Şimdi Ara

SAATLER (1360. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca Seiko'nun hiç bilmediğim, Japonya ve birkaç Asya ülkesi dışında satılmayan çok üst sınıf saatleri de varmış. Izul ve Galante mesela. Izul'daki Spring Drive mekanizmasının bir tanıtımını buldum:

• grand seiko deyince bende şu sayfayı paylaşmak istedimhttp://forums.watchuseek.com/f2/brand-i-can-not-understand-596613-3.html
  • Bu saati almayı düşünüyorum fakat bu saati hangi kıyafetlerde daha çok yakışır acaba?

SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERENER

Bu saati almayı düşünüyorum fakat bu saati hangi kıyafetlerde daha çok yakışır acaba?

SAATLER

bence gece yatarken pijamalarla süper uyumlu olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nandoo

grand seiko deyince bende şu sayfayı paylaşmak istedimhttp://forums.watchuseek.com/f2/brand-i-can-not-understand-596613-3.html

Ne tartışma dönmüş yahu... Bizdeki gibi hır-gür yerine seviyeyi korumaları takdire şayan, bunu da not etmeden geçemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozburun

Merhabalar,

09/09/2011 de ebay'den paradise_jewelers_sc isimli satıcıdan aldığım Citizen Eco Drive BN0034-53W kodlu saatimi , kolumda denedikten sonra içime sinmediğinden (ayar baklalarını çıkarttırıp sadece 1 kez taktım, en ufak bir çizik , deformasyon yoktur ) satmak istiyorum. Saati 180 USD'ye almıştım.

Şu an ebay de en ucuz satan 199,99 USD 'ye (http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p3984.m570.l1313&_nkw=BN0034-53W&_sacat=See-All-Categories) satıyor o da kargo hariç ( +20-25 USD ) . Ben saati pazarlıksız 300 TL ye forumdan bir arkadaşıma satmak istiyorum.İlgilenen arkadaşlar varsa pm ile ulaşsınlar lütfen, saatin temsili resimleri aşağıdadır( isteyen arkadaşlar olursa pm den saatin kendi resimlerini de çeker gönderirim ama resim kalitesini garanti edemem) , teşekkür ederim.

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Saatin kendi resimlerini de ekledim, resimlerdeki deri kordonuda ( 25 TL ye taktırmıştım) hediye olarak veriyorum , fiyatıda 250 TL olarak güncelliyorum , umarım saat sever bir talibi çıkar hem benim hem de alan arkadaşın işi görülür, bu konuda son mesajımdır , bundan sonra pm ile yazışmak isterim, teşekkürler

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: nandoo

grand seiko deyince bende şu sayfayı paylaşmak istedimhttp://forums.watchuseek.com/f2/brand-i-can-not-understand-596613-3.html

Ne tartışma dönmüş yahu... Bizdeki gibi hır-gür yerine seviyeyi korumaları takdire şayan, bunu da not etmeden geçemem.

Hakikaten sağlam tartışmalar dönüyor WUS'da bazen bende denk geliyorum, okuyorum ama katılmıyorum.

Mesela, adam lafı çakmış burada:
    quote:

It's very straightforward. If you know what you're talking about a GS is a sign of taste and knowledge. If you don't, you might be more impressed with a $2,000 Gucci watch with a $50 Miyota in it, if you're lucky!

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK
    Dört gözle bekliyoruz Polish hocam, ML'den sonraki yeni arkadaşı..

aslında 2 arkadaş, ama birini çok beğeneceğine eminim.

Hızınıza yetişmek mümkün değil hocam.

Merakla bekliyoruz.

Estağfurullah sayın polemik, takıntılı olduğum 1-2 model vardı, iyice saplantıya dönüştü, 2011'i cüzdanım boş, ama içim huzurlu kapatıyorum :)

Hazır ananta ve spring drive sohbeti de geçmişken;

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: palermo9

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burbank

@ Hozburun

Deri kordonla harika oluyor. Poor Man's - yani fakir adamın - fifty fathom's modeli.
    Yani Seiko Fifty Five, kimi yerde de Fifty Four Fathoms şeklinde geçen model. Benim de ilerideki ilk hedeflerimden

SAATLER

Bu resimdeki halide süpermiş valla ne yapıp edip bulup sipariş edeceğim, gerekirse ingilizce öğrenip yabancı forumlara sararım modifiye edilmiş hazır halini bulursan mutlaka haberim olsun dostum, ciddi alıcıyım ama hazır bulamadım

Azmin ve saat sevgisinin elinden hiçbirşey kurtulmuyor dostlar :) Nihayet Seiko ' ma kavuştum ama angut Singapurlu SNZH57J sipariş etmeme rağmen SNZH55J yollamış :(

Gerçi 10 USD indirim yaptılar bende kabul ettim , bir de siyah zemin beyaz dikişli deri kordon yaptım çok yakışıklı oldu İşte hem metal hem de deri kordonlu Seiko Fifty Fathoms
     SAATLER

Hayırlı olsun. Ama şu yukarıdaki sarı markerleri olan laci kadranlı koyu kahve deri kayışlı modelin duruşu bir başka bence.

Katılıyorum ama maalesef yanlış kargodan dolayı renkliden siyah/beyaz versiyona :D razı oldum ama memnunum, teşekkürler

nerde gordunde aldın bu saati yaa ben hıc nyerde bulamadım seıokınun sıtesınde de yok :)

Selam dostum,

Bu saatin sarı rakamlı olanı SNZH57 siyah beyaz olanı SNZH55 diye geçiyor bir de sonlarında " J " veya "K" harfleri oluyor . J olanlarda saatin kadranında Made in Japan yazıyor K olanlarda kadranda bir ibare yok ( Japonya dışı imalat manasında) -- ( J kodlu olanlar K kodlu olanlarından 30-40 USD daha pahalıya satılmakta) ebay de şu an her 2 model de satılmakta , bazı linkler :

http://www.ebay.com/itm/Seiko-Men-Watch-5-Sports-JAPAN-7S36-Auto-Sport-Xpress-Box-SNZH57J1-/350504100955?pt=Wristwatches&hash=item519bac245b

http://www.ebay.com/itm/Seiko-Automatic-Sports-SNZH57J1-Mens-Watch-/270824526710?pt=Wristwatches&hash=item3f0e665376

http://www.ebay.com/itm/Seiko-5-Automatic-Diver-Sports-Watch-SNZH55-SNZH55K1-/290631983163?pt=AU_Watches&hash=item43ab04203b

http://www.ebay.com/itm/SEIKO-5-SPORT-MILITARY-100M-AUTO-MENS-SNZH55J1-SNZH55K1-/190599991617?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2c60a51141

hozburun un katkılarıyla e bayden seıko 5 :)

SAATLER

saatte canımı sıkan bısey var gun gostergesı kısmında yazılar var kırmızı kırmızı mon -arapca yazı gıbı bısı-tue-yıne arpca gıbı bısı-wed ve yıne aynı sekılde devam edıo bunun mantııklı bı acıklaması var mıdır :)

• @palermo9
    Seiko 5'lerde çift dil seçeneği olur gün kısmında. Hangisinde bırakırsan onun üzerinden devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Ayrıca Seiko'nun hiç bilmediğim, Japonya ve birkaç Asya ülkesi dışında satılmayan çok üst sınıf saatleri de varmış. Izul ve Galante mesela. Izul'daki Spring Drive mekanizmasının bir tanıtımını buldum:

izul'lar için, seikonun efsanevi bullhead modelinin güncel versiyonları diyebiliriz. Japonya pazarı için üretilmedi sanırım, ama üretim sayısı az olduğu için, iç talebi ancak karşılıyor diye biliyorum.
  • Şu GMT'nin kasasına zaafım var. Yanlarına hastayım. Çok güzel ve kişiliği olan bir saat polish hocam. Türk Saat'ten sonra buradanda hayırlı olsun dileklerimi iletirim.
  • quote:

Şu GMT'nin kasasına zaafım var. Yanlarına hastayım. Çok güzel ve kişiliği olan bir saat polish hocam. Türk Saat'ten sonra buradanda hayırlı olsun dileklerimi iletirim.

teşekkür ederim, Sanada iyi bir ananta nasip olur umarım.
  • Umarım hocam ileride birgün.. Önce bir 4R15, 6R15 basamaklarını geçelim sonra 8Rxx mekanizmalarına el atarız.

Şu WUS'ta ki sohbetler feci oluyor. Bunu diyen adam Rolex Sub. ve Omega SM sahibi... Üstüne yorum yazmam..
    Artık iyiden iyiye Japoncu oldum bende. Seiko'nun tüm makinalarını toplama yolunda emin adımlarla ilerliyorum.

quote:

Currently owning a Rolex Submariner, an Omega Seamaster, and Grand Seiko Diver, I can say there is a discernible difference to me. If only one could stay, it would be my Grand Seiko Diver SBGA029. Just knowing it was produced by a small number of watch makers (probably the world's best) and held to the strictest quality and craftsmanship standards, means a lot to me. And it really does show in the final product. BTW, all three of these watches were purchased from AD's in the US.

On that note, I would even keep my Seiko Prospex MM300 over my Rolex and Omega, although it was purchased in the JDM. It is just an absolutely great watch.

Seiko has been making time pieces since 1892,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 13 Aralık 2011; 23:40:59 >

• quote:

@palermo9
    Seiko 5'lerde çift dil seçeneği olur gün kısmında. Hangisinde bırakırsan onun üzerinden devam eder.

yaa sen super bı ınsansın
  • quote:

quote:

@palermo9

yaa sen super bı ınsansın

• 2 tamircinin "çalışmaz mekanizma değişmesi gerekir" dediği çalışmayan PULSAR 7T62 analog saatim
    3. cü tamircide 50 TL ye cam değişti ve genel bakım yapılmasıyla çalıştı

Ama ben gene de yedek ve farklı olması açısından citizen CJQ010 modeli uygun fiyat bulursam alacağım
    Veya casio 129D

ikisi de digit - analog çiftli saat.
     SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 14 Aralık 2011; 0:20:13 >
  • Can-KSK, o başlığı baştan sona okuyup da hâlâ Swiss de Swiss diyen olacağını pek sanmıyorum. Yani Swiss Made saat almaz demiyorum, İsviçre'yi gözünde daha farklı bir yere oturtur kanımca. Çünkü önyargıları kıracak şekilde seviyeli ve kaliteli paylaşımlar yapılmış. Blancpain'e falan da giydirmişler arada tabi Polemik okumasın

Ben Credor'lara bayıldım mesela o başlıklarda gezerken. Vurguladıkları bir şey var; Rolex, Omega... vs'nin genelde birbirinin kopyası, benzeri saatleri ürettikleri fakat Seiko'nun hemen hemen her fiyat aralığında, sıradışı, çekici ve kaliteli ürünler ürettiği.

Grand Seiko'nun ne kadar hayranı olduğunu da gördüm. Hayran olmamak elde değil gerçi :) Fakat Credor'ların bazıları var ki, gerçekten insanı kötü şeyler yapmaya itebilir

Ayrıca arkadaşlar, yeni aldığım Seiko 5'in rezervi şu anda boş durumda. Yapmam ve yapmamam gereken ilk işleri sıralayabilir misiniz kısaca? Gün olarak 1 gün geriden takip ediyor. Bunun ayarını ayrıca belirtirseniz sevinirim :) Önceki sayfalarda varsa adres vermeniz de yeterli. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Not: Kalibre 7S36.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 14 Aralık 2011; 1:28:40 >

• arkadaşlar 25 senelik seiko 5 im var ama sabah uyanınca saat durmuş oluyor biraz sallayıncadevam ediyor ama eski saate dönmüyor nedendir bu arada biraz fark oluyor 5 6 saat gibi
  • 
Sayfa: önceki 13581359136013611362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.