim. Bir süredir saat alma ihtiyacı hissediyorum ancak birkaçgunluk arastırma sonucu istedigim marka ve modelin orient güç göstergeli ve ve istedigim fiyata bulabilirsem iskeleti gözüken modellerden olmasını istiyorum bütçem 400-500 arası .

Bende her ikisi de var. CFT'yi 1 yıldan fazladır kullanıyorum (çelik bilezikli modelini), SFD'yi ise daha 2 gün önce aldım. Her ikisi de ayrı ayrı güzellikte. SFD'yi yurtdışı sitelerde 300$'dan aşağı bulamadım (yol ve gümrük hariç). Buradaki fiyatı çok uygun bence.

Bu arada CFT'yi sitede yazan fiyattan alman imkansız, yeniden stoklara girince fiyatı 600'lerden aşağı olmaz. Sirkeci'de de bu fiyata alabileceğini sanmıyorum. Markafoni son kampanyasında yanılmıyorsam 600 küsurlu fiyattan sattı bu saati.

Aşağıdaki sitede benzeri mevcut ancak fiyatı 707 TL
    http://www.hizlisaat.com/Orient-FFT00001B0,PR-45453.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 9 Şubat 2012; 9:50:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

TSF' de bir üye aşağıdaki saati 2.el olarak satışa koymuş.
    Bir haftalığına fiyatı 900TL ye çekmiş.

Belki ilginizi çekebilir.

O ilanı ben de yeni gördüm. Ama silikon kayışlı istemiyorum. Sonradan orijinal çelik bilezik bulsam da tuzluya patlar diye düşünüyorum.

Edit: Tahmin ettiğim gibi. Çelik bilezik için yurtdışı fiyatı 300$.
    http://www.guntherwatch.com/dima500gupvd.html

O saat benim saatim :) daha doğrusu benim saatim "di"

geçen yıl, yazın havuzda denizde kullanmak için, hem canlı renklere sahip hemde sağlam bir diver arayışı sonucu bu saati yurtdışından yaklaşık 550 dolara almıştım.

saatin kendisine laf yok, bu fiyata bu saati nasıl satıyorlar? hayret. kesinlikle 2 hatta 3 katını hakedecek bir saat. mekanizması 2892-A2, sapma ve hassasiyeti çok iyi, kasa çok kaliteli ve ideal bir çapa sahip. 500 metre su geçirmezlik yeterli hatta fazla bile, üstelik 500 metre WR bir saat için cam arka kapak kolay kolay rastlamayacağınız bir durum.

gelelim saatin sıkıntısına; saati 1-2 gün kullandım, lakin silikon kordon bana çok sert geldi. bu kadar sert beklemiyordum. konforu ve kullanımı, kordondan dolayı düşük. bu yüzden saati aldığım fiyata sattım. alan arkadaş, bir müddet kullandıktan sonra satışa koymuş.
    bence bu saatin çelik bileziklisi bir içim su olur. çelik bileziklisi, fiyatına göre alınabilecek en ideal saatlerden biri diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

Bende her ikisi de var. CFT'yi 1 yıldan fazladır kullanıyorum (çelik bilezikli modelini), SFD'yi ise daha 2 gün önce aldım. Her ikisi de ayrı ayrı güzellikte. SFD'yi yurtdışı sitelerde 300$'dan aşağı bulamadım (yol ve gümrük hariç). Buradaki fiyatı çok uygun bence.

Bu arada CFT'yi sitede yazan fiyattan alman imkansız, yeniden stoklara girince fiyatı 600'lerden aşağı olmaz. Sirkeci'de de bu fiyata alabileceğini sanmıyorum. Markafoni son kampanyasında yanılmıyorsam 600 küsurlu fiyattan sattı bu saati.

Aşağıdaki sitede benzeri mevcut ancak fiyatı 707 TL
    http://www.hizlisaat.com/Orient-FFT00001B0,PR-45453.html

@Hirotaro
    @civcivx

yorumlarınızdan dolayı teşekkürler . iskelet modelleri ne kadar gönlümde olsa da sfd0f004 bu model şimdilik daha ön plana gecti maddi durumlardan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: polish

O saat benim saatim :) daha doğrusu benim saatim "di"

geçen yıl, yazın havuzda denizde kullanmak için, hem canlı renklere sahip hemde sağlam bir diver arayışı sonucu bu saati yurtdışından yaklaşık 550 dolara almıştım.

saatin kendisine laf yok, bu fiyata bu saati nasıl satıyorlar? hayret. kesinlikle 2 hatta 3 katını hakedecek bir saat. mekanizması 2892-A2, sapma ve hassasiyeti çok iyi, kasa çok kaliteli ve ideal bir çapa sahip. 500 metre su geçirmezlik yeterli hatta fazla bile, üstelik 500 metre WR bir saat için cam arka kapak kolay kolay rastlamayacağınız bir durum.

gelelim saatin sıkıntısına; saati 1-2 gün kullandım, lakin silikon kordon bana çok sert geldi. bu kadar sert beklemiyordum. konforu ve kullanımı, kordondan dolayı düşük. bu yüzden saati aldığım fiyata sattım. alan arkadaş, bir müddet kullandıktan sonra satışa koymuş.
    bence bu saatin çelik bileziklisi bir içim su olur. çelik bileziklisi, fiyatına göre alınabilecek en ideal saatlerden biri diyebilirim.

Hmm anladım. Bu arada saatin sizden sonraki sahibi arkadaşın da saate antika muamelesi yapıp 2 ay önce 1.400 TL fiyattan satışa çıkarması da ilginç olmuş doğrusu
    Çelik bilezik için dün Eyüboğlu'na da sormuştum, 308 CHF fiyat verdiler.

Sanırım ben yurtdışından komple gunmetal modeline yöneleceğim. Ama hala kesin kararımı veremedim.

• Panerai isteyipte parası yetmeyenlere

LÜM-TEC

isimden kaybediyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastNomad

Panerai isteyipte parası yetmeyenlere

LÜM-TEC

isimden kaybediyor bence

Saatler çok şıkkkk

Ama para yok
  • 
Sayfa: önceki 14521453145414551456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.