Pek kaliteli olmayan bir moda markası olmasına rağmen, Timberland saatlerin fiyatları Diesel, Lacoste gibi uçuk değil. Fiyatı uygun, ama sonuçta bir moda markası. Pek tavsiye etmem. 160 tl'ye seiko military alınabilir.
military nin gorunusu bana pek guzel gelmiyo ya:) sagolun bu arada cevap icin.
quote:
Orijinalden alıntı: tigerman06
quote:
Orijinalden alıntı: raamiz
Arkadaşlar bir kaç haftadır saat bakınıyorum swatch ve diesel marka olmak üzere 2 tane saatim var.Swiss Mountainner Sm1224 model saati beğenmiştim ve az önce forumda bir saat konusunda önerilen saatler arasında gördüm. Bir kaç magazada baktım göremedim şuan internette %50 ye varan indirimlerle satılmakta ama güvenemediğimden almadım.Hepsiburadada %50 indirimle satılıyor alsam hata yapmış olurmuyum her ne kadar satıcı distiribitör garantili olduğunu belirtmiş olsada güvenemedim.Fikirlerinize ihtiyaçım var şimdiden teşekkür ederim.
Ustadım bende 6 gun once hepsıburada sıtesınden son urun olarak başka bir saat aldım :) bana kargoyla bırlıkte 224 tl ye geldi. ve 4 gun sonra elime ulaştı. ve suan girip tekrara aldıgım saate bakınca fıyatı 320 tl diyor. (aldıgım saat bayan saatı) Ve saat Tartısmasız kalıte ve orjinal.
Saatin fiyatini bilen var mi
quote:
Orijinalden alıntı: Peterez
quote:
quote:
Arkadaşlar bir kaç haftadır saat bakınıyorum swatch ve diesel marka olmak üzere 2 tane saatim var.Swiss Mountainner Sm1224 model saati beğenmiştim ve az önce forumda bir saat konusunda önerilen saatler arasında gördüm. Bir kaç magazada baktım göremedim şuan internette %50 ye varan indirimlerle satılmakta ama güvenemediğimden almadım.Hepsiburadada %50 indirimle satılıyor alsam hata yapmış olurmuyum her ne kadar satıcı distiribitör garantili olduğunu belirtmiş olsada güvenemedim.Fikirlerinize ihtiyaçım var şimdiden teşekkür ederim.
Ustadım bende 6 gun once hepsıburada sıtesınden son urun olarak başka bir saat aldım :) bana kargoyla bırlıkte 224 tl ye geldi. ve 4 gun sonra elime ulaştı. ve suan girip tekrara aldıgım saate bakınca fıyatı 320 tl diyor. (aldıgım saat bayan saatı) Ve saat Tartısmasız kalıte ve orjinal.
hepsiburada da var 230 kusur biseydi
quote:
Orijinalden alıntı: Jeanne dArc @burbank ve muhendis78 tavsiyeler için teşekkür ederim.
@muhendis78, sizin gösterdiğiniz ikinci saat hoşuma gitti, kahverengi kordonlu modelini alıcam lakin şöyle bir sıkıntı var sanırım, bu site amerika dışına kargolama yapmıyor mu acaba? ülke seçeneklerinde sadece amerika mevcut çünkü
Yapmiyor maalesef.. Ayni saati koduyla aratin ebayde satabilirler.. Amazon'da da olabilir.. Ya da Amerika'da tanidiginiz varsa ona aldirin o yollasin size
quote:
Orijinalden alıntı: MeDaLion_
550-600 tl barajini gecmeyecek yasima uygun (16) guzel bir saat ariyorum
güncel
quote:
quote:
güncel
Biraz daha bilgi vermeniz lazım;
- Spor mu seversiniz klasik mi? - Otomatik mi quartz mı? - Kayışla ilgili tercihiniz var mı? (Deri, metal) - Küçük mü, orta mı, büyük kasa saat mi seversiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: Neo
Beyler yukarda söyledim ama pek takan olmadı millet rolex konuşuyor burada o kadar param olsa araba alırım. Neyse bir daha söyliyeyim. 500 600 tl yi aşmayacak hem spor hemde klasik kıyafetlerle giyilebilecek. kordonu deri olan kaliteli ve güzel saat tavsiyeleriniz var mı acaba ?
güncel
Biraz daha bilgi vermeniz lazım;
- Spor mu seversiniz klasik mi? - Otomatik mi quartz mı? - Kayışla ilgili tercihiniz var mı? (Deri, metal) - Küçük mü, orta mı, büyük kasa saat mi seversiniz?
-Klasik -otomatik quartz mı ? pek bilgim yok onlarıda azcık belirtirseniz sevinirim -deri yada vb. metal olmasın -orta boylarda olsun
neowatch olayını duyan var mı beyler . aldım kullanıyorum da baya kullanışlı :)
Çok beğendim saati hem tip olarak hemde fiyat/kalite olarak Casionun Edifice serisi çok hoşuma gidiyordu zaten.
Saat şu an kolumda yıllarca saat takmadım şimdi alışmam biraz zaman alıcak sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Neo
millet rolex konuşuyor burada o kadar param olsa araba alırım.
acikcasi bende bir araba hastasi olmama ragmen hala turkiyede devam eden araba sevdasini anlamiyorum. arabam yok evlenip cocuk sahibi olmadan da almayi dusunmuyorum. bu kdv+otv-mtv- sigorta primler- benzin mazot fiyatlari gibi faktorler ortada oldugu surece insanlarin neden 3kati fiyatina araba alip dunyanin baska yerlerine gore 3ila 30kat arasinda degisen fiyatlarla kalitesiz yakit alip kullanmak isteyisinide ben anlamicam ama hersey gibi zevkler renkler tabiki
quote:
Orijinalden alıntı: burbank
quote:
Orijinalden alıntı: er-tay
Burada bir yanlis anlasilma sozkonusu. Eta mekanizmanin modifiye edilmesi ve top grade seviyesinde mekanizma kullanilmasiyla, temelinde kronograf olmayan normal ve duz bir mekanizmanin alinip modul eklenerek kronograf haline getirilmesi ayni seyler degil. Yani "dogan gorunumlu sahin" olmus oluyor. Degerinin %10 derken, Tag Heuer'in normal Valjoux, Eta mekanizmali saatleri icin demedim. Bu tur SaDog'lar icin dedim.
Anladım. Peki normal bir mekanizmayı alıp, modül ekleyerek kronograf mekanizma üretmek, genel anlamda daha kötü veya kalitesiz bir mekanizmaya evrileceği şeklinde mi düşünülmeli? Yani daha iyi bir mekanizma çıkarılamaz mı? Yanlış anlaşılmasın, sadece soruyorum.
Kronograf olmayan bir mekanizmanin, modul eklenerek kronograf hale getirilmesi ile, bastan kronograf olarak tasarlanan bir mekanizmadan iyi olabilecegine ihtimal vermiyorum. Valjoux, Lemania, Frederic Piguet, Landeron, Venus gibi kronograf mekanizmalar ile bir tutmamak lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik 14060M en eski tip Submariner. Boynuzlarında susta delikleri olan, ilk baklaları masif olmayan, eski tip kilitli bir saat. Hastası çok olan bir model. Ama bence fiyat etiketine göre verdiği kalite hissi (dikkat, kalite demiyorum) bence düşük.
Ben de 14060M yerine 16610 ve hatta 116610 LN tercih ederim, ama Submariner'ın güncel modeller arasında en saf halinin de 14060M olduğu unutulmamalı.
16610 ve 116610 arasında ciddi fiyat farkı var. Hangisini almalı sorusunun cevabı çok zor. En doğru cevabı satın alacak kişi verebilir. İkisi de bilekte denenmeli ve karar verilmeli. İki saatle de zaman geçirmiş biri olarak diyebilirim ki 16610 çok konforlu, 116610 ise kalite hissi çok daha yüksek bir saat.
Bugun vitrinde seramik bezel 14060 gordum ve gozume fena gozukmedi. Ustelik fiyat olarakta 116610 ile aralarinda 1.300 Euro gibi bir fark vardi. Musait bir gunde ozellikle magazalarin yogun olmadigi gunler olan haftaici bir gunde 116610 ile ikisini birden yana koyup detayli bir sekilde incelemek lazim diye dusunuyorum.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Polemik 14060M en eski tip Submariner. Boynuzlarında susta delikleri olan, ilk baklaları masif olmayan, eski tip kilitli bir saat. Hastası çok olan bir model. Ama bence fiyat etiketine göre verdiği kalite hissi (dikkat, kalite demiyorum) bence düşük.
Ben de 14060M yerine 16610 ve hatta 116610 LN tercih ederim, ama Submariner'ın güncel modeller arasında en saf halinin de 14060M olduğu unutulmamalı.
16610 ve 116610 arasında ciddi fiyat farkı var. Hangisini almalı sorusunun cevabı çok zor. En doğru cevabı satın alacak kişi verebilir. İkisi de bilekte denenmeli ve karar verilmeli. İki saatle de zaman geçirmiş biri olarak diyebilirim ki 16610 çok konforlu, 116610 ise kalite hissi çok daha yüksek bir saat.
Bugun vitrinde seramik bezel 14060 gordum ve gozume fena gozukmedi. Ustelik fiyat olarakta 116610 ile aralarinda 1.300 Euro gibi bir fark vardi. Musait bir gunde ozellikle magazalarin yogun olmadigi gunler olan haftaici bir gunde 116610 ile ikisini birden yana koyup detayli bir sekilde incelemek lazim diye dusunuyorum.
emin msiniz seramik bezel 14060 yok diyebiliyorum eminmisiniz basel 12" de guncelleme haberinin verilmesini bekliyor sevenleri.. isik yaniltmis olabilirmi sizi?
quote:
Orijinalden alıntı: E93 M3
Arkadaşlar 2-3 yıl önce yurtdışından babam Bvlgari Diagono getirmişti.Resimdekinin aynısından.2-3 yıldır sorunsuz kullanıyodum.Geçen ay saatin durduğunu fark ettim pili bitmiştir dedim ama kronometresinin saniyesi ve dakikası yandaki düğmelere bastığımda çalışıyodu.Yinede gittim pilini değiştirdim.Yeni pille 4-5 gün durmadan çalıştı bugun yine durmuş.Saati tekrar ayarladım 2 saat çalıştı sonra durdu.Garantisi vardı ama zaten türkiye'de geçerli değil ve bitmiş olması lazım 2 yıllıktı.Sorun ne olabilir anlayan var mıdır bu işlerden(dediğim gibi kronometresi falan çalışıyor)Saatçiye tamire vermek istiyorum fakat biraz pahalı bi saat çekiniyorum açıkçası yanlış bişey yapar mekaniğini falan değiştirir diye.Saatin resmi aşağıda
edit:imla
Bilgisi olan var mı?
acaba linkteki saati tavsiye eder misiniz?bana maliyeti 350 TL falan olacak gibi. değerlendirmenizde fiyatıda göz önünde bulundurursanız sevinirim. (kadran ve kayışı siyah renk olanından)
Arkadaşlar 2-3 yıl önce yurtdışından babam Bvlgari Diagono getirmişti.Resimdekinin aynısından.2-3 yıldır sorunsuz kullanıyodum.Geçen ay saatin durduğunu fark ettim pili bitmiştir dedim ama kronometresinin saniyesi ve dakikası yandaki düğmelere bastığımda çalışıyodu.Yinede gittim pilini değiştirdim.Yeni pille 4-5 gün durmadan çalıştı bugun yine durmuş.Saati tekrar ayarladım 2 saat çalıştı sonra durdu.Garantisi vardı ama zaten türkiye'de geçerli değil ve bitmiş olması lazım 2 yıllıktı.Sorun ne olabilir anlayan var mıdır bu işlerden(dediğim gibi kronometresi falan çalışıyor)Saatçiye tamire vermek istiyorum fakat biraz pahalı bi saat çekiniyorum açıkçası yanlış bişey yapar mekaniğini falan değiştirir diye.Saatin resmi aşağıda
edit:imla
Bilgisi olan var mı?
At çöpe gitsin
quote:
Orijinalden alıntı: pSyCo
quote:
quote:
emin msiniz seramik bezel 14060 yok diyebiliyorum eminmisiniz basel 12" de guncelleme haberinin verilmesini bekliyor sevenleri.. isik yaniltmis olabilirmi sizi?
Gordugum saat seramik bezel idi. Bende 14060 seramik yok diye biliyordum ve gorunce sasirdim. Aslina bakarsaniz disari ciktiktan sonra giderken tekrar vitrine bakinca gordum, tekrar iceri girip sormakta istemedim. Cok ufakta olsa bir yanilma payi birakalim, yarin telefon eder ogrenirim. Hatta vitrinin fotografini cektim fakat camin arkasindan cekildigi icin pek fark edilmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: EfeoK
quote:
Orijinalden alıntı: Peterez
quote:
quote:
hepsiburada da var 230 kusur biseydi
hocam bu saate bende diş bilemiştim saatmekanı.com a bir bak büyük ihtimal hb yede burdan gidiyor izmirde bir saatçiydi yanlış hatırlamıyorsam neden saatten caydığıma gelince bende sizin gibi başka biryerden bulamadım forumda bir arkadaşta daha önceden almış bu saatten olumsuz yorumda bulunmuş (satıcıyla ilgili) bende soğudum bir aratın sizde görürsünüz