Şimdi Ara

SAATLER (1323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13211322132313241325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: lebronn

quote:

quote:

quote:

ya ben o camel saati alacağım gibi ya

resim eklersen bizde bi yorum yaparız kardeşim

SAATLER

glz saat dostum fiyatıda uygun..ben hala skeleton diyorum ama ekonomi önemli tabi..bu saat de hosmus.nacizane bi saat önerim saat çapını filan bilmiyorum kolda nası durur ama gzlmiş bak bi istersen..
    http://www.markafoni.com/product/1405013/

dostum aldım saati..... bütçe evet tabiki önemli toplam 267 tl kargo dahil

inşallah orient saati de staj parasıyla alırız

hayırlı olsn güle güle kullan kardeşim..ins skeletonda kısmet olur..bgn bakmaya gidiyorum beyaz kadranlı cft00006 w modelini bulursam alcam bende..

• Bu orient racing skeletonun orjinalini web satışı yapan bir site yok mu? Bu saati almaya karar verdim Türkiye'de bir sitede satışı yapılsa alacağım.Kayserideyim burda saatçilerde bulacağımı hiç zannetmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SAATLER

glz saat dostum fiyatıda uygun..ben hala skeleton diyorum ama ekonomi önemli tabi..bu saat de hosmus.nacizane bi saat önerim saat çapını filan bilmiyorum kolda nası durur ama gzlmiş bak bi istersen..

hayırlı olsn güle güle kullan kardeşim..ins skeletonda kısmet olur..bgn bakmaya gidiyorum beyaz kadranlı cft00006 w modelini bulursam alcam bende..

saol dostum..eğer alırsan resmini filan çek koy hayırlı olsun şimdiden

edit:ayrıca dostum önerin için çok teşekkür ederim ama koronograf saat pek hoşuma gitmiyor..ama saat çok güzel.boş boş kullanmadan duruyor saate...o yüzden düz aldım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 26 Kasım 2011; 14:12:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baymore

Bu orient racing skeletonun orjinalini web satışı yapan bir site yok mu? Bu saati almaya karar verdim Türkiye'de bir sitede satışı yapılsa alacağım.Kayserideyim burda saatçilerde bulacağımı hiç zannetmiyorum.

aslan saat .com a girin orda bayiler var oradan bakın şehrinize olmadı aslan saati arayın beğendiğiniz modeli onlara söyleyin ödemeyi bir şekilde yaparsınız eft/havale filan..onlar ayarlarlar
  • quote:

quote:

Bu orient racing skeletonun orjinalini web satışı yapan bir site yok mu? Bu saati almaya karar verdim Türkiye'de bir sitede satışı yapılsa alacağım.Kayserideyim burda saatçilerde bulacağımı hiç zannetmiyorum.

aslan saat .com a girin orda bayiler var oradan bakın şehrinize olmadı aslan saati arayın beğendiğiniz modeli onlara söyleyin ödemeyi bir şekilde yaparsınız eft/havale filan..onlar ayarlarlar

Teşekkürler iki bayisi varmış gidip bir bakayım.
  • quote:

Hayırlı olsun, diğer sitelere felan da baktım markafoni'deki fiyatlar iyiydi. Pilli de olsa Swiss Made Swiss made'dir İçindeki makine de Ronda bu arada..

Güle güle kullan

• Selam abiler.

Ben markamı buldum sanırım. Welder. Bu markayı önerir misiniz? Hem çok farklı hem ucuz hem de çok kaliteli işçilik görüyorum saatlerinde. Umarım bu mesajıma da cevap vermezsiniz.

Edit: Fiyatlara gg den bakınca ucuz geldi. GGdeki saathttp://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/welder-wr-10001-erkek-kolsaati-48238361?pnv=1

Başka sitelerdeki fiyatı:http://www.ucuzu.com/saat-c65/welder/wr10001-p47573143/

Yanılmışım. Ama tarzım budur hacılar. Varmı max 400 tl lik bu tarz saatler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megablaster -- 26 Kasım 2011; 15:26:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Orijinalden alıntı: Demiurgos
    Seikoyu tabiki düşünüyorum bundan emin olun ama maalesef çok pahalılar :( Ben yukarda belirttiğim modeli hem estetik hemde fiyat açısından uygun bulduğum için özellikle sorguluyorum (165TL ye buldum).Eğer bu fiyata aynı estetik ve işlevde bir seiko varsa ve belirtirseniz seve seve araştırırım

Rica ederim.

Seiko elbette aynı fiyat skalasında olmaz ama mesela aşağıdaki linkte olduğu gibi 250 tl seviyesine güzel pilli kronografları var. Değerlendirilebilir. Ama çok beğendiyseniz Lorus da kötü değildir. Alınabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/seiko-snn209-big-oyster-chrono-ucretsiz-kargo-46801454

Sayın burbank.Tekrar teşekkür ederim.Lorusun belirttiğim modelini aldım.Ve çok beğendim.Hem sağlamlık hissi verdi hemde estetik bir ürün.Çok beğendim.Kendi çektiğim fotoları yüklüyorum.Sizden ve diğer arkadaşlardan yorum bekliyorum

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• Eskisehir de otomatik Seiko 5 arayan ve bulamayan varsa; Karakedi bozacisinin yaninda ufak bir vitrini olan dukkan var, ivir zivir seyler satiyor. Military modellere benzeyen celik bilezikli birkac model var, 245 dedi, 215 e hemen indi, zorlasam 200 e de birakirdi, tam istedigim model olmadigindan almadim.

Sanirim @ChyberSheyTan ariyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 1 Aralık 2011; 11:31:38 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

Seikoyu tabiki düşünüyorum bundan emin olun ama maalesef çok pahalılar :( Ben yukarda belirttiğim modeli hem estetik hemde fiyat açısından uygun bulduğum için özellikle sorguluyorum (165TL ye buldum).Eğer bu fiyata aynı estetik ve işlevde bir seiko varsa ve belirtirseniz seve seve araştırırım

Rica ederim.

Seiko elbette aynı fiyat skalasında olmaz ama mesela aşağıdaki linkte olduğu gibi 250 tl seviyesine güzel pilli kronografları var. Değerlendirilebilir. Ama çok beğendiyseniz Lorus da kötü değildir. Alınabilir.

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/seiko-snn209-big-oyster-chrono-ucretsiz-kargo-46801454

Sayın burbank.Tekrar teşekkür ederim.Lorusun belirttiğim modelini aldım.Ve çok beğendim.Hem sağlamlık hissi verdi hemde estetik bir ürün.Çok beğendim.Kendi çektiğim fotoları yüklüyorum.Sizden ve diğer arkadaşlardan yorum bekliyorum

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

Hayırlı olsun güle güle kullanın klas bir görüntüsü varmış Lorus yılların markası iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: H.

quote:

Hayırlı olsun, diğer sitelere felan da baktım markafoni'deki fiyatlar iyiydi. Pilli de olsa Swiss Made Swiss made'dir İçindeki makine de Ronda bu arada..

Güle güle kullan

saol dostum...sanırım ronda iyi bir mekanizma

• quote:

Orijinalden alıntı: some_one

Eskisehir de otomatik Seiko 5 arayan ve bulamayan varsa; Karakoy bozacisinin yaninda ufak bir vitrini olan dukkan var, ivir zivir seyler satiyor. Military modellere benzeyen celik bilezikli birkac model var, 245 dedi, 215 e hemen indi, zorlasam 200 e de birakirdi, tam istedigim model olmadigindan almadim.

Sanirim @ChyberSheyTan ariyordu.

Evet teşekkürler bi ara çarşıya uğradığımda gidip bakıcam

Lorus'ta çok şıkmış hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoldaTr -- 26 Kasım 2011; 20:02:59 >
  • Arkadaşlar

Linkteki saati almayı düşünüyorum. Görüşlerinizi alabilir miyim?

Kenneth Cole New York Men's KC9021 Automatic Classic Round Automatic Analog Watch
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Arkadaşlar

Kenneth Cole New York Men's KC9021 Automatic Classic Round Automatic Analog Watch

şekil olarak hoş duruyor ancak kayış kısmı çok kötü...sanki biraz bayanlara hitap ediyor gibi
  • quote:

quote:

Bugun skeleton fıyatlarını sordum 650 deri kordonlu aslan saat aradım 750 tl dedi deri kordon bu ankarada ki 475 e sattığı saat bence ya kullanılmış yada bir şey var bu işte aslan saatteki adamda satamaz o fıyata ımkansız dıyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dewre

Arkadaşlar

şekil olarak hoş duruyor ancak kayış kısmı çok kötü...sanki biraz bayanlara hitap ediyor gibi

Teşekkür ederim düşünceleriniz için. Amazondan alacak olsam kim yardımcı olabilir.Daha önce td80 nickli arkadaş yardımcı olmuştu...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SAATLER

edit:ayrıca dostum önerin için çok teşekkür ederim ama koronograf saat pek hoşuma gitmiyor..ama saat çok güzel.boş boş kullanmadan duruyor saate...o yüzden düz aldım ben

kardeşim bgn gittim ulustaki skeletonu görmeye..gercekten çok gzl bir saat..senin begendgn celik kordonlu saat pek hosuma gitmedi ama bana diyoki dünde gelmiştiniz galiba aynı saatlere bakınca fiyatlarını aynı söyledi ama ben celik kordon beyaz kadranlı olanını alcam cünkü deri kordon saatim var..yalnız @baymore arkadasımız haklı olabilir kordonunu baya yıpranmış gördüm..fiyat çok uygun..bende vanda 750-800 lira fiyat almıştım çelik kordunlu olanına..Velhasıl bgnkü arayısımızda bulamadım skeletonumu kısmet yakında bulurum inş

• Ustadlar bugun cok hosuma giden bir orient gordum ama kararsiz kaldim aklimda bir hafta once gordugum bir lorus kalmisti marka ve kalite olarak fikir verebilirmisiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

SAATLER

kardeşim bgn gittim ulustaki skeletonu görmeye..gercekten çok gzl bir saat..senin begendgn celik kordonlu saat pek hosuma gitmedi ama bana diyoki dünde gelmiştiniz galiba aynı saatlere bakınca fiyatlarını aynı söyledi ama ben celik kordon beyaz kadranlı olanını alcam cünkü deri kordon saatim var..yalnız @baymore arkadasımız haklı olabilir kordonunu baya yıpranmış gördüm..fiyat çok uygun..bende vanda 750-800 lira fiyat almıştım çelik kordunlu olanına..Velhasıl bgnkü arayısımızda bulamadım skeletonumu kısmet yakında bulurum inş

benle seni karıştırmış adam çelik kordonlusu biraz daha tuzlu işte...bende dedim skeletonu alacağıma diğer skeleton öbür sayfada resmi vardı onu alırım dedim..sonra düşündüm 675 tl çok para neyse camel gelsinde fotolarını çekelim.....

aslında oraya sorsan sipariş ederlerdi çelik ve beyaz kadranlı olanını....

dostum deri olanı ben çok inceledim de sıfır ya..hiç çizik filan yoktu ve deri de 1 gram çatlama yoktu diye gördüm

• Arkadaşlar kameralı fotoğraf çekme özellikli renksiz ekranlı saatleri İstanbul'da nerede bulabilirim?Bildiğim kadarıyla casio nun modelleri var.
  • 
Sayfa: önceki 13211322132313241325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.