Şimdi Ara

SAATLER (1098. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.906.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Can-KSK

Bunun saniyesini anlamadım ben. Ortadaki "e" formlu kolmu dönüyor??

Aynen öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Knoxville. -- 7 Mayıs 2011; 0:44:42 >
  • B4Tı_ı;

Kolunda da görmek isteriz hocam (:

Güle güle kullan, çok şık bir saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

B4Tı_ı;

Kolunda da görmek isteriz hocam (:

Güle güle kullan, çok şık bir saat.

Teşekkür ederim makine nerde tam bilmiyorum sabah bulup çekerim burada paylaşırım. Ama ısrar edersen telefondan çekipte koyabilrim kırmam.
  • Yok, çekmişken güzel olsun madem, yarını bekleriz biz (: Ama beklediğimize değsin bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Yok, çekmişken güzel olsun madem, yarını bekleriz biz (: Ama beklediğimize değsin bak

Kolum için fazla ümütli konusamıcam Ama saat kurtarır sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuintu

quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

SAATLER

Az önce Forum Mersin KonyalıSaat Mağazasından 215 TL'ye aldım.

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=25113&product=Casio-EF-552D-1A

Çok beğendim saati hem tip olarak hemde fiyat/kalite olarak Casionun Edifice serisi çok hoşuma gidiyordu zaten.

Saat şu an kolumda yıllarca saat takmadım şimdi alışmam biraz zaman alıcak sanırım

Edifice serisinde kötü saat çok az bence.

Bende de Edifice var, ilk defa kullanıyorsan başlarda biraz ağır gelebilir ki ağır zaten, ama zamanla kolunuzdan çıkarmak istemiyorsunuz. Ömürlük saatlerdir, hem de diğer markalara göre biraz daha ucuz.

Güle güle kullanın.

sağolun hocam arkadaşın aldığı swatch baya beğeni toplamış ama benim saate hayırlı olsun diyen bi sen oldun

şaka bi yana bende aynı şekilde düşünüyorum edifice serisi gerçekten çok başarılı bir seri. gramaj olarak biraz ağır geldi sadece :) bende evde takmıyorum zaten saatini evde takan yok heralde

• @B@R!$

Senin Edifice'da hayırlı olsun. Havalı bir saattir. Şimdi 2011 full siyah Swatch'ı görünce dikkatimiz kaydı. Senin Casio'da ağırlığıyla ve çeliğiyle dikkat çeker. Bende de var bir Edifice (EF-514SP). 3 yıldır severek takarım.
  • Siyah swatch saati bugün yakından gördüm. Resimde daha şık duruyor diyebilirim. Tabiki bunlar zevk meselesidir ama bana hitap eden bir saat değildi. Alan arkadaşlara hayırlı olmasını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er-tay

quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik
    14060M en eski tip Submariner. Boynuzlarında susta delikleri olan, ilk baklaları masif olmayan, eski tip kilitli bir saat. Hastası çok olan bir model. Ama bence fiyat etiketine göre verdiği kalite hissi (dikkat, kalite demiyorum) bence düşük.

Ben de 14060M yerine 16610 ve hatta 116610 LN tercih ederim, ama Submariner'ın güncel modeller arasında en saf halinin de 14060M olduğu unutulmamalı.

16610 ve 116610 arasında ciddi fiyat farkı var. Hangisini almalı sorusunun cevabı çok zor. En doğru cevabı satın alacak kişi verebilir. İkisi de bilekte denenmeli ve karar verilmeli. İki saatle de zaman geçirmiş biri olarak diyebilirim ki 16610 çok konforlu, 116610 ise kalite hissi çok daha yüksek bir saat.

Bugun vitrinde seramik bezel 14060 gordum ve gozume fena gozukmedi. Ustelik fiyat olarakta 116610 ile aralarinda 1.300 Euro gibi bir fark vardi. Musait bir gunde ozellikle magazalarin yogun olmadigi gunler olan haftaici bir gunde 116610 ile ikisini birden yana koyup detayli bir sekilde incelemek lazim diye dusunuyorum.

emin msiniz seramik bezel 14060 yok diyebiliyorum eminmisiniz basel 12" de guncelleme haberinin verilmesini bekliyor sevenleri.. isik yaniltmis olabilirmi sizi?

Gordugum saat seramik bezel idi. Bende 14060 seramik yok diye biliyordum ve gorunce sasirdim. Aslina bakarsaniz disari ciktiktan sonra giderken tekrar vitrine bakinca gordum, tekrar iceri girip sormakta istemedim. Cok ufakta olsa bir yanilma payi birakalim, yarin telefon eder ogrenirim. Hatta vitrinin fotografini cektim fakat camin arkasindan cekildigi icin pek fark edilmiyor.

Bu gun usenmedim ve gidip tekrar baktim, iyi ki ufak bir yanilma payi birakmisim. Uzerindeki folieden dolayi o sekilde gorunuyormus.

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Polemik
    14060M en eski tip Submariner. Boynuzlarında susta delikleri olan, ilk baklaları masif olmayan, eski tip kilitli bir saat. Hastası çok olan bir model. Ama bence fiyat etiketine göre verdiği kalite hissi (dikkat, kalite demiyorum) bence düşük.

Ben de 14060M yerine 16610 ve hatta 116610 LN tercih ederim, ama Submariner'ın güncel modeller arasında en saf halinin de 14060M olduğu unutulmamalı.

16610 ve 116610 arasında ciddi fiyat farkı var. Hangisini almalı sorusunun cevabı çok zor. En doğru cevabı satın alacak kişi verebilir. İkisi de bilekte denenmeli ve karar verilmeli. İki saatle de zaman geçirmiş biri olarak diyebilirim ki 16610 çok konforlu, 116610 ise kalite hissi çok daha yüksek bir saat.

Bugun vitrinde seramik bezel 14060 gordum ve gozume fena gozukmedi. Ustelik fiyat olarakta 116610 ile aralarinda 1.300 Euro gibi bir fark vardi. Musait bir gunde ozellikle magazalarin yogun olmadigi gunler olan haftaici bir gunde 116610 ile ikisini birden yana koyup detayli bir sekilde incelemek lazim diye dusunuyorum.

emin msiniz seramik bezel 14060 yok diyebiliyorum eminmisiniz basel 12" de guncelleme haberinin verilmesini bekliyor sevenleri.. isik yaniltmis olabilirmi sizi?

Gordugum saat seramik bezel idi. Bende 14060 seramik yok diye biliyordum ve gorunce sasirdim. Aslina bakarsaniz disari ciktiktan sonra giderken tekrar vitrine bakinca gordum, tekrar iceri girip sormakta istemedim. Cok ufakta olsa bir yanilma payi birakalim, yarin telefon eder ogrenirim. Hatta vitrinin fotografini cektim fakat camin arkasindan cekildigi icin pek fark edilmiyor.

Bu gun usenmedim ve gidip tekrar baktim, iyi ki ufak bir yanilma payi birakmisim. Uzerindeki folieden dolayi o sekilde gorunuyormus.

evet yanilma payi onemli hayat kurtarir cogu zaman =) olsun seneye cikar diye umit ediliyor zaten en kotu 1sene sonra hakli cikarsiniz diye umalim..ben de dun sub cye baktim acikcasi tum casiolardan vazgecirdi beni hemencecik.. neden acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: burbank

quote:

SAATLER

http://www.roachman.com/orient/preserve/CEX0P001.html

Medalion, istediğin özelliklere göre yukarıdaki Orient'i önerebilirim.

-------------------------------------------

burbank hocam fiyat çok iyi geldi bana..?

http://www.luxtaki.com/m28/ORIENT/p4189/Orient-CEX0P001B-Erkek-Saati/product_info.html

• 300-500 araliginda spor kiyafetle kullanilabilinicek celik korfonlu bi saat onerebilir misiniz ? Orta buyuklukte olsun 40-42 mm. Ayrica otomatik quartz farketmez.
  • Bana da 100 tl'ye kadar, deri kayışlı spor öğrenci işi () otomatik quartz farketmeyen bir saat önerebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cygnus666

quote:

quote:

SAATLER

http://www.luxtaki.com/m28/ORIENT/p4189/Orient-CEX0P001B-Erkek-Saati/product_info.html

Hocam sitenin fiyatları gerçekten çok iyi. Acaba güvenilir mi ki?

• [simage]http://cmsassets.puma.com/system/product_photos/images/962/original/prod-traveler-overview.jpg?1284580924[simage] bende sarı olanını aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

quote:

quote:

quote:

SAATLER

Hocam sitenin fiyatları gerçekten çok iyi. Acaba güvenilir mi ki?

Sizce güvenilir mi böyle siteye*
    Hangi dilde yazıldığı belli değil, yarısı ingilizce yarısı Türkçe.. Tasarım falan rezalet, muhtemelen 3-5 sene önce hazır eticaret sistemlerinden biriyle kurmuşlar siteyi sonra bırakıp gitmişler.. Para birimi YTL diyor.. Satın al tıklıyorsunuz SSL sertifikası falan bile yok browser cart diye bağırıyor invalid certificate..

yani böyle bir siteye para kaptırmak için ultra mega saf olmak lazım..

Hep söylüyorum..

"Eğer gerçek olamayacak kadar iyiyse, gerçek değildir!"
    " If it's too good to be true, it is NOT true"

Üzgünüm..

•  SAATLER

Arkadaşlar bu saat ebayda 110TL sizce nasıl? bu fiyatlarda farklı model önerileriniz varmı?
  • quote:

quote:

quote:

SAATLER

Yurt içinden almayı düşünüyorsanız Aslan Saat Genel Merkezine sorun derim. Ben bir kere merak edip sormuştum, bayi fiyatının 240 USD olduğunu, bayiden almaya gidince de ödeme şekline göre pazarlık yapılabileceğini belirtmişlerdi. Resmi distribütörü de çok pahalı satmıyor yani. O kanaldan gitmek daha doğru olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SezerEkrem

300-500 araliginda spor kıyafetle kullanılabilecek çelik kordonlu bi saat onerebilir misiniz ? Orta buyuklukte olsun 40-42 mm. Ayrica otomatik quartz farketmez.

Ben otomatiklerden tavsiyeler vereceğim;

1. Seiko skx779 Black Monster
    2. Seiko skz209 veya skz211 Atlas
    3. Orient Mako

600 tl'ye kadar çıkabilirseniz swatch chrono otomatik modellerine de bakabilirsiniz.

Pillilerde seçenekler çok. Ama onlardan da moda markaları yerine öncelikle Tissot, Hamilton olmak üzere Seiko, Orient ve Swatch modellerine yönelin derim.

Ama tabii şahsen öncelikle otomatiklerden tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjknefret

Bana da 100 tl'ye kadar, deri kayışlı spor öğrenci işi () otomatik quartz farketmeyen bir saat önerebilirmisiniz?

Seiko military otomatik modellerine bir bakın. Eğer beğenirseniz oldukça uygun ve fiyatına göre iyi saatler.
  • 
Sayfa: önceki 10961097109810991100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.