Şimdi Ara

SAATLER (1358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13561357135813591360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kubilây

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Orijinalden alıntı: flurry

evet saygıdeğer forumdaşlarım artık tablo son şeklini aldı ve model sayısını 2 ye kadar düşürdüm sizce kararım hangisinden yana olmalı ?
    1-
     SAATLER

2-
     SAATLER

Orient derim.

Bunların fiyatları ve hangi sitede olduğunu yazabilir misin?

orient için aslan saate, seiko için aydın saate sorun. Orienti Türkiye'de bulabilirsiniz ama seiko zor. bu model için adres yurtdışı

• 2. seriyidemi ürettirmiş Subaru STI için?? Bu da Orient yapımı ama hiç bir ibare yok. Ve 2. seri olduğunu ilk kez şimdi öğrendim. İlk seriden Aslan Saatte görmüştüm çokta hoşuma gitmişti.

Ek: Aslında benim yukarıda paylaştığım Limited Edition II, o zaman bu markasız olan ilk üretilen 300 saat. Çünkü Aslan saatte gördüğüm 1000 parçaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 12 Aralık 2011; 10:09:15 >
  • 50 liraya da seiko 5 var, 1500 liraya da. modeli ve üretim yılını bilmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

2. seriyidemi ürettirmiş Subaru STI için?? Bu da Orient yapımı ama hiç bir ibare yok. Ve 2. seri olduğunu ilk kez şimdi öğrendim. İlk seriden Aslan Saatte görmüştüm çokta hoşuma gitmişti.

o gördüğün 3. seri olmasın :)

2. seri sadece 300 adet üretildi ve tamamı Japon pazarında satıldı diye biliyorum, o yüzden pek kimse bilmez.
  • beyler su anda tavsiye ettiginiz saat hangisi kısaca cok pahalı olmadan
  • orient sti 1. seri böyle birşeydi;

(2. seri bu modelin daha sportif ve agresif versiyonu olarak çıktı. ilk seride de kadranda orient ibaresi yoktu)

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polish -- 12 Aralık 2011; 10:20:02 >
  • Görünüş olarak 3. seri (SFD0H001B) tamam olmuş. Hele o power reserve göstergesi çok orjinal.
    İlk 2 serideki open-heart uygulaması gitmemiş bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 12 Aralık 2011; 10:26:48 >
  • quote:

Görünüş olarak 3. seri (SFD0H001B) tamam olmuş. Hele o power reserve göstergesi çok orjinal.
    İlk 2 serideki open-heart uygulaması gitmemiş bunlara.

deneye deneye en iyisini buluyorlar :)

Bu arada yarın yeni bir arkadaşı tanıştıracağım, çok beğeneceğine eminim
  • Dört gözle bekliyoruz Polish hocam, ML'den sonraki yeni arkadaşı..
  • quote:

Ek: Aslında benim yukarıda paylaştığım Limited Edition II, o zaman bu markasız olan ilk üretilen 300 saat. Çünkü Aslan saatte gördüğüm 1000 parçaydı.

Power reserve gösterdeli olan 1000 adet limitli, birde aynı dönem çıkan düz kadran olan versiyon vardı.

Sanırım 4. seri de çıkıyor, yada çıktı;

SAATLER

• quote:

Dört gözle bekliyoruz Polish hocam, ML'den sonraki yeni arkadaşı..

aslında 2 arkadaş, ama birini çok beğeneceğine eminim.
  • Arkadaşlar elimde bu saat var markası ile ilgili internette pek birşey bulamadım nasıl bir saattir yorum yapabilecek var mı acaba? 40 yıllık falan olması lazım :)

SAATLER

Büyükboy:
    http://c1112.hizliresim.com/s/d/11ycz.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitz -- 12 Aralık 2011; 11:21:06 >

• @M3uR
    Aman dostum fotoğrafı [simage][/simage] arasına yerleştir çünkü sayfa açılırken resmen boğuldu.

Anker saatin ise %90 Alman menşeili bir saat, içindeki mekanizma bakımından. Çünkü firma Almanya merkezli ve üretimini Almanya içerisinde yapmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Seiko 5 deriyle çok güzel kombin olur. Kardeşede yeşil-mavi-krem rengi Seiko military serisi var keten kordonlu.

SAATLER

Can-KSK,

Saati forumdan bir arkadaştan alacağım bir aksilik çıkmazsa, çok iyi denk geldi :) Şu aşağıdaki kayışa baktım ama bu fotoğratakiyle aynı değil sanırım.

http://www.ebay.com/itm/22mm-Brown-Leather-Watch-Band-Strap-CROCO-Brown-Fits-SEIKO-Watch-w-Spring-Bars-/120795645366?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1ffb45b6#ht_777wt_1037

Arkadaşlar, Ankara'da üstteki fotoğraftaki kayışı bulabileceğim bir yer söyler misiniz?

Ek: Yurtdışında buldum ama kargosuyla 50 lirayı geçiyor, sizce değer mi?

http://www.watchworx.co.uk/pages/lwb/elitePop/TITANbuckle.htm

hayırlı olsun benimde izlediğim bir saatti gerçekten beğeniyordum ama şu an durumum olmadığı için alamadım,bende alsaydım ilk işim deri kordon takmak olacaktı :) güzel günlerde kullanın...

• quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Dört gözle bekliyoruz Polish hocam, ML'den sonraki yeni arkadaşı..

aslında 2 arkadaş, ama birini çok beğeneceğine eminim.

Hızınıza yetişmek mümkün değil hocam.

Merakla bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

quote:

http://www.ebay.com/itm/NEW-Orient-CFM00001B-Mens-Stainless-Steel-100M-Power-Reserve-Automatic-Watch-/220912820459?pt=Wristwatches&hash=item336f6e20eb#ht_1814wt_905
    http://www.amazon.com/Orient-CFM00001B-Reserve-Semi-Skeleton-Automatic/dp/B001EWEPXQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323630696&sr=8-1
    saatler orijinal midir fiyat nasıl?
    birde bu saati gördüm demin forumda dolanırken ve hayran oldum daha farklı bir havası var modelini bilen var mı ki ?
     SAATLER

asıl soruma yanıt alamadım ama

Tam modelini bilmiyorum, ama bildiğim şey; saati bulmanız mümkün değil. orientin, subaru için ürettiği 2. seri STI. sadece 300 adet üretilmiş ve tamamı satılmış. (tahmin edersenizi ki alıcıların büyük çoğunluğu subaru kullanıcıları. Subaru forumunda, bir üyenin kolunda görmüştüm;

SAATLER

evet o modeli bulmak neredeyse imkansız ama limitsiz olanı aşağıdaki linkte görebilirsiniz.

http://orientwatchusa.com/yfh02001b

• quote:

Orijinalden alıntı: esenkoylu

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

SAATLER
     SAATLER

Buyrun resimler.Kordonu değişmiş sadece.Dediğim gibi 40 senelik citizen.Bir kaç forumda firmanın restorasyon yapabileceğini duydum.Bir el atalım şuna.Bursa'da iyi bir saatçi biliyor musunuz?Geceleri kendiliğinden duruyor saat

Değeri ne kadardır acaba bu saatin?

10 lira bile etmez herhalde Ama 60 senelik olması beni ona çekiyor,bilmiyorum farklı bir zevk alıyorum o saatten

• quote:

Orijinalden alıntı: bydemirci
    arkadaşlar sizce hangisini tercih edeyim_? ayrıca swiss military kalitelimi_? tavsiyelerinizi bekliyorum..

Model seçimi değil de, fiyat bazında bir öneri sunayım sana;

http://www.hediyesaati.com/urundetaylari.php?uid=8593&model=tissot-t039-417-16-057-00

Fiyatı iyi gibi

• Arkadaşlar şöyle 1000 tl lik güzel bir saat tavsiye edebilir misiniz? Spor tarzda ve kokmayacak kordonlu(galiba deri olmayanlar kokmuyorlar) olursa iyi olur.
  • 
Sayfa: önceki 13561357135813591360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.