Şimdi Ara

SAATLER (1357. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13551356135713581359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flurry

http://www.ebay.com/itm/NEW-Orient-CFM00001B-Mens-Stainless-Steel-100M-Power-Reserve-Automatic-Watch-/220912820459?pt=Wristwatches&hash=item336f6e20eb#ht_1814wt_905
    http://www.amazon.com/Orient-CFM00001B-Reserve-Semi-Skeleton-Automatic/dp/B001EWEPXQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323630696&sr=8-1
    saatler orijinal midir fiyat nasıl?
    birde bu saati gördüm demin forumda dolanırken ve hayran oldum daha farklı bir havası var modelini bilen var mı ki ?
     SAATLER

asıl soruma yanıt alamadım ama

• Amazon ve ebay üzerindekiler orjinal ve fiyatlarda denk seviyede.
  • Can-KSK ve Polemik, teşekkür ediyorum ikinize de. Yarın vaktim olursa şöyle bir turlayayım saatçileri :) Olmadı İstanbul'dan bakarım artık.
  • Güzel bir bakımla (cam değişecek, kadran temizliği yapılacak, makinası yıkanacak-yağlanacak) kendine gelir o Citizen.
    Arka kapağında 61-6133 yazıyor yani ya 1956 yada 1966 yılının ocak ayı üretimi bir saat. Parawater ibaresi 55-66 yılları arasında kullanılmıştı.

@jay jay justified
    Rica ederiz, güzel bir deri kordon bulabilirsiniz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 12 Aralık 2011; 0:20:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Can-KSK ve Polemik, teşekkür ediyorum ikinize de. Yarın vaktim olursa şöyle bir turlayayım saatçileri :) Olmadı İstanbul'dan bakarım artık.

Rica ederiz efendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Güzel bir bakımla (cam değişecek, kadran temizliği yapılacak, makinası yıkanacak-yağlanacak) kendine gelir o Citizen.
    Arka kapağında 61-6133 yazıyor yani ya 1956 yada 1966 yılının ocak ayı üretimi bir saat. Parawater ibaresi 55-66 yılları arasında kullanılmıştı.

@jay jay justified
    Rica ederiz, güzel bir deri kordon bulabilirsiniz umarım.

Nasıl yani 55 senelik olabilir mi bu saat?
  • 40-45 senelik olduğu kesin. Tabi eğer arka kapak değiştirilmediyse vakti zamanında.
  • quote:

40-45 senelik olduğu kesin. Tabi eğer arka kapak değiştirilmediyse vakti zamanında.

Üreticisi ile iletişime geçsem olmaz mı?1000 liraya bile tamir etseler,restore etseler yaptırıcam bu saatin bakımını
    Bu arada sahte olamaz değil mi?O zamanlar çin sektörü sahte ürün üretmiyordu herhalde
  • Sanmam sahte olsun, çünkü o kadar eskiden sahte olayı yoktu. 80'lerden sonra "F"eiko 5 serileri (sahte seiko 5'ler) türedi. Bu Hacı amcaların kiloyla getirdiği saatlerden böyle sahte çıkan çok 5 serisi vardır mesela eskilerden.

Ek: İyi bir saat ustası onu eski haline getirir, tertemiz yapar. Yeterki işinin ehli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 12 Aralık 2011; 0:38:40 >
  • Arkadaşlar bir fikrim var
    Biliyom yüzlerce sayfa olmuş topic
    Ancak topic sayfalarında yayınladığımız saat model ve resimlerini ilk sayfada ya da ne bileyim bir linkte bir araya getirmek laazım

Bunu da en iyi topic sahibi yapabilir
    Yani nasıl bir şeydi diye geriye dönüp bakmak ve aramak zor oluyor bazen
    Var mı benim gibi aynı durumua düşen..
  • quote:

Sanmam sahte olsun, çünkü o kadar eskiden sahte olayı yoktu. 80'lerden sonra "F"eiko 5 serileri (sahte seiko 5'ler) türedi. Bu Hacı amcaların kiloyla getirdiği saatlerden böyle sahte çıkan çok 5 serisi vardır mesela eskilerden.

Ek: İyi bir saat ustası onu eski haline getirir, tertemiz yapar. Yeterki işinin ehli olsun.

Bursa'da öyle bir saatçi bulamam ki.En azından bildiğim yok.Daha öncede dediğim gibi firma ile görüşüp yetkili kişiler tarafından tamir ettirebilsem çok iyi olacak.Para önemli değil Yada Bursa'da iyi bir saatçi bulabilsemde olur.Herkese güvenemem

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Arkadaşlar bir fikrim var
    Biliyom yüzlerce sayfa olmuş topic
    Ancak topic sayfalarında yayınladığımız saat model ve resimlerini ilk sayfada ya da ne bileyim bir linkte bir araya getirmek laazım

Bunu da en iyi topic sahibi yapabilir
    Yani nasıl bir şeydi diye geriye dönüp bakmak ve aramak zor oluyor bazen
    Var mı benim gibi aynı durumua düşen..

Hocam olacak bişey değil o dediğiniz.
  • Arkadaşlar bir de unutmadan sorayım; diyelim ki kayışı buldum, peki bu montaj işini nasıl halledeyim? Herkes yapabilir mi? Yoksa Seiko servisine falan mı gideyim? Kayış mayış derken saati parçalayıp bırakmasınlar da
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Sanmam sahte olsun, çünkü o kadar eskiden sahte olayı yoktu. 80'lerden sonra "F"eiko 5 serileri (sahte seiko 5'ler) türedi. Bu Hacı amcaların kiloyla getirdiği saatlerden böyle sahte çıkan çok 5 serisi vardır mesela eskilerden.

Bursa'da öyle bir saatçi bulamam ki.En azından bildiğim yok.Daha öncede dediğim gibi firma ile görüşüp yetkili kişiler tarafından tamir ettirebilsem çok iyi olacak.Para önemli değil Yada Bursa'da iyi bir saatçi bulabilsemde olur.Herkese güvenemem

Koskoca Bursa'da iyi usta olmaz mı hiç,

Benim chronoswiss, Türkiye'nin bir ucundan, bakım için Bursa'ya gitti.

Adres ve telefona bakayım, bulunca eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar bir de unutmadan sorayım; diyelim ki kayışı buldum, peki bu montaj işini nasıl halledeyim? Herkes yapabilir mi? Yoksa Seiko servisine falan mı gideyim? Kayış mayış derken saati parçalayıp bırakmasınlar da

Saatçiye gitmeye gerek yok, basit bir işlem,

Eğer iyi bir saat alır ve kutudan yedek kordon/kayış çıkarsa, yanında mutlaka kordon değiştirme aparatı ve yedek pim (spring bar) çıkar. Kullanıcı kendi değiştirsin diye. Bu kordon değiştirme aparatı, öyle aman aman birşey değil, bildiğiniz ince uçlu tornavida. ince, sivri uçlu bıçakla da olur. Ama bu işlemi mutlaka saatin arkasından yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

evet saygıdeğer forumdaşlarım artık tablo son şeklini aldı ve model sayısını 2 ye kadar düşürdüm sizce kararım hangisinden yana olmalı ?
    1-
     SAATLER

2-
     SAATLER

Orient derim.

Bunların fiyatları ve hangi sitede olduğunu yazabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

SAATLER
     SAATLER

Buyrun resimler.Kordonu değişmiş sadece.Dediğim gibi 40 senelik citizen.Bir kaç forumda firmanın restorasyon yapabileceğini duydum.Bir el atalım şuna.Bursa'da iyi bir saatçi biliyor musunuz?Geceleri kendiliğinden duruyor saat

Değeri ne kadardır acaba bu saatin?

• quote:

quote:

http://www.ebay.com/itm/NEW-Orient-CFM00001B-Mens-Stainless-Steel-100M-Power-Reserve-Automatic-Watch-/220912820459?pt=Wristwatches&hash=item336f6e20eb#ht_1814wt_905
    http://www.amazon.com/Orient-CFM00001B-Reserve-Semi-Skeleton-Automatic/dp/B001EWEPXQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323630696&sr=8-1
    saatler orijinal midir fiyat nasıl?
    birde bu saati gördüm demin forumda dolanırken ve hayran oldum daha farklı bir havası var modelini bilen var mı ki ?
     SAATLER

asıl soruma yanıt alamadım ama

Tam modelini bilmiyorum, ama bildiğim şey; saati bulmanız mümkün değil. orientin, subaru için ürettiği 2. seri STI. sadece 300 adet üretilmiş ve tamamı satılmış. (tahmin edersenizi ki alıcıların büyük çoğunluğu subaru kullanıcıları. Subaru forumunda, bir üyenin kolunda görmüştüm;

SAATLER

• arkadaşlar Seiko 5 kullanıyorum sizce bu saat değerlimidir.....
  • beyler bende swatch marka saati düşünüyorum ama tavsiye edermisiniz yada hangi kaliteli saati tavsiye edersiniz
  • 
Sayfa: önceki 13551356135713581359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.